Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

Kamera Samsung Galaxy S23 Ultra
Samsung Galaxy S23-serien får måske snart et nyt medlem, da rygterne svirrer om en snarlig lancering af Galaxy S23 FE. (Foto: MereMobil.dk)

Salget af Samsung Galaxy S23-serien skulle angiveligt være nedadgående denne måned. Sådan lyder det i hvert fald ifølge en ny rapport. Det skriver GSMArena.

Rygterne svirrer om, at salget for hele andet kvartal (april til juni) vil blive omkring 20 procents nedgang sammenlignet med Galaxy S22-serien fra sidste år. Tidligere har det ellers lydt, at Galaxy S23-serien – og særligt en af modellerne – solgte rigtigt godt.

For kort tiden siden blev der sået tvivl om, at Galaxy S23 FE ville blive droppet.

Er det faldende salg korrekt, så er dette er ikke nogen god situation, hvilket angiveligt skulle have fået Samsung til at skubbe lanceringen af Samsung Galaxy S23 FE frem.

Holder de nye rygter stik, så vil S23 FE komme på markedet inden de foldbare modeller, Galaxy Z Fold5 og Galaxy Z Flip5, fremvises.

Dermed er der altså kun juni og juli til at lancere Galaxy S23 FE i, hvis det skal nås det inden de andre modeller tager opmærksomheden.

Galaxy S23 FE er en mere budgetvenlig-version af Galaxy S23, hvor få specifikationer er ændret for at holde prisen nede. Når der er mange ligheder, så er produktions- og udviklingsfaserne også kortere.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S23 Ultra | Jeg er VILD med den

Oplysningerne er ikke bekræftet af Samsung, så der er altså tale om rygter. Derfor skal de også tages med et gran salt.

Det ventes, at Galaxy S23 FE vil komme med Samsungs egen Exynos 2200 processor, hvor de andre Galaxy S23-modeller har Qualcomms Snapdragon. Derudover vil den få et 50 megapixels hovedkamera, 4.500 mAh batteri, 6/8 GB RAM og 128/256 GB intern hukommelse.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien havde de en eksklusiv variant af Snapdragon 8 Gen 2-processoren, men dette kan altså snart være slut.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Nye Galaxy A-modeller – mød A55 og A35

Samsung har netop afsløret to nye Galaxy A-modeller, der skal erstattet sidste års populære modeller. Læs mere om dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram