Julemandens nummer i 2023

Du kan ringe til Julemanden og sætte gang i julestemningen hos børnene. Her er telefonnummeret.

Julemandens nummer 2023
Julemanden tager telefonen hele døgnet – hele året (Grafik: MereMobil.dk)

I 37 år har du kunne ringe til Julemanden. Ikke bare i december men hele året. Det gælder også her i 2023, hvor telefonnummeret til Julemanden er 70 24 12 07.

Det er med nummeret til Julemanden som med juletraditioner; det ændrer sig aldrig.

I dag udbydes tjenesten af Nuuday (YouSee), men den nissede service har rødder tilbage i 1986, hvor det tidligere Tele Sønderjylland fandt på denne langtidsholdbare idé, der senere overgik til TDC og som i dag er i hænderne på Nuuday.

Trods stor popularitet så besluttede TDC i 2009 at lukke telefonlinjen til den rødklædte sagnfigur, men efter protester fra kunderne blev tjenesten genåbnet.

Til MereMobil.dk fortæller Nuuday, at de ingen planer har om at klippe tøjlerne til kanen.

Det skal dog siges, at Nuuday tidligere har nedlagt tjenester. I 2021 lukkede Frk. Klokken efter 82 års tjeneste.

STEMMEN BAG JULEMANDEN: Lars Thiesgaard er en af Danmarks mest kendte og alsidige voiceactors. Udover Julemanden har han lagt stemme til utallige tegnefilm og lydbøger. Nogle af hans mest populære stemmer er Scooby-Doo, Timon fra Løvernes Konge, Tryllespejlet i Shrek og Byggemand Bob. Her kan du se Lars’ voiceactorliste.

Så mange ringer til Julemanden

Der er stadig en anselig mængde telefonopkald til ”nissen”, fortæller Nuuday til MereMobil.dk

I 2022 modtog Julemanden på 70 24 12 07 intet mindre end 103.539 opkald, hvoraf de 50.688 lå i december. Tilbage i december 2021 var der 46.522, der ringede til Julemanden.

Tallene er dog langt fra storhedstiden. Det daværende TDC forventede i december 2015, at flere end 200.000 børn og voksne ville ringe. Resultatet blev, at Julemanden i hele 2015 besvarede 355.319 opkald.

Send et brev til Julemanden og få svar

Du kan sende et brev til Julemanden. Skriver du barnets navn og adresse på konvolutten, så sender “Julemanden” en hilsen retur.

Adressen er til Julemanden

Julemanden
Julemandens Postcenter 24
0900 København C

PostNord fortæller, at du skal sende brevet i god tid før juleaften, så Julemanden kan nå at få det hele med i sækken i den travle tid.

Det koster 12 kroner at sende brevet (op til 50 gram), men der kan hentes en frankeret konvolut på udvalgte posthuse rundt i landet. Konvolutterne er tilgængelige i perioden 20. november – 18. december 2023. De kan afhentes gratis, så længe lager haves.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Det koster almindelig telefontakst at ringe til Julemanden på 70 24 12 07.

Julemandens telefonnummer er 70 24 12 07

Hvad er telefonnummeret til Julemanden? Julemandens telefonnummer er 70 24 12 07. Her er historien bag.

(mere…)
Julemanden venter på du ringer

Telefonnummeret til Julemanden er åben nu. Ring til Julemanden sammen med dine børn – de vil elske det.

(mere…)
Nu er det sidste frist hvis julegaven skal frem inden jul

OVERBLIK: Se hvornår sidste frist er, når pakken eller julegaven skal frem inden jul.

(mere…)
Jeg ønsker dig en glædelig jul

Julen 2020 er en underlig fisk, men du skal ikke snydes for et ønske om en glædelig jul 🎄

(mere…)
Her er sidste frist for køb af pakker online inden jul

Mange flere køber julegaverne online i år. Her er den sidste frist for køb af pakker, der skal være fremme inden juleaften.

(mere…)
Så mange ringer til Julemanden

NYE TAL: Julemanden er en af de mest populære personer – særligt i december. Du kan her se, hvor mange der ringer til Julemanden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram