Direktørens blog – eksklusive inputs fra toppen af telebranchen

Hvad mener den adm. direktør? Og bruger han / hun selv teknologien? MereMobil.dk giver dig adgang til holdninger fra topledere i den danske telebranche.

John G Meremobil

Nogle gang bliver jeg også spurgt om min holdning. Her er jeg f.eks. gæst på P3

På MereMobil.dk vil vi gerne give dig størst mulig indsigt i, hvad der sker i telebranchen, også bag linjerne og på de kontorer, hvor der ikke altid er adgang.

Derfor har vi lanceret konceptet ”Direktørens blog”, hvor fremtrædende personer i telebranchen, kommer med deres egne meninger og analyser af, hvad de ser i markedet netop nu. Der er også plads til, at de kan fortælle hvordan de selv anvender den moderne teknologi.

Kommentarerne kan bedst sammenlignes med de holdningsbaserede artikler i aviserne, kendt som kronikker, der ofte er skrevet af topledere eller politikere med en mening.

Jeg håber, du vil tage godt imod Direktørens blog.

Den første ved tasterne blev David Elsass, Vice President og direktør for 3s privatmarked. Davis er en begejstret gadgetbruger, og i indlægget ”Phablets – ja tak!” fortæller han, hvordan de store skærme, har sneget sig ind på ham.

- Velkommen til MereMobil.dk – Danmarks nye mobilsite

Hvis du har forslag til personer, der kunne være interessante at få indlæg fra, er du meget velkommen til at kontakte os, eller skrive en kommentar under artiklen.

Blok, Blog, pen

Om direktørens blog
På MereMobil.dk gør vi ind i mellem plads til, at højtstående personer i den danske telebranche kan komme til ordre, og mene noget om udviklingen, markedet og aktuelle problemstillinger. Formålet er, at vores læsere kan få et større indblik, og høre meninger fra de kontorer i telebranchen, der ikke altid er særlig let afgang til. Indlæggene er ikke et udtryk for MereMobil.dks officielle holdning,

Mere til historien:

Idéen til Direktørens blog opstod under efter et møde med en af toplederne i teleindustrien, hvor jeg sad og lyttede til personens meget engagerede holdninger, og tænkte, det burde fortælles til andre – ganske simpelt fordi jeg synes, det var interessant.

Det er mit håb, at du finder disse artikler lige så interessante, som jeg gør. Jeg glæder mig i hvert fald til at kunne introducere dig for flere af de personer, som slutbrugere (og til dels også journalister) ofte har ringe adgang til.

Indholdstjenester er fremtiden - minutter og data er langt fra nok

Direktørens blog: Alle teleselskaber sælger det samme. Branchen skal genopfindes, og det er ikke nok blot at sælge minutter.

(mere…)
Priskrig er et udtryk for manglede innovation

Direktøren blog: Prisdumping duer ikke i fremtiden. Det er et udtryk for manglende innovation. Telebranchen skal lære om følelser og at det er okay med få, men loyale kunder.

(mere…)
Huawei... hvad for noget - og andre svære ord

Direktørens blog: Danskerne lærte at sige Hyundai, Toyota og Orange. Nu er turen kommet til mobilmarkedet hvor nye brands som Xiaomi og ja, Huawei skal ind i ordforrådet.

(mere…)
Til kamp mod høje udlandstakster

Direktørens blog: Telebranchen har levet godt af høje udlandstakster. I 3 indrømmer vi, at der sættes penge til, ved at tilbyde kunderne billig data i udvalgte lande.

(mere…)
Det er tid til hovedrengøring i telebranchen (kommentar)

Direktørens blog: En fremtrædende teledirektør erkender, at branchen ikke har behandlet kunderne godt nok. Han peger på, at der skal gøres hovedrent i branchen. (mere…)

Fem IT-tendenser for 2014 (kommentar)

Direktørens blog: Nokia-chef giver sit bud på, hvilke fem tendenser der bliver gældende i løbet af 2014 på smartphone- og tabletmarkedet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram