Du skal snart betale for X (Twitter)

Elon Musk vil forsøge at gøre X (tidligere Twitter) til et sted for abonnenter. Brugerne skal betale for at bruge platformen.

Twitter X logo
KORT VERSION: Musk har annonceret, at X vil kræve abonnement for at bruge platformen, for at bekæmpe bots og automatiserede konti. Teksten stiller spørgsmålstegn ved, om Musk er gal eller genial, og om hans beslutninger vil påvirke brugertallet og fremtiden for X.(Grafik: MereMobil.dk)

Elon Musk har mange "gode idéer", men man kan være i tvivl om manden er gal eller genial. Sidste år i oktober blev hans køb af det sociale medie Twitter en realitet.

I juli 2023 valgte han så, at Twitter skulle have navneændring og det hedder nu X.

X omtales ofte som ”X tidligere Twitter”, så denne navneændring minder mest af alt om det, som vi så pop-ikonet Prince gjorde, da han også blev til ”Love Symbol” og efterfølgende The Artist Formerly Known As Prince.

LÆS OGSÅ: Gak Gak-udvikling på Twitter fortsætter

Det nyeste påfund hos Elon Musk er nu, at det kræver abonnement for at bruge det sociale medie X. Dette annoncerede han i en livestream på platformen. Det skriver Android Authority.

Grunden til, at der skal være en ”lille” månedlig betaling er, at det vil gøre det op med de mange ”bots”, som huserer på X.

Det er uvist, hvad ”lille” månedlig betaling dækker over, men generelt har der været nedgang i brugertallet på X siden før Elon Musk overtog styringen.

Tiden må også vise om en betalingsmur vil være nok til at stoppe for bots og automatiserede konti, samt om brugerne bliver eller forsvinder.

Public service-medie lukker ned for Twitter … eller X

I skrivende stund er der en Premium-plan på X. Og det er uvist, om det udgår hvis alle brugere skal betale for at være på platformen.

Mere til historien

Foruden X (tidligere Twitter) så er Elon Musk også manden bag SpaceX, Tesla og X Corp.

Facebook-betaling: Næsten 100 kroner om måneden

En betalingsmodel er på vej til Facebook og Instagram, hvor du kan slippe for reklamer og digital sporing.

(mere…)
Derfor skal dit barn ikke bruge Snapchat

ADVARSEL: Snapchat er IKKE en børneapp. En ekspert kalder det "skræmmende", at appen har en indbygget falsk ven. Klik for at lære mere.

(mere…)
Stor nyhed på vej til Instagram

En længe ventet funktion fra Facebook kommer snart til Instagram.

(mere…)
Public service-medie lukker ned for Twitter … eller X

Efter Elon Musk har skåret drastisk i moderationen på Twitter/X er platformen blevet "giftig".

(mere…)
Instagram vil afsløre opslag lavet af maskiner

Der er efterhånden en del AI-genereret indhold på Instagram – endda hele AI-profiler. Instagram vil nu gøre opmærksom på dette.

(mere…)
Gak Gak-udvikling på Twitter fortsætter

Twitter er nu X. Elon Musk fortsætter sit gakkede togt mod sin investering på 44 mia. dollars.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram