Oister får EU-roaming i abonnementerne – prisen fastholdes

Oister er klar med EU-roaming til deres kunder. Trods abonnementerne nu vil inkluderer EU-roaming bliver prisen fastholdt.

Roaming

Oister vælger nu, ligesom moderselskabet 3, ikke at regulere på deres abonnementspriser, når EUs nye regler for roaming træder i kraft den 15. juni 2017.

 – 3’s kunder berøres ikke af EU’s nye roamingregler

De nye regler betyder, at teleselskaberne enten skal tilbyde en vis mængde data til roaming i deres abonnementer eller helt blokere for muligheden. Oister er ikke fan af nogle af mulighederne, men har altså valgt, at inkludere det minimum af data, som EU kræver i abonnementerne.

– ”EU giver mulighed for at sætte en fair use grænse, som definerer, hvor meget data kunderne max skal kunne bruge på roaming. Og den grænse vil vi benytte. Vi er kendt for lave priser, meget data indhold og en gennemsigtig prisstruktur, og vi har altid været meget påpasselige med vores omkostninger og har på den måde kunnet dele gevinsten med vores kunder. Jeg finder det besynderligt, at EU nu skal til træffe valg på vegne af vores kunder,” udtaler Oisters direktør Jesper Bennike i en pressemeddelelse.

Her er prisen på Nokia 3310 i Danmark

Oisters ændring i abonnementerne betyder kort sagt, at kunderne kan tale, sende SMS (og MMS) i EU til samme pris som i Danmark.

Har man eksempelvis et abonnement til 89 kroner om måneden med 8 GB data i pakken, så vil man fra den 15. juni kunne benytte 2,5 GB af disse i EU.  Dataforbrug udover dette vil fortsat blive takseret per forbrugt megabyte, hvis man ønsker det.

Kunderne vil i næste uge modtage personlig information omkring, hvordan netop deres abonnement virker efter 15. juni 2017, da det afhænger af abonnement, hvor meget data der er gratis inden for EU.

 – Så mange mobilkunder har teleselskaberne i Danmark

– ”Vores løfte til markedet og kunderne er, at vi er ’bedst til prisen’. Det har vi bestemt tænkt os at blive ved med at være,” fastholder Jesper Bennike.

Mere til historien

En række af de danske teleselskaber, som har valgt at sætte priserne op på abonnementerne med 10-20 kroner.

Læs også:
Jens Rohde: Regningen for roaming skal ikke ende hos forbrugerne

Tusindvis af danskere har manglet 4G i ferien

TDC har siden fredag eftermiddag knoklet for, at få løst et problem, der gjorde, at kunder på TDC NET ikke kunne bruge 4G i udlandet.

(mere…)
Skarpt tilbud klar fra Oister

Sommeren er over os, hvis vi kigger på kalenderen. Kigger vi på vejret, så minder det mest om efterår.

(mere…)
Nu skal du køre rundt med en “sort boks”

Nye skrappe krav i kraft til nyregistrerede biler er trådt i kraft. Det er EU som stiller nye krav til sikkerheden.

(mere…)
Må EU scanne dine beskeder?

EU's våben mod deling af seksuelt krænkende indhold skaber store problemer.

(mere…)
Nu udløber Oisters sommertilbud på data

Her er 3 sommertilbud hvor du får masser af data til brug i både Danmark og EU. Se priserne her.

(mere…)
Kæmpe læk ved dansk teleselskab – 246.000 kunder ramt!

Hemmelige adresser og telefonnumre har været fritilgængelige på nettet i næsten en hel uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram