Samsung klar med det første Unpacked-event i Seoul

Rygterne har svirret, men nu er det officielt. Samsung afholder Unpacked-event for første gang nogensinde i Seoul. Det finder sted i juli.

Samsung Galaxy Z Fold4
Samsung Galaxy Z Fold4 ventes snart at få en efterfølger, som formegentlig hedder Galaxy Z Fold5 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har afsløret, at de afholder det 27. Unpacked-event i juli måned. Det vil for første gang nogensinde blive afholdt i Samsungs hjemby Seoul hos COEX i Sameseong-dong.

LÆS OGSÅ: Samsung kan miste eksklusivitet

-“Det er særligt vigtigt at have Unpacked i Seoul, da byen er blevet et centrum for både innovation og kultur,” siger TM Roh, Head of Mobile eXperience (MX) Business hos Samsung Electronics.

Til denne unpacked-event vil Samsung løfte sløret for den seneste generation af deres foldbare enheder. Sådan lyder det fra Samsung uden de kommer nærmere ind på modellerne.

Det forventes dog, at vi vil se Galaxy Z Fold 5 og Galaxy Z Flip 5.

Samsung er uden sammenligning den største producent, når det kommer til foldbare enheder, men konkurrenterne forsøger sig også jævnligt med interessante enheder, hvor senest Motorola har lanceret deres nyeste bud, Motorola Razr 40 Ultra. Det bliver derfor spændende, hvad de kommende foldbare fra Samsung byder på.

RYGTE: Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Der har også været mange rygter om, at Samsung var på vej med en Galaxy S23 FE. Det er uvist, om den også vil blive afsløret til denne event.

Samsung Unpacked eventen ventes at blive afholdt i Seoul den 26. juli 2023. Det skriver GSMarena.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Du kan læse vores test af Samsung Galaxy Z Fold4 her.

Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 ser dagens lys

Samsung har i dag i Paris præsenteret den nye Galaxy Z Fold6. Igen med fokus på Galaxy AI, men også mere hårdførhed i et foldbart design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram