Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

Samsung er klar med en særlig Disney-version af The Frame (Foto: Samsung)
Samsung er klar med en særlig Disney-version af The Frame (Foto: Samsung)

Disney har 100-års jubilæum, hvilket Samsung fejrer med en særlig udgave af deres The Frame TV. Det nye TV fra Samsung hedder The Frame Disney100 Edition.

Der er tale om en begrænset udgave af The Frame, som kommer i en 65 tommer. Man får en Disney-signeret ramme, 100 unikke kunstværker fra Disney-samlingen og en fjernbetjening der er inspireret af Mickey Mouse.

OVERBLIK: Samsung klar med vilde TV’er for 2023

Når TV’et tændes, så vil seerne blive mødt af et Samsung x Disney100-logo på skærmen.

-“Vi er glade for at kunne tilbyde denne unikke udgave af The Frame for at fejre Disneys store jubilæum,” siger Cheolgi Kim, Executive Vice President for Visual Display Business hos Samsung Electronics.

LÆS OGSÅ: Nyt Samsung-TV hænger kun 7,5 millimeter fra væggen

Prisen for The Frame-Disney100 Edition er i Danmark 14.969 kroner vejledende og kan bestilles på Samsungs officielle hjemmeside. Det kan også købes hos udvalgte forhandlere.

Disney 100 Edition The Frame 2023
Salgspakken til den særlige udgave af The Frame (Foto: Samsung)

Se The Frame Disney100 Edition

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Nye tal for mobilmarkedet viser, at over de seneste 10 år, så har Samsung solgt mere end milliard flere smartphones end Apple.

Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram