Nyt Samsung-TV hænger kun 7,5 millimeter fra væggen

Ved Unbox & Discover eventen var der især fokus Samsungs nye Neo QLED TV, der hænger temmelig tæt på væggen.

Neo QLED tv 2022
Showets stjerne var uden tvivl Neo QLED 8K (Foto: Samsung)

Den helt store stjerne ved Samsungs nyeste præsenattion var TV-skærmen Neo QLED 8K.

Det lyder imponerende med dets Neural Quantum Processor 8K, der konstant skal analysere og forbedre billedet for at give brugeren den bedste oplevelse.

Designet på det nye TV bliver tyndere, med smallere kanter og med et imponerende 6.2.4 kanals indbygget lydsystem på hele 90 watt, der understøtter Dolby Atmos.

Til at matche det nye tyndere TV kommer der en ny super tynd soundbar med med tilhørende subwoofer, der naturligvis også understøtter Dolby Atmos.

Skal TV’et monteres på væggen, hjælper Samsung også her med deres nye Slim Fit Wall Mount der placerer skærmen kun 7,5 millimeter fra væggen.

Vil du have lidt flere muligheder for justering skal du derimod have Full Motion Slim Wall Mount, der så placerer TV’et 19,5 millimeter fra væggen. Men til gengæld gør den det muligt at vippe skærmen både op, ned, til siderne og sågar dreje den en kvart omgang, hvis der skal ses indhold fra mobilen, på den store skærm.

Vil du have fingrene i det nye QN900B Neo QLED 8K Smart TV, starter priserne ved 43.009 kroner for modellen i 65 tommer og slutter ved 75.049 kroner for 85 tommer. Det kan forudbestilles nu med forventet levering den 20. april 2022.

Mindre blæk, solceller og mindre miljøbelastning

Samsung_Unbox_Discover
Under gårsdagens Unbox & Discover event var der både nyt TV, ny lyd og frisk software (Foto: Samsung)

Ligesom alle andre har Samsung også stort fokus på miljøet. Efter en kort velkomst fra CEO Jong-Hee Han, var første punkt på dagsordenen da hvad Samsung gør for ikke at skade miljøet unødigt. Det skete på den nyligt afholdt event.

De kunne i den forbindelse fortælle, at de ud over at bruge 90 procent mindre blæk på deres i forvejen økovenlige indpakning også undlader at bruge metalklips i til at samle kasserne, hvilket gør kasserne lettere at genanvende.

På et lidt mere techrelateret plan introducerede Samsung en ny fjernbetjening med solceller, der skulle være 88 procent mere effektive end de tidligere modeller fra 2020.

Det nye Smart Hub bliver smartere

Samsung Smart Hub 2022
En større overhaling af Smart Hub skal gøre det nemmere at navigere rundt, samt lette betjeningen af enheder i Smart Things (Foto: Samsung)

Samsung fortsætter med at bruge Tizen som styresystem på deres TV, men forbedrer betjeningen med et nyt design og derved lettere styring af forbundne enheder via SmartThings og nemmere navigation i Smart Hub.

I Smart Hub bliver der nu plads Samsung Gaming Hub, der bliver stedet hvor man på tværs af tjenester kan søge og streame spil. Det kommer dog først senere på året i forbindelse med lanceringen med nye smart TV modeller.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Har du i stedet brug for en monitor til skrivebordet, har Samsung også lige fremvist deres nye Smart Monitor M8. Et smart mix mellem monitor og smart TV. Læs mere om den her.

Så er Galaxy Watch FE en realitet

Samsung har netop lanceret deres nyeste smartwatch, som lyder navnet Galaxy Watch FE. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Samsung sætter prisen op

Det lader til, at den næste Samsung-topmodel bliver endnu dyrere end forgængeren.

(mere…)
Kunderne vil have billigere wearables

Mens vi venter på avancerede sensorer i smartwatches vender kunderne ryggen til premium-modellerne.

(mere…)
Billeder af Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 lækket

De første officielle billeder af de kommende foldbare modeller fra Samsung er nu lækket.

(mere…)
Slut med Netflix på udvalgte Sony-skærme

Understøttelse af Netflix forsvinder fra en række Sony-skærme.

(mere…)
Max er klar til danskerne

HBO Max og Discovery+ er nu smeltet sammen til Max, som i dag er åbnet i Danmark. Har stor OL-dækning.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram