Samsung klar med det første Unpacked-event i Seoul

Rygterne har svirret, men nu er det officielt. Samsung afholder Unpacked-event for første gang nogensinde i Seoul. Det finder sted i juli.

Samsung Galaxy Z Fold4
Samsung Galaxy Z Fold4 ventes snart at få en efterfølger, som formegentlig hedder Galaxy Z Fold5 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har afsløret, at de afholder det 27. Unpacked-event i juli måned. Det vil for første gang nogensinde blive afholdt i Samsungs hjemby Seoul hos COEX i Sameseong-dong.

LÆS OGSÅ: Samsung kan miste eksklusivitet

-"Det er særligt vigtigt at have Unpacked i Seoul, da byen er blevet et centrum for både innovation og kultur," siger TM Roh, Head of Mobile eXperience (MX) Business hos Samsung Electronics.

Til denne unpacked-event vil Samsung løfte sløret for den seneste generation af deres foldbare enheder. Sådan lyder det fra Samsung uden de kommer nærmere ind på modellerne.

Det forventes dog, at vi vil se Galaxy Z Fold 5 og Galaxy Z Flip 5.

Samsung er uden sammenligning den største producent, når det kommer til foldbare enheder, men konkurrenterne forsøger sig også jævnligt med interessante enheder, hvor senest Motorola har lanceret deres nyeste bud, Motorola Razr 40 Ultra. Det bliver derfor spændende, hvad de kommende foldbare fra Samsung byder på.

RYGTE: Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Der har også været mange rygter om, at Samsung var på vej med en Galaxy S23 FE. Det er uvist, om den også vil blive afsløret til denne event.

Samsung Unpacked eventen ventes at blive afholdt i Seoul den 26. juli 2023. Det skriver GSMarena.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Du kan læse vores test af Samsung Galaxy Z Fold4 her.

Du kan få det bedste fra Samsung Galaxy S23, billigere
(mere…)
Samsung klar med nye tablets og Earbuds

Samsung har netop udvidet deres lineup, når det kommer til tablets. Mød Galaxy Tab S9 FE og Galaxy Tab S9 FE+, samt Galaxy Buds FE.

(mere…)
OnePlus’ foldbare smartphone fremvist på video

Telefonen er endnu ikke officiel, men nu har YouTube-kanalen Unbox Therapy fremvist en tidlig version af OnePlus Open. Se den her.

(mere…)
Billig-udgave af Galaxy S23 kommer i denne uge

Inden for få dage præsenterer Samsung en billigversion af Galaxy S23 med navnet Galaxy S23 FE.

(mere…)
OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram