Du skal snart betale for X (Twitter)

Elon Musk vil forsøge at gøre X (tidligere Twitter) til et sted for abonnenter. Brugerne skal betale for at bruge platformen.

Twitter X logo
KORT VERSION: Musk har annonceret, at X vil kræve abonnement for at bruge platformen, for at bekæmpe bots og automatiserede konti. Teksten stiller spørgsmålstegn ved, om Musk er gal eller genial, og om hans beslutninger vil påvirke brugertallet og fremtiden for X.(Grafik: MereMobil.dk)

Elon Musk har mange “gode idéer”, men man kan være i tvivl om manden er gal eller genial. Sidste år i oktober blev hans køb af det sociale medie Twitter en realitet.

I juli 2023 valgte han så, at Twitter skulle have navneændring og det hedder nu X.

X omtales ofte som ”X tidligere Twitter”, så denne navneændring minder mest af alt om det, som vi så pop-ikonet Prince gjorde, da han også blev til ”Love Symbol” og efterfølgende The Artist Formerly Known As Prince.

LÆS OGSÅ: Gak Gak-udvikling på Twitter fortsætter

Det nyeste påfund hos Elon Musk er nu, at det kræver abonnement for at bruge det sociale medie X. Dette annoncerede han i en livestream på platformen. Det skriver Android Authority.

Grunden til, at der skal være en ”lille” månedlig betaling er, at det vil gøre det op med de mange ”bots”, som huserer på X.

Det er uvist, hvad ”lille” månedlig betaling dækker over, men generelt har der været nedgang i brugertallet på X siden før Elon Musk overtog styringen.

Tiden må også vise om en betalingsmur vil være nok til at stoppe for bots og automatiserede konti, samt om brugerne bliver eller forsvinder.

Public service-medie lukker ned for Twitter … eller X

I skrivende stund er der en Premium-plan på X. Og det er uvist, om det udgår hvis alle brugere skal betale for at være på platformen.

Mere til historien

Foruden X (tidligere Twitter) så er Elon Musk også manden bag SpaceX, Tesla og X Corp.

Sådan gør du din Facebook-konto mere sikker

GUIDE: Læs her hvordan du aktiverer totrinsbekræftelse på Facebook, så din Facebook-konto bliver mere sikker.

(mere…)
Apple og Disney stopper reklamer på X efter nye vanvidsudtalelser

Elon Musk har påstået kontroversielle ting om jøder. Det har fået flere prominente annoncører til at stoppe annonceringen.

(mere…)
Så dyrt er Facebook uden reklamer

Facebook er klar et abonnement, hvor du kan bruge platformen uden målrettede reklamer. Men det koster...

(mere…)
Nu kan du slette Threads uden Instagram ryger med

Der er nu mulighed for at Threads-brugere kan slette deres konto, uden Instagram også bliver slettet.

(mere…)
Nu skal du STOPPE med at dele denne tekst på Facebook

Et falsk kædebrev er i omløb i Facebook. Du skal IKKE dele teksten. Læs her hvorfor.

(mere…)
Står hackere bag Wrapped for Instagram?

PAS PÅ! En ny app, Wrapped for Instagram, er måske farlig. Brugere har oplevet, at miste kontrollen med deres konto, efter de har brugt appen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram