Podcast #00: Nyt techmagasin på lyd - forpremiere

Podcast #00: MereMobil.dk lancerer snart et nyt dansk podcast-magasin om teknologien omkring os. Lyt til forpremieren her.

"Teknologi-magasinet MereMobil" bliver navnet på det nye danske podcast, som fra den 22. maj 2013, vil kunne høres på smartphones og tablets, vel at mærke på alle platforme.

Lyt med: Afspilleren findes under denne artikel

Podcasten vil handle om smartphones, tablets samt de enheder vi omgiver os med i hverdagen. Men ud over bits and bytes, vil der også blive fokus på hvordan vi bruger teknologien og fremtidsperspektivet i den.

Du kan herunder lytte til historien bag teknologi-magasinet MereMobil, hvor jeg sammen med Mike Forde, der er producer på programmet, taler om idéen bag og indholdet. Desuden bringer uddrag fra de første episoder.

Sådan lytter du

Enhver podcast-episode kan lyttes via MereM. I artiklen om det enkelte podcast, er der placeret link til streaming og download. Når artiklen åbnes fra smartphones, præsenteres den mobile website. Her kan du både streame og downloade, uanset om du anvender Android, iOS eller Windows Phone.

Deruover har vi en kanal på iTunes Store i kategorien teknologinyt. Følg dette link og abonner på episoderne. Via Apples podcast-applikation kan vi således lyttes på iPad såvel som iPhone og iPod Touch.

Onsdag den 22. maj 2013 er der premiere på den første rigtige udsendelse. Denne vil omhandle 4G - hvad er det, giver det mening, hvad kan det bruges til og hvad er fremtiden for lynhurtig data. Gæsterne vil være IT-guru Preben Meyer, Samsungs danske chef Claus Holm samt teleanalytiker John Strand fra Strand Consult. Derefter udkommer MereMobil.dk's podcast hver anden uge. Hvert program vil vare 40-45 minutter.

Kom gerne med feedback

Vi har ikke store erfaringer i podcast-mediet. Derfor vil vi gerne høre fra dig. Forslag til emner, gæster, feedback til udsendelser eller blot kommentarer er meget velkomne. Du kan maile på eller fange os på de sociale medier som Twitter og Facebook.

Hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev vil du være blandt de første, som får besked om nye episoder, når de frigives. Her kan du læse lidt mere om vores podcast-planer.

Jeg håber du vil synes om tiltaget.

Venlig hilsen

John G.
(Twitter / Facebook)

Lyt: Podcast #00 - Nyt dansk techmagasin på vej

Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Oister giver 6 måneders gratis adgang til Podimo

Elsker du podcasts eller lydbøger, så har Oister måske et tilbud, som du vil finde interessant. 6 måneders gratis adgang til Podimo.

(mere…)
Min mening om OnePlus Nord 2T

EP110: Lyt med i få minutter og få de vigtigste pointer fra min test af OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Min mening om OnePlus Nord CE 2

EP109: Lyt med og find ud af, hvorfor OnePlus Nord CE 2 ingen mening giver.

(mere…)
Min mening om Xiaomi Redmi Note 11 Pro

EP108: Jagter du en telefon til lidt under 3.000 kroner, så er Xiaomi Redmi Note 11 Pro måske et bud? Her får du min mening på nogle få minutter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram