Samsung klar med det første Unpacked-event i Seoul

Rygterne har svirret, men nu er det officielt. Samsung afholder Unpacked-event for første gang nogensinde i Seoul. Det finder sted i juli.

Samsung Galaxy Z Fold4
Samsung Galaxy Z Fold4 ventes snart at få en efterfølger, som formegentlig hedder Galaxy Z Fold5 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har afsløret, at de afholder det 27. Unpacked-event i juli måned. Det vil for første gang nogensinde blive afholdt i Samsungs hjemby Seoul hos COEX i Sameseong-dong.

LÆS OGSÅ: Samsung kan miste eksklusivitet

-“Det er særligt vigtigt at have Unpacked i Seoul, da byen er blevet et centrum for både innovation og kultur,” siger TM Roh, Head of Mobile eXperience (MX) Business hos Samsung Electronics.

Til denne unpacked-event vil Samsung løfte sløret for den seneste generation af deres foldbare enheder. Sådan lyder det fra Samsung uden de kommer nærmere ind på modellerne.

Det forventes dog, at vi vil se Galaxy Z Fold 5 og Galaxy Z Flip 5.

Samsung er uden sammenligning den største producent, når det kommer til foldbare enheder, men konkurrenterne forsøger sig også jævnligt med interessante enheder, hvor senest Motorola har lanceret deres nyeste bud, Motorola Razr 40 Ultra. Det bliver derfor spændende, hvad de kommende foldbare fra Samsung byder på.

RYGTE: Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Der har også været mange rygter om, at Samsung var på vej med en Galaxy S23 FE. Det er uvist, om den også vil blive afsløret til denne event.

Samsung Unpacked eventen ventes at blive afholdt i Seoul den 26. juli 2023. Det skriver GSMarena.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Du kan læse vores test af Samsung Galaxy Z Fold4 her.

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram