Elon Musk har gennemført købet af Twitter

Handlen om Twitter har været anderledes. Musk først var klar til at købe, så var han ikke og så var han igen. Købet skulle nu være gennemført.

elon musk
Elon Musk. Foto: Tumisu/Pixabay

Meget vand er løbet gennem i åen mellem Elon Musk og Twitter i forbindelse med verdens rigeste mands køb af det sociale medie. Det er en handel, som i perioder er gået mere tilbage end frem siden det i april kom frem, at Elon Musk havde købt Twitter.

Elon Musk har købt Twitter til 44 milliarder dollar

Men nu skulle det være sikkert. Handlen er angiveligt gennemført til en pris på 44 milliarder dollars. Det skriver blandt andet BBC.

Fra april og frem til nu har Twitter og Elon Musk blandt andet været uenige om værdien af Twitter, da Musk mente han var vildledt vedrørende antallet af falske profiler.

Dette endte med, at Twitter ville hive Elon Musk i retten, da de mente aftalen var klar og Musk derfor brød kontrakten. Det har lydt, at hvis handlen ikke var endelig inden dags dato (fredag den 28. oktober), så ville det være endt med en retssag.

Elon Musk stiller betingelser for Twitter-handlen

Alt dette skulle nu være afblæst. Elon Musk har i hvert fald bekræftet aftalen, dog har Twitter endnu ikke bekræftet salget.

Elon Musk lavede et opslag onsdag den 26. oktober 2022 på Twitter, hvor han skrev: -”Entering Twitter HQ – let that sink in”.

Mere til historien

Elon Musk er i skrivende stund verdens rigeste mand. Og han har også haft travlt. I hans karriere har han været, direktør og (med-)ejer af en række store, ofte højteknologiske virksomheder som Tesla, SpaceX, solenergifirmaet SolarCity, infrastruktur- og tunnelboringsfirmaet The Boring Company, Zip2, PayPal og Neuralink. Nu skulle ejer af det sociale medie Twitter så også være på visitkortet.

Politiker om nye regler for reklamer målrettet børn: Vi er ikke i mål

Det er ikke længere tilladt at målrette reklamer til børn og unge på digitale platforme ved for eksempel at bruge data om deres likes og netværk.

(mere…)
Universal Music vil fjerne sange fra TikTok

Musik er vigtig for videoerne på TikTok, men det kan snart blive uden artister fra pladeselskabet Universal.

(mere…)
Facebook lockout og lidt om Galaxy S24+

Mød Henrik, der blev hacket og smidt ud af Facebook. Hør, hvordan han genvandt kontrollen og adgangen til Facebook.

(mere…)
Instagram strammer reglerne

Instagram strammer reglerne for beskeder, men er det godt nok? Nej! Det mener jeg ikke.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Threads er åbnet i Danmark

Twitter, nu kendt som X har fået en konkurrent i Europa. Threads kan også tilgås i Danmark.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram