Samsung Galaxy S23 FE dukker op i test

Der har været meget snak om Galaxy S23 FE. Nu er der nyt i sagen – se specifikationerne her.

Samsung Galaxy S23_back
Samsung Galaxy S23 FE er dukket op på Geekbench. Designet minder meget om denne Galaxy S23 (Foto: MereMobil.dk)

Vi har tidligere skrevet om en del om Samsung Galaxy S23 FE. Først var den måske på vej, så var den droppet og derefter på vej igen. Til sidst ville rygterne, at telefonen kun kom til udvalgte markeder. Fælles for dem alle, er at intet er sikkert.

Nu er der nyt igen. Denne gang er Samsung Galaxy S23 FE dukket op på Geekbench (en tjeneste som måler benchmarkydelse på telefoner, red.), hvilket ikke bare er spændende læsning. Det er også en bekræftelse af telefonens eksistens. Samsung selv har ikke meldt noget ud, men telefonens supportside er også gået live, hvilket spreder håb om, at vi snart får den nye FE model at se.

BEKRÆFTET: Samsung har bekræftet modellen. Læs alt om Samsung Galaxy S23 FE her.

FE = lavere specs

Samsung Galaxy S23 FE bliver en lettere nedgraderet udgave af den Galaxy S23, vi så tidligere på året. Og nu kan vi altså se hvor nedgraderet, både den amerikanske og globale version bliver, med lidt hjælp fra Geekbench.

Den amerikanske version får modelnummeret SM-711U1 og bliver drevet af en Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 processor. Chipsettet topper på en clock speed på 3,0 GHz. Telefonen har 8 GB RAM og kommer med Android 13, sandsynligvis med Samsung-brugerfladen One UI 5.1 ovenpå.

I Geekbench testen, scores 1549 i single-core og 3718 i multi-core.

Den globale version får modelnummeret SM-711B og bliver drevet af et chipset med kodenavnet s5e9925. Der er i bund og grund tale om et let modificeret Exynos 2200 chipset. Chipsettet topper på en clock speed på 2.8 GHz. Telefonen har, ligesom den amerikanske version, 8 GB RAM og kommer med Android 13 og One UI 5.1.

I Geekbench testen overgår den globale version, amerikaneren med en single-core score på 1613 og en multi-core score på 4049.

Ligner en S23

For ikke så længe siden blev designet på Galaxy S23 FE også lækket. Det var leakeren OnLeaks og nyhedssiden Smartprix, der i samarbejde udgav en række renderinger, der angiveligt viser den kommende model – eller i hvert fald et bud på designet.

Billederne viser en telefon, der til forveksling ligner Glaxy S23 med de 3 kameraer på bagsiden og den let buede aluminiumsramme omkring telefonen.

Telefonen forventes at have en skærm på omkring 6,4 tommer og et 4500 mAh batteri, der understøtter 25 watt opladning.

Der bliver altså tale om en lettere nedgraderet, men hvis prisen er god, rigtig spændende telefon.

For kort tid siden annoncerede Samsung en opdateret version af Galaxy S21 FE til det indiske marked. Læs mere om den sag her.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Den første Fan Edition model fra Samsung, var Galaxy S20 FE fra 2020. Den blev året efter fulgt af S21 FE. Galaxy S22 nåede aldrig at komme som FE model. Men nu ser det altså ud til at Samsung starter FE serien op igen.  

Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram