Samsung præsenterer M8 Smart Monitor

Samsung er klar med en ny skærm, der også er et smart-tv. Mød Samsung M8 Smart Monitor.

Samsung M8 Smart Monitor (Foto: Samsung)
Samsung M8 Smart Monitor (Foto: Samsung)

En ny skærm er klar fra Samsung. Nemlig M8 Smart Monitor. Den kommer med flere spændende features til prisen - og så har den blandt andet AirPlay. Det fortæller Samsung i en pressemeddelelse.

Den nye M8 Smart Monitor kommer i et bredt farveudvalg: Warm White, Sunset Pink, Daylight Blue og Spring Green. Samtidig har den en tykkelse på kun 11,4 millimeter.

Skærmen fungerer faktisk selvstændigt for sig selv, uden at man tilkobler en PC eller Mac. Med indbygget Smart Hub er det muligt og se indhold på den for sig selv.

Der tilbydes blandt andet Samsung DeX, Apple AirPlay 2 og Microsoft 365-cloud service i skærmen. For sig selv er det muligt og se flere tjenster.

Kommer med Netflix

Man kan nærmest godt kalde den for et lille Smart-TV, da den inkluderer Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ og Apple TV. Som nævnt er det uden tilkobling.

Udover tjenester, så kan man via magneter sætte deres SlimFit Cam op i toppen af skærmen, og fjerne det igen når det ikke skal bruges. Kameraet har indbygget ansigtsgenkendelse og zoom.

Hvis vi går lidt ned i specifikationerne, så understøtter den op til 4K med en refresh-rate på 60 Hz og en svartid på 4ms. I forhold til øjnene, kommer den med Eye Saver Mode og Flicker Free. Selve skærmen er på 32 tommer, og har HDR 10+

Der er et mikro HDMI og to USB-C porte, som kan oplade med op til 65 watt.

Samsungs Smart Monitor M8 er klar til forudbestilling fra midten af april, og har en pris på 6.999 kroner.

Mere til historien

Har du brug for en skærm, der understøtter professionel kalibrering, så tag et tjek på Studio Monitor fra Apple. Læs om den her.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram