Samsung Galaxy Z Fold6 – er den over 15.000 kr. værd? 

VIDEO: Samsung har denne sommer lanceret en ny generation af deres Fold-telefon. Den vilde pris får os til at spørge: Er telefonen pengene værd?

Se flere techvideoer på dansk – følg gratis min YouTube kanal

Er foldbare telefoner bare en gimmick?

De foldbare telefoner er unægtelig seje, men giver de mening i hverdagen? Jeg har tilbragt sommeren med den nye Galaxy Z Fold6, som blev lanceret i juli ved et stort event i Paris.

Byggekvaliteten er imponerende. Selvom den er mere skrøbelig end en traditionel smartphone, føles den mere robust end tidligere modeller. Jeg anbefaler kraftigt at prøve den selv for at få en fornemmelse af dens soliditet.

Er du nysgerrig på, hvor det foldbare format har fordele og ulemper? Se min video hvor jeg dykker ned i fordelene ved formatet.

Uanset om du vælger en Motorola Razr, Google Pixel Fold, en Galaxy Z Fold eller en anden foldbar smartphone, skal du huske at folde telefonen ud for at udnytte den større skærm. Glemmer du muligheden er de spild af penge.

Galaxy Z Fold6 kommer med alle de avancerede AI-funktioner, man kan forvente fra en ny Galaxy-telefon.

Men prisen er høj. Galaxy Z Fold6 starter ved 15.699 kroner for modellen med 256 GB lagerplads. Modellen med 1 TB plads har en vejledende pris på 18.499 kroner. Disse priser er uden abonnement.

Priserne er svimlende, men det samme gælder konkurrenterne. Google Pixel 9 Pro Fold starter ved 14.799 kroner uden abonnement for varianten med 256 GB lagerplads, mens modellen med 512 GB koster 15.799 kroner.

LÆS MERE: Pixel 9 Pro Fold er den tyndeste foldbare telefon

Du kan læse min fyldestgørende anmeldelse af Fold6 her

Mere til historien

Der florerer nu rygter om, at Samsung er på vej med en tyndere variant af Galaxy Z Fold6.

Ultrahuman Ring Air test | Et billigere alternativ til Samsung Galaxy Ring

TEST: Ring Air er billigere end Samsung Galaxy Ring og Oura Ring. Min Ultrahuman Ring Air test fortæller, om den er pengene værd.

(mere…)
Det vigtigste om iPhone 16 og iPhone 16 Pro på 13 minutter

VIDEO: Her er overblikket du mangler! Vi har samlet de vigtigste nyheder, som er værd at kende, når du overvejer at købe iPhone 16 eller iPhone 16 Pro.

(mere…)
Samsung Galaxy Ring er vild! Første danske test

TEST: Jeg har testet Samsung Galaxy Ring. Teknologien er imponerede! Få svaret på om den næsten 4.000 kroners dyre wearable er noget for dig!

(mere…)
Pixel Watch 3 er nu i den rigtige størrelse | Test

TEST: Google har lyttet til brugernes kritik af størrelsen på Pixel Watch 2. Lad os se om resten også er perfekt. Her er min Pixel Watch 3 test.

(mere…)
Den bedste foldbare telefon 2024

DUELTEST: Skal du vælge Pixel 9 Pro Fold, Samsung Galaxy Z Fold6 eller OnePlus Open? Her er den bedste foldbare telefon i 2024.

(mere…)
Foldbare telefoner er forsøgsteknologi

JEG MENER: Hvornår har du drømt om en telefon med foldbar skærm? Måske! ... vil du købe den? Næppe. Sådan har de fleste andre det også.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram