iOS 17 er klar – download den nu

Apple har netop frigivet den ny store softwareopdateringer iOS 17, iPadOS 17 og watchOS 10. Se alle iOS 17-nyhederne her.

iOS 17 og iPadOS 17
iOS 17 og iPadOS 17 er klar til iPad og iPhone fra mandag den 18. september 2023 (Foto: Apple)

Apples topchef, Tim Cook, præsenterede i sidste uge (sammen med nogle af de ansatte) den nye iPhone 15-serie. Derudover gav Apple også et smugkig på, hvad vi kan forvente af de nye softwareversioner, som Apple netop i dag har frigivet.

Der er nyt til Apple Watch-ejere, hvor den nye watchOS 10 blandt andet byder på widgets. Der er tale om den største ansigtsløft af softwaren til watchOS nogensinde.

Masser af nyheder i iOS 17

iPhone-ejere kan glæde sig. Der er nemlig også en masse nyheder på vej i iOS 17.

Blandt andet kommer der ”kontaktplakater”, hvilket gør det muligt for brugeren, at lave sin egen visuelle identitet, som vises til modtageren, når du foretager et opkald. Dermed bestemmer du altså, hvilke billeder, Memojis, farver og tekst, som modtageren af dit opkald ser.

LÆS OGSÅ: De 12 vigtigste nyheder i iOS 17

Sidste år kom Apple med ”always-on” på nogle af iPhone-modellerne. Nu er der groft sagt noget at bruge det til. iOS 17 kommer nemlig med en ”standby-funktion”, hvor din iPhone kan bruges i vandret stilling, som et ”smart display”. Her kan vises billeder, widgets, kalender, ur og meget andet.

FaceTime kan modtage små ”videoer”, som en slags telefonsvarer og så vil ”skærmafstand” forsøge at hjælpe med at passe på dine øjne.

Derudover kan du glæde dig til interaktive widgets, nye klistermærker m.m. i iMessage, NameDrop (funktion i AirDrop) og meget andet. For et større overblik kan du tjekke Apples egen hjemmeside ud.

Har du en iPad, som understøtter watchOS 17 er der også en masse nyheder på vej til dig med iPadOS 17.

OVERBLIK: Disse iPads får ikke iPadOS 17

iOS 17, iPadOS 17 og watchOS 10 kan downloades nu. Husk altid at tage en backup af din enhed inden du opdaterer.  Her kan du se, hvilke iPhones, der understøtter iOS 17.

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Der er også en softwareopdatering på vej til brugere, som har en iPhone 12. Apple har nemlig meldt ud, at de vil sende en opdatering ud, der skal løse ”strålings-problemerne” , som har udfoldet sig i Frankrig.

Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Bliv klar til EM og få livescore på din iPhone-låseskærm

TIP: Det er ved og være tid til EM i fodbold. Med Live Activity kan du få livescoren direkte på låseskærmen.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Snart får Apple ID nyt navn

Apple ID udgår som udtryk i efteråret, når de næste store softwareopdateringer rammer slutbrugerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram