Samsung præsenterer M8 Smart Monitor

Samsung er klar med en ny skærm, der også er et smart-tv. Mød Samsung M8 Smart Monitor.

Samsung M8 Smart Monitor (Foto: Samsung)
Samsung M8 Smart Monitor (Foto: Samsung)

En ny skærm er klar fra Samsung. Nemlig M8 Smart Monitor. Den kommer med flere spændende features til prisen - og så har den blandt andet AirPlay. Det fortæller Samsung i en pressemeddelelse.

Den nye M8 Smart Monitor kommer i et bredt farveudvalg: Warm White, Sunset Pink, Daylight Blue og Spring Green. Samtidig har den en tykkelse på kun 11,4 millimeter.

Skærmen fungerer faktisk selvstændigt for sig selv, uden at man tilkobler en PC eller Mac. Med indbygget Smart Hub er det muligt og se indhold på den for sig selv.

Der tilbydes blandt andet Samsung DeX, Apple AirPlay 2 og Microsoft 365-cloud service i skærmen. For sig selv er det muligt og se flere tjenster.

Kommer med Netflix

Man kan nærmest godt kalde den for et lille Smart-TV, da den inkluderer Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ og Apple TV. Som nævnt er det uden tilkobling.

Udover tjenester, så kan man via magneter sætte deres SlimFit Cam op i toppen af skærmen, og fjerne det igen når det ikke skal bruges. Kameraet har indbygget ansigtsgenkendelse og zoom.

Hvis vi går lidt ned i specifikationerne, så understøtter den op til 4K med en refresh-rate på 60 Hz og en svartid på 4ms. I forhold til øjnene, kommer den med Eye Saver Mode og Flicker Free. Selve skærmen er på 32 tommer, og har HDR 10+

Der er et mikro HDMI og to USB-C porte, som kan oplade med op til 65 watt.

Samsungs Smart Monitor M8 er klar til forudbestilling fra midten af april, og har en pris på 6.999 kroner.

Mere til historien

Har du brug for en skærm, der understøtter professionel kalibrering, så tag et tjek på Studio Monitor fra Apple. Læs om den her.

Samsung gør SmartThings klar til Matter

Den kommende standard for smarthome-teknologi, Matter, er på trapperne. Nu tester Samsung enheder med Matter på deres SmartThings-platform.

(mere…)
Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Samsung bekræfter at nye foldbare er på vej

Samsung officielt bekræftet, at de er på vej med flere foldbare smartphones i andet halvår af 2022.

(mere…)
Særlig Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition revnet væk

KORT NYT: Få minutter tog det for Samsung at få udsolgt af den nye særlige Pokémon Edition af Galaxy Z Flip 3.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 4 får nye hængsler

Rygterne svirrer om den kommende foldbare Galaxy Z Fold 4 fra Samsung. Det ventes, at den kommer med bedre kamera og redesignede hængsler.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram