Samsung bekræfter ny Galaxy FE – billigudgave af S23

Der har været mange rygter og spekulationer, men nu har Samsung bekræftet, at en ny Galaxy FE er på vej.

Samsung Galaxy S21 FE
Samsung Galaxy S21 FE får snart en efterfølger (Foto: Samsung)

Samsung har ikke sendt en Galaxy FE-model på markedet siden Galaxy S21 FE kom i januar 2022. Dog har der været mange rygter om, at Galaxy S23 FE ville komme senere i år.

Samsung Galaxy S23 FE dukker op i test

Nu har en Samsung executive bekræftet overfor Android Authority, at en Galaxy FE telefon vil blive lanceret inden længe. Det skriver Android Authority.

Det er Justin Hume, som er vice-president of mobile i Samsung Syd Afrika, der bekræfter en lancering er nært forestående. 

Dermed vil Galaxy S23 FE, eller hvad navnet bliver, se dagens lys inden længe. 

BEKRÆFTET: Samsung har bekræftet modellen. Læs alt om Samsung Galaxy S23 FE her.

Det ventes, at telefonen kommer med Exynos 2200 processoren eller Snapdragon 8 Gen 1. Det kan også være den kommer med begge processorer på verdensplan og det så er afhængig af område, hvad processor den får.

Derudover ventes det, at S23 FE får 8 GB RAM og 128 GB eller 256 GB intern hukommelse. Batteriet ventes at være på 4.500 mAh og vil understøttet 25 watts opladning via kabel. 

MereMobil.dk er spændt på om Samsung snart lancerer en Galaxy FE. 

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Du kan læse vores anmeldelse af Galaxy S21 FE, som var den foregående FE-model, der skulle følge efter Galaxy S20 FE successen.

Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 ser dagens lys

Samsung har i dag i Paris præsenteret den nye Galaxy Z Fold6. Igen med fokus på Galaxy AI, men også mere hårdførhed i et foldbart design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram