Elon Musk stiller betingelser for Twitter-handlen

Det gav masser af overskrifter, da det blev meldt ud, at Elon Musk havde købt Twitter, men nu stilles der betingelser.

Twitter er købt af Elon Musk (Foto: Meremobil.dk / screenshot fra Twitter.com)
Elon Musk er stadig interesseret i Twitter (Foto: Meremobil.dk / screenshot fra Twitter.com)

Tesla-ejeren Elon Musk var på alles læber, da det kom frem, at han havde købt Twitter. En handel der nu måske alligevel ikke bliver endelig.

Elon Musk har nemlig stillet betingelser til købet, da han ønsker præcis at vide, hvor mange falske profiler der er på det sociale medie.

På Twitter har han postet et opslag, hvor han skriver, at Twitter-aftalen pt. er ”på hold”, da der afventes detaljer, som understøtter beregningerne på, at spam/falske konti repræsenterer mindre end 5 procent af alle brugerne.

FØLG OS: Du kan følge MereMobil.dk på Twitter. Tjek også John G. på Twitter, hvor der er tweets om teknologi og personlige holdninger.Elon Musk og Twitters bestyrelse var ellers i slutningen af april blevet enige om en handel, der lød på omkring 304 milliarder danske kroner (44 milliarder dollars).

Da Elon Musk lavede opslaget med, at handlen var sat på pause, der oplyste han også at hans købstilbud var betinget af, at Twitters oplysninger til det amerikanske finanstilsyn var korrekte. Det skriver Ritzau.

Selvom handlen er sat på pause, så har Elon Musk også meldt ud, at han fortsat forventer at gennemføre handlen. Elon Musk anslår nemlig, at de falske profiler udgør 20 procent af Twitters brugere.

Mere til historien

Der skulle være en klausul i aftalen, så parterne kan trække sig mod en betaling på én milliard dollars. Det skriver CNBC.

TikTok fjerner millioner af videoer

TikTok har haft et blakket ry i de senere år, men nu ryddes der ”op”. En ny rapport viser hvad og hvor meget, som fjernes fra tjenesten.

(mere…)
SnapChat arbejder på betalingsløsning

SnapChat er i gang med de tidlige tests af et betalingsabonnement, som hedder SnapChat Plus.

(mere…)
Instagram kopierer TikTok med nyt format

En ny opdatering fra Instagram vil bringe nyhedsfeedet frem i et helt anderledes format.

(mere…)
TikTok er den mest downloadede app i første kvartal

Den mest downloadede app i årets første kvartal på verdensplan er den tidligere meget udskældte TikTok.

(mere…)
Elon Musk har købt Twitter til 44 milliarder dollar

Verdens rigeste person, Elon Musk, har købt det sociale medie Twitter for et svimlende beløb på omkring 305 milliarder danske kroner.

(mere…)
Donald Trumps app ”Truth Social” klar til iOS og Android

Truth Social er navnet på et nyt socialt medie. Donald Trump står bag en konkurrent til blandt andet Twitter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram