Elon Musk stiller betingelser for Twitter-handlen

Det gav masser af overskrifter, da det blev meldt ud, at Elon Musk havde købt Twitter, men nu stilles der betingelser.

Twitter er købt af Elon Musk (Foto: Meremobil.dk / screenshot fra Twitter.com)
Elon Musk er stadig interesseret i Twitter (Foto: Meremobil.dk / screenshot fra Twitter.com)

Tesla-ejeren Elon Musk var på alles læber, da det kom frem, at han havde købt Twitter. En handel der nu måske alligevel ikke bliver endelig.

Elon Musk har nemlig stillet betingelser til købet, da han ønsker præcis at vide, hvor mange falske profiler der er på det sociale medie.

På Twitter har han postet et opslag, hvor han skriver, at Twitter-aftalen pt. er ”på hold”, da der afventes detaljer, som understøtter beregningerne på, at spam/falske konti repræsenterer mindre end 5 procent af alle brugerne.

FØLG OS: Du kan følge MereMobil.dk på Twitter. Tjek også John G. på Twitter, hvor der er tweets om teknologi og personlige holdninger.Elon Musk og Twitters bestyrelse var ellers i slutningen af april blevet enige om en handel, der lød på omkring 304 milliarder danske kroner (44 milliarder dollars).

Da Elon Musk lavede opslaget med, at handlen var sat på pause, der oplyste han også at hans købstilbud var betinget af, at Twitters oplysninger til det amerikanske finanstilsyn var korrekte. Det skriver Ritzau.

Selvom handlen er sat på pause, så har Elon Musk også meldt ud, at han fortsat forventer at gennemføre handlen. Elon Musk anslår nemlig, at de falske profiler udgør 20 procent af Twitters brugere.

Mere til historien

Der skulle være en klausul i aftalen, så parterne kan trække sig mod en betaling på én milliard dollars. Det skriver CNBC.

TikTok risikerer forbud i Danmark 

TikTok kan risikere at blive forbudt i EU's lande, hvis ikke de forbedrer indsatsen for at overholde EU-lovgivningen. 

(mere…)
Snapchat: Her er de mest brugte filtre

Bruger du Snapchat, har du garanteret set disse filtre før. Her er listen over de mest brugte Snapchat filtre i 2022.

(mere…)
Twitter igen klar med Blue-abonnement

Efter en fiasko-lancering er Twitter nu klar med deres Blue-abonnement. Apple-brugere skal dog betale en højere pris.

(mere…)
Fiasko-lancering af “blue mark” på Twitter

Falske konti og misinformation har ramt Elon Musks nye “blue mark”-certificering på Twitter.

(mere…)
Elon Musk har gennemført købet af Twitter

Handlen om Twitter har været anderledes. Musk først var klar til at købe, så var han ikke og så var han igen. Købet skulle nu være gennemført.

(mere…)
Lyver sig ældre på sociale medier

På de sociale medier lyver nærmest hver tredje sig ældre end de er. Derfor er de online ”før tid” og ser de indhold, som ikke er alderssvarende.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram