Windows Phone vækster fortsat

0

Microsofts mobile styresystem, Windows Phone, har nu nået en markedsandel på mere end 10 procent i EU, hvilket er en fordobling det seneste år.

Markedsandele EU Q3
Markedsandele EU Q3 (Kilde: Kantar Worldpanel ComTech)

Microsofts mobilplatform, Windows Phone, vækster nu flot i EU, og særligt England, Frankrig, Italien, Spanien og Tyskland, har taget Windows Phone-platformen til sig.

Det seneste år er deres markedsandele steget fra 4,8 procent og til nu at være 10,2 procent. I samme periode er både BlackBerry, iOS og andre faldet – så det er kun Android og Windows Phone der er gået frem. Det viser nye tal fra Kantar Worldpanel ComTech. Det skriver Wmpoweruser.com.

Det er særligt i low-end kategorien, at Microsoft med Nokia i front henter deres markedsandele.

Så godt sidder Nokia på Windows Phone

Næsten 75 procent af de Windows Phones, der blev solgt i Storbritannien i tredje kvartal, var Nokia Lumia Lumia 520 og Lumia 620. Kantar ser samme tendens i andre EU-lande.

Mere til historien

Apples markedsandele er faldende på det europæiske marked. Sidste år var markedsandelen til iOS på 20,8 procent i tredje kvartal. I samme periode i år er de kun noteret for en markedsandel på 15,8 procent. Markedsandelene var højere inden iPhone 5 blev frigivet sidste år.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer