Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

Samsung The Freestyle 2nd gen
The Freestyle projektoren er kommet i en ny udgave (Foto: Samsung)

Dette års IFA-messe er godt i gang og producenter, som Samsung, har afholdt deres pressekonferencer, hvor nye produkter har set dagens lys.

Samsung fortalte blandt andet om deres nye særlige The Frame model, som er ude i begrænset antal med særligt Disney-touch.

De oplyste også, at de er klar med projektoren The Freestyle 2nd Gen. Ligesom første generation er der tale om en bærbar og meget alsidig projektor, som kan gøre, at man får storskærm på alle overflader – vægge, lofter m.m.

Smart Edge Blending-funktionen tilbyder landskabs- og portrætoplevelser, hvilket betyder, at to Freestyle 2nd Gen-projektorer kan parres for at give en 160-tommers panorama- og 120-tommers vertikal visningsoplevelse, lyder det fra Samsung.

Den kan også parres med første generation af Freestyle og så kan spilentusiater benytte Samsung Smart Hub i Freestyle 2nd Gen og dermed spille spil via Samsungs streamingpartnere.

LÆS TESTEN: Samsungs Freestyle projektor | imponerede teknologi med for lidt lys

Samsung Freestyle 2nd Gen er tilgængelig fra i dag den 31. august til en vejledende pris på 7.499 kroner.

Mere til historien

Du kan også læse vores test af det nyeste smartwatch fra Samsung, der hedder Galaxy Watch6 Classic.

Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Samsung er måske på vej med billig foldbar

Det forlyder, at Samsung er på vej med en billig foldbar smartphone, hvilket måske kan være med til udbrede den formatet til flere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram