Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

Apple har givet et smugkig på den kommende iOS 18, som ventes at blive frigivet til efteråret. Det gjorde de i mandags til deres keynote på WWDC (mandag den 10. juni 2024, red.). iOS 18 er også ude i betaversion til udviklere netop nu, mens den senere på sommeren følger i en public beta.

Ved samme lejlighed afslørede de også de nyeste tal ud for udbredelsen af iOS 17-opdateringen.

Ifølge Apples tal så er iOS 17 nu installeret på 77 procent af alle iOS-enheder. Kigger vi på tallet for iPhones, som er kommet på markedet indenfor de seneste fire år, så er tallet på 86 procent.

LÆS MERE: De 8 vigtigste nyheder til din iPhone – iOS 18 overblik

Det betyder dermed også, at næsten 80 procent af alle iOS-enheder har det nyeste styresystem installeret.

Til sammenligning var iOS 16 dog mere udbredt, da den i juni 2023 var installeret på 81 af alle iOS-enheder, samt på 90 procent af de iPhones, der var lanceret indenfor de seneste 4 år.

iOS 16 opdateringen bragte også en helt ny iPhone-låseskærm med sig, hvilket for mange var et synligt eksempel på noget nyt. Måske iOS 17 ikke har haft nok af det? Det bliver spændende at se, hvordan det går, når iOS 18 bliver frigivet.

OVERBLIK: Hvornår kan du opdatere din iPhone til iOS 18?

Mere til historien

Kort efter Apple havde frigivet betaversionen til udviklere kiggede vi nærmere på dette og du kan læse vores allerførste indtryk af den kommende iOS 18 her.

Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Bliv klar til EM og få livescore på din iPhone-låseskærm

TIP: Det er ved og være tid til EM i fodbold. Med Live Activity kan du få livescoren direkte på låseskærmen.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Hvornår kan du opdatere din iPhone til iOS 18?

OVERBLIK: Her er de kendte tidspunkter for frigivelsen af iPhone-opdateringen, iOS 18.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram