Her er tech-podcasten du SKAL høre

Podcasten om teknologien der omgiver os i hverdagen, bør alle gadget-fans lytte til.

John G Meremboil

John G., vært på podcasten fra MereMobil.dk. Her ses han som gæst på P3

Hvis du har interesse i teknologi, så er podcasten fra MereMobil.dk et absolut must, at følge og lytte.

I programmerne behandles forskellige tech-emner med relevante gæster, som alle har stor indsigt i det aktuelle område der tales om.

Teknologimagasinet MereMobil udkom første gang den 22. maj 2013, og der har netop været premiere på den tiende episode.

Ud over premiereprogrammet, der tog fat på hvordan fremtiden er for 4G-mobilnettet, så har udsendelse nummer tre, der tager pulsen på mobilbetaling i Danmark, været det mest lyttede program.

Vores favoritter

Det er selvfølgelig svært at udvælge ens favoritter blandt programmerne, men skal vi fremhæve nogle, bør det bestemt være det eksklusive interview med Lars Gravesen fra Lumigon, der arbejder på en dansk produceret smartphone.

Jeg er også rigtigt glad for den ærlige fortælling fra M1-stifteren Mads Peter Veiby, der går bag kulissen på salget af M1 til Telmore. I samme program beskriver teleiværksætter Frank Ramussen, hvordan han startede netop Telmore.

Generelt kan man sige, at du kan gå på opdagelse i vores podcast-liste, og forhåbentlig finde noget der har din interesse, ellers er du meget velkommen til at kontakte os, da vi gerne tager imod gode idéer til nye udsendelser.

Del med vennerne

Podcasten fra MereMobil.dk udkommer på nettet, og selvom lyttertallet er stigende, har vi brug for din hjælp, til at holde gryden i kog.

Fortæl gerne dine tech-interesserede venner om det, og del på Facebook, Twitter og andre kanaler.

Vi skulle jo gerne nå dertil, hvor programmet bliver bredt kendt i teknologi-kredse, og der er vi jo desværre ikke kommet til endnu.

Der er ingen undskyldning for ikke at lytte, da podcasten er ude på alle platforme.

Bang & Olufsen: Ting du ikke vidste

EP122: B&O er mere end højttalere til 10-tusindevis af kroner. Det danske luksusbrand er bare rigtigt spændende. Lyt med og hør hvorfor.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Tæt på Apple Watch Ultra – og sirenetest

EP120: Hør min anmeldelse af Apple Watch Ultra hvor jeg også afprøver nødsirenen på 86db.

(mere…)
Lyden er vild i Sonys noise-cancelling headset

EP119: Hør hvor gode mikrofonerne og samtalekvaliteten er på Sony WH-1000XM5. Jeg fortæller også om musik- og lydkvaliteten.

(mere…)
Smartkøkken: Kogepladerne som gør alle til mesterkok

EP118: Jeg har testet en dansk (smart)køkkenopfindelse. Jeg besøger Ztove, hvor vi går tæt på stegning af bacon og andre hovedretter.

(mere…)
Der er noget du skal vide

EP117: Vil du undgå at blive taget ved næsen, når du køber en ny telefon, så lyt med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram