Bluetooth 4.1 klar til frigivelse

En ny version af den trådløse teknologi Bluetooth er klar. Læs nærmere her hvad den kan i forhold til tidligere versioner.

Bluetooth Logo

Bluetooth Logo

Den trådløse teknologi Bluetooth er klar i en ny version – nemlig Bluetooth 4.1. Med den nye version er det også blevet tydeligere hvilken rolle den trådløse teknologi kan få fremadrettet. Det skriver Computerworld.dk.

– ”Opdateringen vil forbedre brugervenligheden med øget understøttelse af sameksistens med LTE,” oplyses det, ifølge Computerworld.dk, i pressemeddelelsen fra Bluetooth Special Interest Group.

Men noget af det mere interessante er, at det skulle blive nemmere for udviklerne at give deres produkter specifikke roller, og begrænse sammenstødet med andre trådløse teknologier – så de forstyrrer hinanden mindst muligt.

Der skrues også op for data-hastighederne i den nye opdaterede version. Bluetooth 4.1 sendes automatisk ud til de enheder, som understøtter den.

Mere til historien

Bluetooth er en trådløs teknologi, hvor man kan overføre data fra en enhed til en anden. Bluetooth så dagens lys for omkring 10 år siden, inden da benyttede man infrarød. Bluetooth er dog både hurtigere og nemmere at bruge end infrarød, hvor f.eks. telefonerne skulle peges direkte mod hinanden.

Bluetooth-teknologien bruges til alt fra at parre smartphones til headsets, til overførsel af billeder og musik mellem to enheder, samt til streaming af musik via trådløse højtalere.

Ville sælge udgåede telefoner: Nuuday mister millionkontrakt

Stor erhvervsforhandler undrede sig over, at Nuuday vandt millionkontrakt med tilbud som ikke opfyldte udbudsbetingelsers mindstekrav.

(mere…)
Ny Bluetooth-funktion på iPhone – sådan bruger du den

TIP: Bluetooth-enheder vil fungere bedre på din iPhone, hvis du angiver typen. Læs hvordan du indstiller enhedstypen korrekt.

(mere…)
LG overvejer exit fra smartphone-markedet

Smartphone-afdelingen trækker blodrøde spor i regnskabet hos LG, der nu overvejer en drastisk beslutning.

(mere…)
Millionaftale vundet af udbryder fra TDC

Den mindre fynske televirksomhed Mobitel vinder millionaftale med Energinet, der strækker sig i fire år.

(mere…)
Apple lukker aktiemarkedet med rekord

Gårsdagen aktiemarked blev lukket med en ny rekord fra Apple. Apple Car kan have en finger med i spillet.

(mere…)
Nokia-telefoner er topscorer på sikkerhed og holdbarhed

Bedst på sikkerhed, holdbarhed og i toppen på antallet af opdateringer til Android 10. Vil du have den bedste sikkerhed, skal der stå Nokia på telefonen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram