Samsung Galaxy S23 FE vil komme på udvalgte markeder

Rygterne på at Galaxy S23 FE bliver lanceret på udvalgte markeder senere i år.

Samsung Galaxy S20 FE
Samsung Galaxy S20 FE var en kæmpe succes. Får vi en Galaxy S23 FE? (Foto: Samsung)

Galaxy S23 FE har godt nok været en enhed, som vi har skrevet meget om, men som vi reelt set ikke ved om bliver til noget. Der har nemlig været mange rygter i hver sin retning. Det er lidt, som at råbe ulven kommer.

Den ene dag, der går rygterne på, at den snart vil blive lanceret, mens det så næste dag meldes ud, at den droppes.

Hvad der er hoved og hale i alt dette, bliver vi først klogere på, når Samsung melder noget ud officielt.

Skal vi tro nogle oplysninger, som SamMobile har opsnappet, så bliver Galaxy S23 FE helt sikkert til noget. Den bliver udgivet i løbet af tredje kvartal på udvalgte markeder. I fjerde kvartal vil den så komme på endnu flere markeder. Det skriver Wccftech.

BEKRÆFTET: Samsung har bekræftet modellen. Læs alt om Samsung Galaxy S23 FE her.

Det ventes, at Galaxy S23 FE kommer med Exynos 2200 processoren med Xclipse 920 GPU. Processoren er en to år gammel processor, men det betyder forhåbentlig ikke noget skidt. Det kan også være en fordel, at den er mere gennemtestet, samt kan være med til at holde prisen på telefonen nede.

Fan Edition modellerne har haft det svært. Enten er det gået rigtig godt, som med Galaxy S20 FE, som var en massiv succes. Mens Galaxy S21 FE på ingen måde kunne følge i de fodspor.

Og ja – så udgik Galaxy S22 FE helt fra markedet. Derfor bliver det spændende at se hvordan en Galaxy S23 FE vil klare sig, hvis den ser dagens lys.

Vi må væbne os med tålmodighed til Samsung er klar med en official udmelding.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Samsung Galaxy S20 FE vs. Galaxy S20 | Her er forskellene

Mere til historien

Samsung afholder til juli måned deres første event nogensinde i Seoul.

OnePlus Open 2 vil få kæmpe batteri med ny teknologi

RYGTE: Den næste OnePlus Open vil få et noget større batteri, grundet bedre teknologi.

(mere…)
Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
iPhone SE 4 vil bruge samme bagside som iPhone 16

RYGTE: Den kommende iPhone SE 4 vil bruge samme bagside som den kommende iPhone 16.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram