Her kører en Android-app på Windows 10

Microsoft arbejder på at kunne portere apps fra Android og iOS til den kommende Windows 10 platform. Se en demo her.

Microsoft arbejder hårdt på at udvide udvalget af applikationer til Windows Phone systemet, men indtil videre har det ikke været en overvældende succes, at få udviklerne til at lave applikationer til Windows Phone. Selv populære applikationer såsom Facebook mangler stadigvæk en officiel udgivelse på Windows Phone, hvilket har fået Microsoft til at udvikle sin egen applikation til Facebook. Men det skal mere til, hvis Microsoft skal have medvind til Window Phone. Derfor har Microsoft skifte taktik. Det skriver Tek.no

Microsofts Agnieszka Girling fremviste under BUILD konferencen  en Android applikationer, som var poteret til at køre på Windows 10

Microsofts Agnieszka Girling fremviste under BUILD konferencen en Android applikationer, som var poteret til at køre på Windows 10

Vi kunne på MereMobil.dk allerede i sidste uge fortælle om Microsofts planer om portere applikationer fra iOS og Android til Windows 10, men nu er der kommet mere nyt på banen. Microsoft demonstrerede nemlig en fungerende applikation på BUILD konferencen, og en optagelse er nu frigivet på YouTube.

Portering er vejen frem

Microsofts Agnieszka Girling fremviste under BUILD en Android app, som var poteret til at køre på windows 10. Under demonstrationen blev der benyttet en Lumia 1520 med Windows 10.

Android applikationer baseret på Java og C++ og iOS applikationer vil således kunne konveres til Windows 10. Dette gøres via en opdatering til Microsofts Visual Studio, der gør det muligt at kopiere Object C udviklede applikationer, direkte ind i Visual Studio.

Videoen fra BUILD konferencen kan ses herunder.

Mere til historien

Windows 10 forventes at blive lanceret til mobiltelefoner senere på året.

Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Android 15 vil tillade tracking når mobilen er slukket

Når Android 15 frigives er en af nyhederne, at en enhed kan findes, selvom den er slukket.

(mere…)
Denne app giver et estimat på om du får penge tilbage i skat

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram