Samsung Galaxy Z Fold6 ser dagens lys

Samsung har i dag i Paris præsenteret den nye Galaxy Z Fold6. Igen med fokus på Galaxy AI, men også mere hårdførhed i et foldbart design.

Samsung Galaxy Z Fold6
Samsung Galaxy Z Fold6 er forbedret på designet og føles mere robust end tidligere modeller (Foto: MereMobil.dk)

Foldbare telefoner er ikke noget nyt for Samsung, der netop nu har præsenteret sjette generation af smartphones, der kan klappes sammen. Ud fra billeder og specifikationer ser det ud til at vi har noget at glæde os til.

Tyndere, lettere og mere hårdfør  

Samsung kommer i denne omgang med en endnu tyndere og lettere udgave af Z Fold.

De holder dog fast i det symmetriske design, med lige kanter. En dobbelt hængselstruktur understøttet af en forstærket foldekant, som skal fordele stødet fra eksterne påvirkninger for bedre holdbarhed.

Ligesom folden på hovedskærmen er ændret, for at bevare styrken.

Sammenholdt med at telefonen er bygget af en forbedret Armor Aluminum og Corning Gorilla Glass Victus 2, lover Samsung os, at dette er den mest holdbare Galaxy Z-serie til dato.

I udfoldet tilstand har smartphonen målene 132,6 x 153,5 x 5,6mm. Sammenfoldet ender vi på 68,1 x 153,5 x 12,1mm. Og hele herligheden vejer 239 gram.

GalaxyZ Fold6 har en 7,6 tommer AMOLED hovedskærm, med en opløsning på 2160×1856 pixels og adaptiv opdateringshastighed på op til 120Hz.

Coverskærmen er lidt mindre med en størrelse på 6,3 tommer og en opløsning på 2376×968 pixels. Det er dog stadig AMOLED og med en adaptiv opdateringshastighed på op til 120Hz.

Nyeste Android og masser af AI

Samsungs nyeste Fold er født med Android 14 med One UI 6.1.1 som brugerflade.

Samsung går Pixel-telefonerne i bedene og lover syv års Android-opdateringer og syv års sikkerhedsopdateringer. Udover Samsungs egen Galaxy AI, er Googles Gemini app også fuldt integreret i softwaren. Og så er Circle to Search med Google, naturligvis tilbage.

Til at holde tandhjulene i gang er Z Fold6 udstyret med et Snapdragon 8 Gen 3-chipset, 12 GB RAM samt 256 GB, 512 GB eller 1 TB lager.

Kameradelen består af et selfiekamera på 10 MP, et 50 MP vidvinkel kamera, et 12 MP ultra vidvinkel kamera og et 10 MP telefoto kamera med 3x optisk zoom.

Det hele holdes kørende af et 4.400 mAh batteri, der kan oplades med op til 25 watt.

Prisen er steget

Du kan købe Galaxy Z Fold6 i Danmark fra den 24. juli 2024 i farverne Silver Shadow, Pink og Navy. Traditionen tro, vil der på Samsungs officielle shop blive tilbudt yderligere farver.

Priserne er i år steget en lidt og bliver som følger: 15.699 kr. for 256 GB, 16.599 kr. for 512 GB og 18.499 kr. for den helt store 1 TB model.

Det er altså lidt mere end et greb i lommen, hvis du vil eje det nyeste Samsung tech. Men det ser spændende ud.

Her kan du læse om priserne på Galaxy Z Fold6 og Z Flip6.

Skal du ud og have en af de nye foldbare fra Samsungs nye Galaxy Z serie?

Her finder du vores anmeldelse af Samsung Galaxy Z Fold6.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Det ser ud til at Samsung har haft svært ved at holde på hemmelighederne i denne omgang. Blandt andet blev deres Galaxy Buds 3 afsløret dagen før lanceringen.  

OnePlus Open 2 vil få kæmpe batteri med ny teknologi

RYGTE: Den næste OnePlus Open vil få et noget større batteri, grundet bedre teknologi.

(mere…)
Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
Her er Xiaomis nye Galaxy Z Flip6 konkurrent

Nu er Xiaomi også hoppet med på vognen og har lanceret en klaptelefon. Den skal konkurrere med Samsung og Motorola.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram