Elon Musk har gennemført købet af Twitter

Handlen om Twitter har været anderledes. Musk først var klar til at købe, så var han ikke og så var han igen. Købet skulle nu være gennemført.

elon musk
Elon Musk. Foto: Tumisu/Pixabay

Meget vand er løbet gennem i åen mellem Elon Musk og Twitter i forbindelse med verdens rigeste mands køb af det sociale medie. Det er en handel, som i perioder er gået mere tilbage end frem siden det i april kom frem, at Elon Musk havde købt Twitter.

Elon Musk har købt Twitter til 44 milliarder dollar

Men nu skulle det være sikkert. Handlen er angiveligt gennemført til en pris på 44 milliarder dollars. Det skriver blandt andet BBC.

Fra april og frem til nu har Twitter og Elon Musk blandt andet været uenige om værdien af Twitter, da Musk mente han var vildledt vedrørende antallet af falske profiler.

Dette endte med, at Twitter ville hive Elon Musk i retten, da de mente aftalen var klar og Musk derfor brød kontrakten. Det har lydt, at hvis handlen ikke var endelig inden dags dato (fredag den 28. oktober), så ville det være endt med en retssag.

Elon Musk stiller betingelser for Twitter-handlen

Alt dette skulle nu være afblæst. Elon Musk har i hvert fald bekræftet aftalen, dog har Twitter endnu ikke bekræftet salget.

Elon Musk lavede et opslag onsdag den 26. oktober 2022 på Twitter, hvor han skrev: -”Entering Twitter HQ – let that sink in”.

Mere til historien

Elon Musk er i skrivende stund verdens rigeste mand. Og han har også haft travlt. I hans karriere har han været, direktør og (med-)ejer af en række store, ofte højteknologiske virksomheder som Tesla, SpaceX, solenergifirmaet SolarCity, infrastruktur- og tunnelboringsfirmaet The Boring Company, Zip2, PayPal og Neuralink. Nu skulle ejer af det sociale medie Twitter så også være på visitkortet.

Fiasko-lancering af “blue mark” på Twitter

Falske konti og misinformation har ramt Elon Musks nye “blue mark”-certificering på Twitter.

(mere…)
Lyver sig ældre på sociale medier

På de sociale medier lyver nærmest hver tredje sig ældre end de er. Derfor er de online ”før tid” og ser de indhold, som ikke er alderssvarende.

(mere…)
Sådan fungerer Family Center i Snapchat

Snapchat har arbejdet på en funktion, som gør det muligt for forældre at ”overvåge”, hvem børnene snakker med.

(mere…)
Facebook ændrer dit nyhedsfeed

Du kan nu selv justere, hvad du ønsker at se mere af i dit Facebook-nyhedsfeed. Meningen er, at du skal se flere opslag, som har din interesse.

(mere…)
Eks-chef: Twitter er en trussel mod demokratiet

Twitter afviser anklager fra tidligere chef, som har sendt en omfattende klage til myndighederne.

(mere…)
Elon Musk kan få udleveret dokumenter om falske Twitter-konti

Sagen mellem det sociale medie Twitter og verdens formentlig rigeste mand, Tesla-stifteren Elon Musk, udvikler sig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram