Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

Samsung Galaxy Z Fold3
Samsung Galaxy Z Fold3 kan åbnes og lukkes som en bog (Foto: Samsung)

Samsung er uden sammenligning “kongen af foldbare smartphones" på det globale marked. De stod for omkring 80 procent af salget på verdensplan i 2022, når det kom til de foldbare enheder.

Analysefirma: Salget af foldbare vil næsten fordobles

På nuværende tidspunkt har de sendt to forskellige formfaktorer på markedet af foldbare smartphones.

De har Galaxy Fold, der foldes ud “som en bog” og Galaxy Flip, der minder om klaptelefonen fra gamle dage. Men endnu en ny formfaktor kan måske se dagens lys i 2023.

Skal vi tro Twitter-brugeren Yogesh Brar, så vil Samsung måske lancere en smartphone med tre foldbare sider i år - foruden Galaxy Z Fold 5 og Galaxy Z Flip 5.

Det skal nævnes, at der før har været tale om en tre-sidet-foldbar enhed. Samsung har også gennem årene demonstreret koncepttelefoner, hvor de har afprøvet forskellige teknologier. Vi har tidligere blandt andet set Samsung Flex In & Out i 2021. 

Samsung Flex In & Out – vild foldbar fra Samsung

Men det er spændende om rygterne har noget hold i sig. Særligt er det interessant, hvor stor telefonen i så fald bliver i tykkelsen, da den nuværende Galaxy Z Fold allerede er rimelig tyk. Både Honor Magic Vs og Huawei Mate X3 har dog vist, at et tyndere design er muligt. 

Så det bliver spændende at se, hvad Samsung har i ærmet.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

For første gang lancerede Samsung deres topmodelserie, Galaxy S23-serie med Qualcomm Snapdragon-processoren på vores marked.

Du kan få det bedste fra Samsung Galaxy S23, billigere
(mere…)
Samsung klar med nye tablets og Earbuds

Samsung har netop udvidet deres lineup, når det kommer til tablets. Mød Galaxy Tab S9 FE og Galaxy Tab S9 FE+, samt Galaxy Buds FE.

(mere…)
OnePlus’ foldbare smartphone fremvist på video

Telefonen er endnu ikke officiel, men nu har YouTube-kanalen Unbox Therapy fremvist en tidlig version af OnePlus Open. Se den her.

(mere…)
Billig-udgave af Galaxy S23 kommer i denne uge

Inden for få dage præsenterer Samsung en billigversion af Galaxy S23 med navnet Galaxy S23 FE.

(mere…)
OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram