Elon Musk stiller betingelser for Twitter-handlen

Det gav masser af overskrifter, da det blev meldt ud, at Elon Musk havde købt Twitter, men nu stilles der betingelser.

Twitter er købt af Elon Musk (Foto: Meremobil.dk / screenshot fra Twitter.com)
Elon Musk er stadig interesseret i Twitter (Foto: Meremobil.dk / screenshot fra Twitter.com)

Tesla-ejeren Elon Musk var på alles læber, da det kom frem, at han havde købt Twitter. En handel der nu måske alligevel ikke bliver endelig.

Elon Musk har nemlig stillet betingelser til købet, da han ønsker præcis at vide, hvor mange falske profiler der er på det sociale medie.

På Twitter har han postet et opslag, hvor han skriver, at Twitter-aftalen pt. er ”på hold”, da der afventes detaljer, som understøtter beregningerne på, at spam/falske konti repræsenterer mindre end 5 procent af alle brugerne.

FØLG OS: Du kan følge MereMobil.dk på Twitter. Tjek også John G. på Twitter, hvor der er tweets om teknologi og personlige holdninger.Elon Musk og Twitters bestyrelse var ellers i slutningen af april blevet enige om en handel, der lød på omkring 304 milliarder danske kroner (44 milliarder dollars).

Da Elon Musk lavede opslaget med, at handlen var sat på pause, der oplyste han også at hans købstilbud var betinget af, at Twitters oplysninger til det amerikanske finanstilsyn var korrekte. Det skriver Ritzau.

Selvom handlen er sat på pause, så har Elon Musk også meldt ud, at han fortsat forventer at gennemføre handlen. Elon Musk anslår nemlig, at de falske profiler udgør 20 procent af Twitters brugere.

Mere til historien

Der skulle være en klausul i aftalen, så parterne kan trække sig mod en betaling på én milliard dollars. Det skriver CNBC.

Sådan gør du din Facebook-konto mere sikker

GUIDE: Læs her hvordan du aktiverer totrinsbekræftelse på Facebook, så din Facebook-konto bliver mere sikker.

(mere…)
Apple og Disney stopper reklamer på X efter nye vanvidsudtalelser

Elon Musk har påstået kontroversielle ting om jøder. Det har fået flere prominente annoncører til at stoppe annonceringen.

(mere…)
Så dyrt er Facebook uden reklamer

Facebook er klar et abonnement, hvor du kan bruge platformen uden målrettede reklamer. Men det koster...

(mere…)
Nu kan du slette Threads uden Instagram ryger med

Der er nu mulighed for at Threads-brugere kan slette deres konto, uden Instagram også bliver slettet.

(mere…)
Nu skal du STOPPE med at dele denne tekst på Facebook

Et falsk kædebrev er i omløb i Facebook. Du skal IKKE dele teksten. Læs her hvorfor.

(mere…)
Står hackere bag Wrapped for Instagram?

PAS PÅ! En ny app, Wrapped for Instagram, er måske farlig. Brugere har oplevet, at miste kontrollen med deres konto, efter de har brugt appen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram