Her er nummeret til Julemanden

Der er ingen tvivl om, at Julemanden formentlig er den person, som flest nævner navnet på i tiden frem mod jul. Her er hans nummer, så du kan ringe til ham.

Jul (Foto: MereMobil.dk)

Jul (Foto: MereMobil.dk)

Julen står for døren og december er en travl måned for Julemanden og hans hjælpere, men faktisk er Julemanden populær hele året rundt. Og du kan ringe til ham!

Julemanden modtager året rundt opkald fra børn og barnlige sjæle, der blandt andet vil fortælle om deres ønsker. Efter julen 2012 toppede opkaldene til Julemanden underligt nok i januar 2013, hvor der var mere end 10.000 opkald – måske det var for at takke for gaverne eller brokke sig over det man fik?

➡️ Julemandens telefonnummer finder du her (opdateret 2020)

Traditionen med, at man har kunne ringe til Julemanden startede i Sønderjylland i 1986, hvor Tele Sønderjylland opfandt denne tradition, og siden dengang har telefonerne glødet året rundt. Eksempelvis modtog Julemanden mellem 600-700 opkald om dagen i juli 2003. Det viser tal fra TDC.

I 2005 fik Julemanden 19.000 opkald hver dag den første uge i december, oplyser TDC.

Trods popularitet blev Julemandens nummer nedlagt i 2009, men TDC måtte efter en række henvendelser atter genåbne tjenesten, da julen stod for døren.

 – Få de velkendte Julemærker på mails

Julen 2015

TDCs Julemand

TDCs Julemand

Det er i år 29 år siden, at Julemanden blev TDC-kunde og fik hans eget telefonnummer og han er altså en af de få, som har tænkt sig at beholde sit fastnetabonnement.

TDC oplyser, at de forventer mere end 200.000 børn og voksne vil ringe til Julemanden i løbet af december 2015. Dette er det samme antal opkald, som han har fået i årets første 11 måneder, hvor han har modtaget 203.000 opkald. Hvilket i øvrigt er en stigning på 230 procent sammenlignet med 2012.

Julemanden modtog i øvrigt mere end 16.000 opkald i juni måned.

TDC oplyser normalt aldrig noget om enkeltkunders telefontrafik, men gør altså en undtagelse i forbindelse med netop Julemanden.

Du kan træffe Julemanden på telefonnummeret 70 24 12 07. Det koster normaltakst at ringe til nummeret. Der findes også en Julemand i Vig som har telefon 59 31 73 00.

Hvis du vil sende post til Julemanden, kan du sende til:

Julemanden
Box 1615
3900 Nuuk
Grønland

Mere til historien

Det er Lars Thiesgaard, som også lægger stemme til Disney film, der er stemmen bag TDC’s Julemand.

Vi ønsker dig en glædelig jul 🎄

Hele teamet bag MereMobil.dk vil ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul. Husk! Nyd dine kære – også offline.

(mere…)
Julesange og sangtekster til download

TIP: Kan du ikke finde sanghæfterne til julesangene, så er de tilgængelig online. Her er downloadlink til julesange.

(mere…)
Vil du mere end ringe til julemanden?

De fleste kender julemandens telefonnummer, men du kan faktisk også sende julemanden din ønskeseddel og få svar - helt gratis.

(mere…)
Julemandens nummer i 2023

Du kan ringe til Julemanden og sætte gang i julestemningen hos børnene. Her er telefonnummeret.

(mere…)
Julemandens telefonnummer er 70 24 12 07

Hvad er telefonnummeret til Julemanden? Julemandens telefonnummer er 70 24 12 07. Her er historien bag.

(mere…)
Julemanden venter på du ringer

Telefonnummeret til Julemanden er åben nu. Ring til Julemanden sammen med dine børn – de vil elske det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram