Oister får EU-roaming i abonnementerne – prisen fastholdes

Oister er klar med EU-roaming til deres kunder. Trods abonnementerne nu vil inkluderer EU-roaming bliver prisen fastholdt.

Roaming

Oister vælger nu, ligesom moderselskabet 3, ikke at regulere på deres abonnementspriser, når EUs nye regler for roaming træder i kraft den 15. juni 2017.

 – 3’s kunder berøres ikke af EU’s nye roamingregler

De nye regler betyder, at teleselskaberne enten skal tilbyde en vis mængde data til roaming i deres abonnementer eller helt blokere for muligheden. Oister er ikke fan af nogle af mulighederne, men har altså valgt, at inkludere det minimum af data, som EU kræver i abonnementerne.

– ”EU giver mulighed for at sætte en fair use grænse, som definerer, hvor meget data kunderne max skal kunne bruge på roaming. Og den grænse vil vi benytte. Vi er kendt for lave priser, meget data indhold og en gennemsigtig prisstruktur, og vi har altid været meget påpasselige med vores omkostninger og har på den måde kunnet dele gevinsten med vores kunder. Jeg finder det besynderligt, at EU nu skal til træffe valg på vegne af vores kunder,” udtaler Oisters direktør Jesper Bennike i en pressemeddelelse.

Her er prisen på Nokia 3310 i Danmark

Oisters ændring i abonnementerne betyder kort sagt, at kunderne kan tale, sende SMS (og MMS) i EU til samme pris som i Danmark.

Har man eksempelvis et abonnement til 89 kroner om måneden med 8 GB data i pakken, så vil man fra den 15. juni kunne benytte 2,5 GB af disse i EU.  Dataforbrug udover dette vil fortsat blive takseret per forbrugt megabyte, hvis man ønsker det.

Kunderne vil i næste uge modtage personlig information omkring, hvordan netop deres abonnement virker efter 15. juni 2017, da det afhænger af abonnement, hvor meget data der er gratis inden for EU.

 – Så mange mobilkunder har teleselskaberne i Danmark

– ”Vores løfte til markedet og kunderne er, at vi er ’bedst til prisen’. Det har vi bestemt tænkt os at blive ved med at være,” fastholder Jesper Bennike.

Mere til historien

En række af de danske teleselskaber, som har valgt at sætte priserne op på abonnementerne med 10-20 kroner.

Læs også:
Jens Rohde: Regningen for roaming skal ikke ende hos forbrugerne

Alle kender MitID – EU-udgave skal udvikles

Den digitale tegnebog og MitID til EU-borgere er kommet på tegnebrættet, lyder det fra Digitaliseringsstyrelsen.

(mere…)
Fra 2025 skal din telefon opdateres i flere år

Softwaren skal vedligeholdes gratis i lang tid efter, at en telefon er taget af markedet. Ny lovgivning træder i kraft fra sommeren 2025.

(mere…)
EU stiller vilde krav til nye telefoner

EU har stiller nye krav til producenterne om blandt andet reparationsbarhed, holdbarhed og opgradering af styresystemet.

(mere…)
Nordisk Film+ er nu en del af CBB Mix

Streamingtjenesten Nordisk Film+ er blevet tilføjet til CBB Mix.

(mere…)
Ikke igen, YouSee!

Stopper det aldrig, YouSee? Hvor meget tror I, at kunderne vil betale for TV-pakkerne?

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram