Elon Musk har købt Twitter til 44 milliarder dollar

Verdens rigeste person, Elon Musk, har købt det sociale medie Twitter for et svimlende beløb på omkring 305 milliarder danske kroner.

Twitter er købt af Elon Musk (Foto: Meremobil.dk / screenshot fra Twitter.com)
Twitter er købt af Elon Musk (Foto: Meremobil.dk / screenshot fra Twitter.com)

Det sociale medie Twitter har fået ny ejer og det er ikke hvem som helt. Verdens rigeste person, Elon Musk, som også ejer Tesla og SpaceX er nemlig den nye ejer af Twitter.

Elon Musk har købt Twitter for omkring 44 milliarder dollars, hvilket svarer til cirka 305 milliarder danske kroner. Det har Twitter bekræftet i en pressemeddelelse.

-”Twitters bestyrelse har gennemført en eftertænksom og omfattende proces for at vurdere Elons forslag med et bevidst fokus på værdi, sikkerhed og finansiering. Den foreslåede transaktion vil levere en betydelig overkurs, og vi mener, at det er den bedste vej frem for Twitters aktionærer,” lyder det fra Brett Taylor, der er bestyrelsesformand i Twitter.

Elon Musk ser store muligheder i det sociale medie, hvilket han også fortæller mere om i pressemeddelelsen.

OBS: Du kan følge nyhederne fra MereMobil.dk på Twitter her.

-”Jeg vil også gøre Twitter bedre end nogensinde ved at forbedre produktet med nye funktioner, gøre algoritmerne til open source for at øge tilliden, besejre spamrobotter og autentificere alle mennesker. Twitter har et enormt potentiale – jeg ser frem til at arbejde sammen med virksomheden og fællesskabet af brugere for at låse det op,” lyder det fra Elon Musk.

Mere til historien

Idéen til Twitter opstod tilbage i marts 2006 og den første offentlige udgave blev tilgængelig i juli 2006. Dengang hed det twttr. I 2013 kom Twitter på Børsen. Det særlige kendetegn ved Twitter var, at man oprindeligt kun kunne lave tweets med 140 tegn. Dette blev udvidet i 2017 til 280 tegn.

Politiker om nye regler for reklamer målrettet børn: Vi er ikke i mål

Det er ikke længere tilladt at målrette reklamer til børn og unge på digitale platforme ved for eksempel at bruge data om deres likes og netværk.

(mere…)
Universal Music vil fjerne sange fra TikTok

Musik er vigtig for videoerne på TikTok, men det kan snart blive uden artister fra pladeselskabet Universal.

(mere…)
Facebook lockout og lidt om Galaxy S24+

Mød Henrik, der blev hacket og smidt ud af Facebook. Hør, hvordan han genvandt kontrollen og adgangen til Facebook.

(mere…)
Instagram strammer reglerne

Instagram strammer reglerne for beskeder, men er det godt nok? Nej! Det mener jeg ikke.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Threads er åbnet i Danmark

Twitter, nu kendt som X har fået en konkurrent i Europa. Threads kan også tilgås i Danmark.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram