Elon Musk har købt Twitter til 44 milliarder dollar

Verdens rigeste person, Elon Musk, har købt det sociale medie Twitter for et svimlende beløb på omkring 305 milliarder danske kroner.

Twitter er købt af Elon Musk (Foto: Meremobil.dk / screenshot fra Twitter.com)
Twitter er købt af Elon Musk (Foto: Meremobil.dk / screenshot fra Twitter.com)

Det sociale medie Twitter har fået ny ejer og det er ikke hvem som helt. Verdens rigeste person, Elon Musk, som også ejer Tesla og SpaceX er nemlig den nye ejer af Twitter.

Elon Musk har købt Twitter for omkring 44 milliarder dollars, hvilket svarer til cirka 305 milliarder danske kroner. Det har Twitter bekræftet i en pressemeddelelse.

-”Twitters bestyrelse har gennemført en eftertænksom og omfattende proces for at vurdere Elons forslag med et bevidst fokus på værdi, sikkerhed og finansiering. Den foreslåede transaktion vil levere en betydelig overkurs, og vi mener, at det er den bedste vej frem for Twitters aktionærer,” lyder det fra Brett Taylor, der er bestyrelsesformand i Twitter.

Elon Musk ser store muligheder i det sociale medie, hvilket han også fortæller mere om i pressemeddelelsen.

OBS: Du kan følge nyhederne fra MereMobil.dk på Twitter her.

-”Jeg vil også gøre Twitter bedre end nogensinde ved at forbedre produktet med nye funktioner, gøre algoritmerne til open source for at øge tilliden, besejre spamrobotter og autentificere alle mennesker. Twitter har et enormt potentiale – jeg ser frem til at arbejde sammen med virksomheden og fællesskabet af brugere for at låse det op,” lyder det fra Elon Musk.

Mere til historien

Idéen til Twitter opstod tilbage i marts 2006 og den første offentlige udgave blev tilgængelig i juli 2006. Dengang hed det twttr. I 2013 kom Twitter på Børsen. Det særlige kendetegn ved Twitter var, at man oprindeligt kun kunne lave tweets med 140 tegn. Dette blev udvidet i 2017 til 280 tegn.

TikTok risikerer forbud i Danmark 

TikTok kan risikere at blive forbudt i EU's lande, hvis ikke de forbedrer indsatsen for at overholde EU-lovgivningen. 

(mere…)
Snapchat: Her er de mest brugte filtre

Bruger du Snapchat, har du garanteret set disse filtre før. Her er listen over de mest brugte Snapchat filtre i 2022.

(mere…)
Twitter igen klar med Blue-abonnement

Efter en fiasko-lancering er Twitter nu klar med deres Blue-abonnement. Apple-brugere skal dog betale en højere pris.

(mere…)
Fiasko-lancering af “blue mark” på Twitter

Falske konti og misinformation har ramt Elon Musks nye “blue mark”-certificering på Twitter.

(mere…)
Elon Musk har gennemført købet af Twitter

Handlen om Twitter har været anderledes. Musk først var klar til at købe, så var han ikke og så var han igen. Købet skulle nu være gennemført.

(mere…)
Lyver sig ældre på sociale medier

På de sociale medier lyver nærmest hver tredje sig ældre end de er. Derfor er de online ”før tid” og ser de indhold, som ikke er alderssvarende.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram