Nyt Samsung-TV hænger kun 7,5 millimeter fra væggen

Ved Unbox & Discover eventen var der især fokus Samsungs nye Neo QLED TV, der hænger temmelig tæt på væggen.

Neo QLED tv 2022
Showets stjerne var uden tvivl Neo QLED 8K (Foto: Samsung)

Den helt store stjerne ved Samsungs nyeste præsenattion var TV-skærmen Neo QLED 8K.

Det lyder imponerende med dets Neural Quantum Processor 8K, der konstant skal analysere og forbedre billedet for at give brugeren den bedste oplevelse.

Designet på det nye TV bliver tyndere, med smallere kanter og med et imponerende 6.2.4 kanals indbygget lydsystem på hele 90 watt, der understøtter Dolby Atmos.

Til at matche det nye tyndere TV kommer der en ny super tynd soundbar med med tilhørende subwoofer, der naturligvis også understøtter Dolby Atmos.

Skal TV'et monteres på væggen, hjælper Samsung også her med deres nye Slim Fit Wall Mount der placerer skærmen kun 7,5 millimeter fra væggen.

Vil du have lidt flere muligheder for justering skal du derimod have Full Motion Slim Wall Mount, der så placerer TV'et 19,5 millimeter fra væggen. Men til gengæld gør den det muligt at vippe skærmen både op, ned, til siderne og sågar dreje den en kvart omgang, hvis der skal ses indhold fra mobilen, på den store skærm.

Vil du have fingrene i det nye QN900B Neo QLED 8K Smart TV, starter priserne ved 43.009 kroner for modellen i 65 tommer og slutter ved 75.049 kroner for 85 tommer. Det kan forudbestilles nu med forventet levering den 20. april 2022.

Mindre blæk, solceller og mindre miljøbelastning

Samsung_Unbox_Discover
Under gårsdagens Unbox & Discover event var der både nyt TV, ny lyd og frisk software (Foto: Samsung)

Ligesom alle andre har Samsung også stort fokus på miljøet. Efter en kort velkomst fra CEO Jong-Hee Han, var første punkt på dagsordenen da hvad Samsung gør for ikke at skade miljøet unødigt. Det skete på den nyligt afholdt event.

De kunne i den forbindelse fortælle, at de ud over at bruge 90 procent mindre blæk på deres i forvejen økovenlige indpakning også undlader at bruge metalklips i til at samle kasserne, hvilket gør kasserne lettere at genanvende.

På et lidt mere techrelateret plan introducerede Samsung en ny fjernbetjening med solceller, der skulle være 88 procent mere effektive end de tidligere modeller fra 2020.

Det nye Smart Hub bliver smartere

Samsung Smart Hub 2022
En større overhaling af Smart Hub skal gøre det nemmere at navigere rundt, samt lette betjeningen af enheder i Smart Things (Foto: Samsung)

Samsung fortsætter med at bruge Tizen som styresystem på deres TV, men forbedrer betjeningen med et nyt design og derved lettere styring af forbundne enheder via SmartThings og nemmere navigation i Smart Hub.

I Smart Hub bliver der nu plads Samsung Gaming Hub, der bliver stedet hvor man på tværs af tjenester kan søge og streame spil. Det kommer dog først senere på året i forbindelse med lanceringen med nye smart TV modeller.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Har du i stedet brug for en monitor til skrivebordet, har Samsung også lige fremvist deres nye Smart Monitor M8. Et smart mix mellem monitor og smart TV. Læs mere om den her.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Samsung klar med nye foldbare smartphones til august

Skal man tro de seneste rygter fra tipster Jon Prosser, så vil Samsung afholde en Unpacked event i august, hvor de vil afsløre nye foldbare telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram