Her er tech-podcasten du SKAL høre

2

Podcasten om teknologien der omgiver os i hverdagen, bør alle gadget-fans lytte til.

John G Meremboil
John G., vært på podcasten fra MereMobil.dk. Her ses han som gæst på P3

Hvis du har interesse i teknologi, så er podcasten fra MereMobil.dk et absolut must, at følge og lytte.

I programmerne behandles forskellige tech-emner med relevante gæster, som alle har stor indsigt i det aktuelle område der tales om.

Teknologimagasinet MereMobil udkom første gang den 22. maj 2013, og der har netop været premiere på den tiende episode.

Ud over premiereprogrammet, der tog fat på hvordan fremtiden er for 4G-mobilnettet, så har udsendelse nummer tre, der tager pulsen på mobilbetaling i Danmark, været det mest lyttede program.

Vores favoritter

Det er selvfølgelig svært at udvælge ens favoritter blandt programmerne, men skal vi fremhæve nogle, bør det bestemt være det eksklusive interview med Lars Gravesen fra Lumigon, der arbejder på en dansk produceret smartphone.

Jeg er også rigtigt glad for den ærlige fortælling fra M1-stifteren Mads Peter Veiby, der går bag kulissen på salget af M1 til Telmore. I samme program beskriver teleiværksætter Frank Ramussen, hvordan han startede netop Telmore.

Generelt kan man sige, at du kan gå på opdagelse i vores podcast-liste, og forhåbentlig finde noget der har din interesse, ellers er du meget velkommen til at kontakte os, da vi gerne tager imod gode idéer til nye udsendelser.

Del med vennerne

Podcasten fra MereMobil.dk udkommer på nettet, og selvom lyttertallet er stigende, har vi brug for din hjælp, til at holde gryden i kog.

Fortæl gerne dine tech-interesserede venner om det, og del på Facebook, Twitter og andre kanaler.

Vi skulle jo gerne nå dertil, hvor programmet bliver bredt kendt i teknologi-kredse, og der er vi jo desværre ikke kommet til endnu.

Der er ingen undskyldning for ikke at lytte, da podcasten er ude på alle platforme.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer