Ring til Julemanden og bliv populær hos børnene

0

Her er nummeret, som kan gøre dig mega populær hos ungerne. Forvent at blive mødt med ordene ”igen, igen”, når du lader dem ringe til Julemanden.

Jul (Foto: MereMobil.dk)
Jul (Foto: MereMobil.dk)

De fleste har efterhånden en smartphone, store som små. Men skal du have fat i en, som er virkelig populær på denne årstid, ja så ringer du faktisk til et godt gammeldags fastnetnummer. Derfor kan du jo selvfølgelig godt foretage opkaldet fra din smartphone.

➡️ Julemandens telefonnummer finder du her (opdateret 2020)

Og vil du være populær ved børnene, så er der ingen tvivl om, at du bliver det ved at ringe til selveste Julemanden.

Julemanden satte stikket i til fastnettelefonen i 1986 og har siden da modtaget flere hundrede tusindvis opkald fra både børn og voksne.

Online julegaveshopping – sæt dig ind i byttereglerne

Der er selvfølgelig flest, som ringer til Julemanden i denne søde juletid, men faktisk kan du ringe til Julemanden hele året. Og der er mange, der også ringer uden for højsæsonen.

I januar 2013 var der 10.000 opkald, som blev besvaret. Dog er det intet mod december 2016, hvor der var 132.328 som kom igennem på det populære nummer. Alene den 24. december 2016 var der 10.191 opkald. I 2015 blev der samlet set modtaget 355.319 opkald.

 – Danskerne: Mobilfotos til julefrokosten er `no go´

Julemanden besvarer opkaldene uanset om det er januar og han burde sove ud efter en travl december eller det er hans travleste tid. Der multitaskes i den grad med at besvare opkald og sørge for gaver til alle de artige børn.

Du kan træffe Julemanden på telefonnummeret 70 24 12 07. Det koster normaltakst at ringe.

Du kan også stadig skrive brev

Hvis du synes, at det også kunne være hyggeligt at sende et analogt postkort til Julemanden. Så er dette også fortsat muligt. Du kan skrive til nedenstående adresse:

Julemanden
Box 1615
3900 Nuuk, Grønland

Mere til historien

Traditionen med at ringe til Julemanden startede i 1986, hvor idéen kom hos Tele Sønderjylland. Det er Lars Thiesgaard, der ligger stemme til. Han er også kendt for, at have lagt stemme til Pumba, Grisling, Scooby-Doo og mange flere.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer