Podcast #00: Nyt techmagasin på lyd – forpremiere

Podcast #00: MereMobil.dk lancerer snart et nyt dansk podcast-magasin om teknologien omkring os. Lyt til forpremieren her.

“Teknologi-magasinet MereMobil” bliver navnet på det nye danske podcast, som fra den 22. maj 2013, vil kunne høres på smartphones og tablets, vel at mærke på alle platforme.

Lyt med: Afspilleren findes under denne artikel

Podcasten vil handle om smartphones, tablets samt de enheder vi omgiver os med i hverdagen. Men ud over bits and bytes, vil der også blive fokus på hvordan vi bruger teknologien og fremtidsperspektivet i den.

Du kan herunder lytte til historien bag teknologi-magasinet MereMobil, hvor jeg sammen med Mike Forde, der er producer på programmet, taler om idéen bag og indholdet. Desuden bringer uddrag fra de første episoder.

Sådan lytter du

Enhver podcast-episode kan lyttes via MereM. I artiklen om det enkelte podcast, er der placeret link til streaming og download. Når artiklen åbnes fra smartphones, præsenteres den mobile website. Her kan du både streame og downloade, uanset om du anvender Android, iOS eller Windows Phone.

Deruover har vi en kanal på iTunes Store i kategorien teknologinyt. Følg dette link og abonner på episoderne. Via Apples podcast-applikation kan vi således lyttes på iPad såvel som iPhone og iPod Touch.

Onsdag den 22. maj 2013 er der premiere på den første rigtige udsendelse. Denne vil omhandle 4G – hvad er det, giver det mening, hvad kan det bruges til og hvad er fremtiden for lynhurtig data. Gæsterne vil være IT-guru Preben Meyer, Samsungs danske chef Claus Holm samt teleanalytiker John Strand fra Strand Consult. Derefter udkommer MereMobil.dk’s podcast hver anden uge. Hvert program vil vare 40-45 minutter.

Kom gerne med feedback

Vi har ikke store erfaringer i podcast-mediet. Derfor vil vi gerne høre fra dig. Forslag til emner, gæster, feedback til udsendelser eller blot kommentarer er meget velkomne. Du kan maile på eller fange os på de sociale medier som Twitter og Facebook.

Hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev vil du være blandt de første, som får besked om nye episoder, når de frigives. Her kan du læse lidt mere om vores podcast-planer.

Jeg håber du vil synes om tiltaget.

Venlig hilsen

John G.
(Twitter / Facebook)

Lyt: Podcast #00 – Nyt dansk techmagasin på vej

Apple Watch Ultra 2: Den svære to’er

PODCAST: Apple Watch Ultra 2 er et solidt ur, men det mangler wow-effekten. Hør min episode om Watch Ultra 2 her.

(mere…)
Populære TV 2’s podcasts kræver adgang til Podimo

TV 2 oplyser, at det fremadrettet kræver abonnement hos Podimo, hvis man vil lytte til nogle af de mest populære podcasts fra TV 2.

(mere…)
Så vigtige er softwareopdateringer til din telefon

PODCAST: Skal du købe en ny telefon, hvis den gamle ikke længere opdateres? Her er svaret.

(mere…)
5G vs fiber – mine oplevelser

PODCAST: Internet i hjemmet. Skal det være 5G eller fiber? Og virker 5G-internet ordentligt? Hør om mine erfaringer.

(mere…)
I dybden med OnePlus 12 og 12R

PODCAST: Jeg fortæller om OnePlus' nyeste modeller. Hør også når jeg overrasker Ida på 9 år med hendes første telefon.

(mere…)
Facebook lockout og lidt om Galaxy S24+

Mød Henrik, der blev hacket og smidt ud af Facebook. Hør, hvordan han genvandt kontrollen og adgangen til Facebook.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram