Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

Samsung The Freestyle 2nd gen
The Freestyle projektoren er kommet i en ny udgave (Foto: Samsung)

Dette års IFA-messe er godt i gang og producenter, som Samsung, har afholdt deres pressekonferencer, hvor nye produkter har set dagens lys.

Samsung fortalte blandt andet om deres nye særlige The Frame model, som er ude i begrænset antal med særligt Disney-touch.

De oplyste også, at de er klar med projektoren The Freestyle 2nd Gen. Ligesom første generation er der tale om en bærbar og meget alsidig projektor, som kan gøre, at man får storskærm på alle overflader – vægge, lofter m.m.

Smart Edge Blending-funktionen tilbyder landskabs- og portrætoplevelser, hvilket betyder, at to Freestyle 2nd Gen-projektorer kan parres for at give en 160-tommers panorama- og 120-tommers vertikal visningsoplevelse, lyder det fra Samsung.

Den kan også parres med første generation af Freestyle og så kan spilentusiater benytte Samsung Smart Hub i Freestyle 2nd Gen og dermed spille spil via Samsungs streamingpartnere.

LÆS TESTEN: Samsungs Freestyle projektor | imponerede teknologi med for lidt lys

Samsung Freestyle 2nd Gen er tilgængelig fra i dag den 31. august til en vejledende pris på 7.499 kroner.

Mere til historien

Du kan også læse vores test af det nyeste smartwatch fra Samsung, der hedder Galaxy Watch6 Classic.

Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram