SAS-fly tillader nu brug af mobil og tablet

Mobiltelefoner og tablets må nu være tændt under start og landing i SAS-fly, dog skal de være i fly-funktion.

SAS logo

SAS logo

Alle passagerer ombord på SAS-fly kan nu bruge deres mobil og tablet under start og landing. Det skriver Check-in.dk.

Det betyder, at SAS nu er et af de første flyselskaber, der har tilpasset sig de nye regler, som EU-Kommissionens i samarbejde med det europæiske luftsikkerhedsagentur EASA besluttede i mandags. Det skriver DR.dk.

Dog kræver brug af det elektroniske udstyr fortsat, at det er i flyfunktion, så sende-funktionen er deaktiveret under hele flyrejsen.

-”Jeg er rigtig glad for, og lidt imponeret over, hvor hurtigt det er gået både for de europæiske og lokale myndigheder at følge med, og ikke mindst for SAS. Vi har reageret effektivt og ændret vores procedurer,” siger Trine Kromann-Mikkelsen, der er pressechef hos SAS i Danmark, til Check-in.dk.

Flyselskabet SAS understreger også, at de nye regler fortsat ikke gælder for bærbare computere. Af sikkerhedshensyn i kabinen skal denne fortsat være gemt væk i håndbagagen under start og landing.

Mere til historien

I mandags var meldingen fra EU-Kommissionen, at forbuddet mod at have elektronisk udstyr tændt under start og landing blev fjernet med øjeblikkelig virkning hos de europæiske luftfartsselskaber. I løbet af det næste års tid vil der være analyser og nye regler for kommunikation på vej, ifølge Transportkommisæren.

Ville sælge udgåede telefoner: Nuuday mister millionkontrakt

Stor erhvervsforhandler undrede sig over, at Nuuday vandt millionkontrakt med tilbud som ikke opfyldte udbudsbetingelsers mindstekrav.

(mere…)
LG overvejer exit fra smartphone-markedet

Smartphone-afdelingen trækker blodrøde spor i regnskabet hos LG, der nu overvejer en drastisk beslutning.

(mere…)
Millionaftale vundet af udbryder fra TDC

Den mindre fynske televirksomhed Mobitel vinder millionaftale med Energinet, der strækker sig i fire år.

(mere…)
Apple lukker aktiemarkedet med rekord

Gårsdagen aktiemarked blev lukket med en ny rekord fra Apple. Apple Car kan have en finger med i spillet.

(mere…)
Nokia-telefoner er topscorer på sikkerhed og holdbarhed

Bedst på sikkerhed, holdbarhed og i toppen på antallet af opdateringer til Android 10. Vil du have den bedste sikkerhed, skal der stå Nokia på telefonen.

(mere…)
Sådan får du bedre lyd på dine onlinemøder

GUIDE: 4 ting du selv kan gøre, når onlinemøder via Teams, Zoom og Skype plages af dårlig lyd. Læs hvordan du får bedre lyd på dine møder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram