Sådan lytter du til podcasten fra MereMobil.dk

0

GUIDE: Sådan kan du lytte til Teknologimagasinet MereMobil som podcast.

Teknologimagasinet MereMobil, der udkommer som lydpodcast, kan lyttes og downloades på alle smartphones, tablets og computere, stort set uden undtagelse.

Herunder finder du en guide til, hvordan du lytter med.

Podcast
Podcasten fra MereMobil.dk kan lyttes på alle enheder. Her ses Podkicker på Samsung Galaxy S4.

Find vores podcasts på nettet

En liste over podcast-episoder er tilgængelig via meremobil.dk/podcast

Over artiklen med hver episode finder du et download-link og en afspiller. Begge fungerer via computere såvel som mobile enheder, uanset styresystem. Du kan desuden hente applikationen TuneIn, hvor podcasten også kan findes.

Lyt med på iPhone og iPad

Podcasts har deres egen kanal på iTunes Store. Søg efter “MereMobil”. Du kan også hente Apples podcast-applikation på din iPad eller iPhone og via den finde og abonnere på podcasten. Følg også dette link til MereMobil.dk i podcastkategorien på iTunes.

Lyt med på Android-enheder

Har du en Android-enhed, smartphone eller tablet, er der en lang række podcast-applikationer i Google Play. Pocket Casts, BeyondPod, Podkicker og Doggcatcher er et par af de apps hvor vores podcast kan søges direkte. Du kan også blot åbne meremobil.dk/podcast i browseren på mobilen og hente lydfilen direkte fra siden.

Lyt med på Windows Phone

Podcasten kan også lyttes på Windows Phone. Åben meremobil.dk/podcast i browseren og klik på den episode du vil høre. Link til download og streaming findes under teksten til den enkelte udsendelse.

Få besked om nye episoder

Udsendelserne udgives jævnligt. Via sociale medier som Facebook og Twitter fortæller vi når der er nye udsendelser online. Men du kan også få besked via vores nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig gratis.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer