Samsung Galaxy SmartTag 2 er en realitet

Samsung er klar med en ny generation af de små sporingschips. Galaxy SmartTag 2 er forbedret på flere punkter og allerede i handlen.

Samsung Galaxy SmartTag 2 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy SmartTag 2 (Foto: Samsung)

Tidligere på måneden lancerede Samsung den anden generation af deres SmartTags. Den nye generation er en forbedring end foregående. De nye hedder SmartTag 2 og er opgraderet på både design og brugervenlighed, hvilket giver endnu flere anvendelsesmuligheder end tidligere.

Samsung klar med nye tablets og Earbuds

SmartTag 2 gør det nemt for brugerne at holde styr på deres ejendele. Søgefunktionen er nemlig forlænget og så holder batteriet længere. Ligesom den nu er IP67-certificeret for vand- og støvmodstand.

En ny Power Saving Mode er til dem, som skal spore genstande løbende, så batteriet holderlængere. Det kan nu holde i op til 700 dage under optimale forhold. Dette er dobbelt så længe som første generation af SmartTag. Mens den i Normal Mode har fået en forlænget holdbarhed på op til 500 dage, hvilket er 50 procent mere end tidligere.

Samsung på vej med ny produktkategori

Der er også en ny Lost Mode, som gør det muligt for brugerne at indtaste deres kontaktoplysninger via en besked. Så alle der finder en genstand med en Galaxy SmartTag 2 påsat. Det kræver blot, at de scanner SmartTag’en med deres smratphone. Det gør også Galaxy SmartTag 2 endnu mere brugbart på et halsbånd på f.eks. en hund eller kat. Her kan ejerens oplysninger nemlig findes. Lost Mode funktionen fungerer på alle mobiler med en NFC-læser og internetforbindelse. Det kræver selvfølgelig, at den der finder genstandene eller ens kæledyr ved man kan scanne Galaxy SmartTag 2.

Samsung Galaxy SmartTag 2 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy SmartTag 2 (Foto: Samsung)

Galaxy SmartTag 2 kommer også med forbedret Compass View-funktion, der forbedrer brugeroplevelsen ved at vise pile, som viser retning og afstand til SmartTag’et. Denne funktion er tilgengængelig på alle de Samsung Galaxy-modeller, som understøtter UWB. Disse modeller understøtter UWB: Galaxy Note20 Ultra, Galaxy S21+, Galaxy S21 Ultra, Galaxy S22+, Galaxy S22 Ultra, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra, Galaxy Z Fold2, Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Fold4, og Galaxy Z Fold5.

Android advarer mod uønskede AirTags

Også SmartThings Find-appen er opgraderet med nyregistrerede Galaxy SmartTags. Appen har også fået en fuldskærms kortvisning og generelt blevet mere brugervenlig.

Galaxy SmartTag 2 er i handlen nu og fås i farverne sort og hvid. Prisen er 299 kroner stykket, men det er også muligt at købe en pakke med 4 styk til 999 kroner.

Mere til historien

Hvis du skifter fra en Galaxy smartphone til anden, så synkroniserer SmartTag 2 nu automatisk via din Samsung-konto.

Læs også:
BAGGRUND: Hvad er AirTag – det du skal vide

Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram