Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

Samsung Galaxy Z Fold6 Galaxy Z Flip6
Hvis du vil have den nyeste teknologi fra Samsung, så koster det en del. Herunder kan du se priserne på Galaxy Z Flip6 og Galaxy Z Fold6 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har præsenteret nye udgaver af Galaxy Z Flip- og Fold-telefonerne, der som ventet har fået navnene Galaxy Z Flip6 og Galaxy Z Fold6.

Den store model, Galaxy Z Fold6, kommer i tre forskellige lagerplads-størrelser, som alle har 12 GB RAM og Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipset.

Som du kan se i prisoversigten herunder, så er priserne i år steget 900 kroner, sammenlignet med priserne på Galaxy Z Fold5.

Her kan du læse mere om Samsung Galaxy Z Fold6. Mere om Galaxy Z Flip6 finder du her

Du kan købe Galaxy Z Fold6 i Danmark fra den 24. juli 2024.

Farverne bliver Silver Shadow, Pink og Navy. På den officielle Samsung-shop bliver der yderligere farver tilgængelige.

Z Fold6 Z Fold5 
256 GB 15.699 kr. 14.799 kr. + 900 kr.
512 GB 16.599 kr. 15.799 kr. + 800 kr.
1 TB 18.499 kr. 17.699 kr. + 800 kr.

OPDATERINGER: Samsung oplyser, at Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6 vil modtage systemopdateringer i syv år og sikkerhedsopdateringer i syv år.

Priserne på Galaxy Z Flip6 i Danmark

Hvis det er klaptelefonen Galaxy Z Flip6, du ønsker dig, så er den gode nyhed, at der ikke har været prisstigninger, sammenlignet med Z Flip5 sidste år.

Det er værd at bemærke, at også disse modeller kommer i år med 12 GB RAM – en fremgang fra sidste års 8 GB RAM. Også flip-modellen kommer med chipsettet Snapdragon 8 Gen 3.

I skemaet herunder kan du se priserne.

Farvemulighederne på Galaxy Flip6 bliver Silver Shadow, Yellow, Blue og Mint.

Samsung Galaxy kan købes i Danmark fra den 24. juli 2024.

Du kan her læse mere om Samsung Galaxy Z Flip6.

Z Flip6Z Flip5Ændring
256 GB 9.499 kr.9.499 kr.0 kr.
512 GB 10.499 kr.10.499 kr.0 kr.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung har også præsenteret en ny wearable kaldet Galaxy Ring. Med en vægt på ned til 2,3 gram får du syv dages batteritid og blandt andet søvnanalyse. I første omgang bliver Galaxy Ring dog ikke tilgængelig i Danmark.

Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 ser dagens lys

Samsung har i dag i Paris præsenteret den nye Galaxy Z Fold6. Igen med fokus på Galaxy AI, men også mere hårdførhed i et foldbart design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram