Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

Kamera Samsung Galaxy S23 Ultra
På billedet ses her Samsung Galaxy S23 Ultra. Når efterfølgeren, Galaxy S24, præsenteres kan det blive i følgeskab med en ny produktkategori. (Foto: MereMobil.dk)

Ifølge Twitter-brugeren (nu X) Ice Universe så planlægger Samsung en tidligere lancering end ”normalt” for Galaxy S24-serien. Oftest har Samsung lanceret deres flagskibsserie i løbet af februar eller starten af marts, men kan altså ske tidligere med Galaxy S24-serien.

Ifølge Ice Universe vil det nemlig ske i januar 2024. Og i forbindelse med lanceringen af Galaxy S24-serien, så vil Samsung også afsløre deres nye produkt – nemlig Galaxy Ring. Det skriver Android Authority.

Der har været rygter om ”Galaxy Ring” i en del tid efterhånden, men det har altså endnu ikke været klar til en officiel lancering. Tidligere har det egentlig været rygtet, at Galaxy Ring først ville se dagens lys i 2025, men nu tyder det på, at det kan blive tidligere.

HVAD ER GALAXY RING? … en ”smart ring” som Samsung muligvis arbejder på. Det er en lille bærbar enhed, som man kan have på sin finger, og som kan måle sundheds- og fitnessdata, såsom hjerterytme, søvnkvalitet, stressniveau og kalorieforbrænding. Det kan også forbinde sig med andre enheder, såsom smartphones, tablets, smartwatches og XR-briller.

Samsung har endnu ikke annonceret Galaxy Ring, men der er nogle tegn på, at de er i gang med at udvikle prototyper af den. De har også fået en patent på et smart ring-design og registreret varemærket Samsung Galaxy Ring.

Galaxy Ring vil sandsynligvis være en konkurrent til Oura Ring, som er et smart ring-produkt på markedet. Oura Ring koster omkring $300 og kræver et månedligt abonnement på $5.99.

Muligheden for vi bare får et ”smugkig” på Galaxy Ring til Galaxy S24-eventen er også til stede. Det vil formegentlig afhænge af, hvor mange godkendelser der skal på plads. En lancering kan ikke ske før dens regulatoriske godkendelser er i hus.

LÆS OGSÅ: Samsung klar med anden generation af Freestyle

Vi må væbne os med tålmodighed. Ice Universe har en trackrekord, når det kommer til at have ret i lækkede oplysninger, som er lidt blandet.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung har tidligere bekræftet, at de også vil lancere en Galaxy S23 FE. Det er uvist, hvornår denne vil blive afsløret for offentligheden.

Du kan få det bedste fra Samsung Galaxy S23, billigere
(mere…)
Samsung klar med nye tablets og Earbuds

Samsung har netop udvidet deres lineup, når det kommer til tablets. Mød Galaxy Tab S9 FE og Galaxy Tab S9 FE+, samt Galaxy Buds FE.

(mere…)
Billig-udgave af Galaxy S23 kommer i denne uge

Inden for få dage præsenterer Samsung en billigversion af Galaxy S23 med navnet Galaxy S23 FE.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram