Samsung bekræfter ny Galaxy FE - billigudgave af S23

Der har været mange rygter og spekulationer, men nu har Samsung bekræftet, at en ny Galaxy FE er på vej.

Samsung Galaxy S21 FE
Samsung Galaxy S21 FE får snart en efterfølger (Foto: Samsung)

Samsung har ikke sendt en Galaxy FE-model på markedet siden Galaxy S21 FE kom i januar 2022. Dog har der været mange rygter om, at Galaxy S23 FE ville komme senere i år.

Samsung Galaxy S23 FE dukker op i test

Nu har en Samsung executive bekræftet overfor Android Authority, at en Galaxy FE telefon vil blive lanceret inden længe. Det skriver Android Authority.

Det er Justin Hume, som er vice-president of mobile i Samsung Syd Afrika, der bekræfter en lancering er nært forestående. 

Dermed vil Galaxy S23 FE, eller hvad navnet bliver, se dagens lys inden længe. 

BEKRÆFTET: Samsung har bekræftet modellen. Læs alt om Samsung Galaxy S23 FE her.

Det ventes, at telefonen kommer med Exynos 2200 processoren eller Snapdragon 8 Gen 1. Det kan også være den kommer med begge processorer på verdensplan og det så er afhængig af område, hvad processor den får.

Derudover ventes det, at S23 FE får 8 GB RAM og 128 GB eller 256 GB intern hukommelse. Batteriet ventes at være på 4.500 mAh og vil understøttet 25 watts opladning via kabel. 

MereMobil.dk er spændt på om Samsung snart lancerer en Galaxy FE. 

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Du kan læse vores anmeldelse af Galaxy S21 FE, som var den foregående FE-model, der skulle følge efter Galaxy S20 FE successen.

Du kan få det bedste fra Samsung Galaxy S23, billigere
(mere…)
Samsung klar med nye tablets og Earbuds

Samsung har netop udvidet deres lineup, når det kommer til tablets. Mød Galaxy Tab S9 FE og Galaxy Tab S9 FE+, samt Galaxy Buds FE.

(mere…)
Billig-udgave af Galaxy S23 kommer i denne uge

Inden for få dage præsenterer Samsung en billigversion af Galaxy S23 med navnet Galaxy S23 FE.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram