Gak Gak-udvikling på Twitter fortsætter

Twitter er nu X. Elon Musk fortsætter sit gakkede togt mod sin investering på 44 mia. dollars.

Twitter X logo
Twitter rebrandes til X (Grafik: MereMobil.dk)

Elon Musk fortsætter sit togt mod Twitter, som han købte i oktober sidste år for 44 milliarder dollars.

Udover at smide en masse vigtige medarbejdere på porten – og bagefter jagtet deres nye arbejdsgiver, så har han også lavet betaling for profilcertificering. Nu kan alle i princippet få det lille ”blue mark”, der indikerer, at man har en godkendt profil.

Det seneste nye er, at Twitter-fuglen bliver aflivet og dens pip skal forstumme. Det nye navn for Twitter bliver nemlig ”X” og med navneskiftet følger også et nyt logo.

Elon Musk har selv udgivet en stribe tweets, hvor han blandt andet skriver ”snart skal vi sige farvel til twitter-mærket og efterhånden alle fuglene”.

Oplysningerne bekræftes af den nye direktør for Twitter Linda Yaccario, som mandag morgen dansk tid offentliggjorde det nye logo.

Som altid med Elon Musk så er intet permanent. Twitter hedder X – i hvert fald ind til Musk beslutter sig for noget andet.

Twitter-konkurrent har succes

Alt imens at den utilregnelige Elon Musk er ved at skræmme alle de loyale brugere væk fra Twitter / X-platformen, så har Meta set lyset.

Ejeren bag blandt andet Facebook og Instagram har søsat mikroblogging-appen Threads, som efter blot 10 dage fik over 112 millioner profiloprettelser – angiveligt er Threads den hurtigst voksende app i historien.

Det skal dog siges, at antallet af daglige brugere på blot en uge i juli faldt fra 49 til 23,6 millioner, ifølge SimilarWeb.

Threads-appen er ikke tilgængelig i EU, da den indsamler store mængder data på brugerne. Den henter blandt andet data om kontakter, lokation, sundhedsoplysninger og webside-log.

ADVARSEL MOD SVINDEL: Pas på de falske Threads apps

VIND EN POWERBANK ⚡️ Modtag de seneste nyheder i indbakken. Blandt alle tilmeldte finder vi hver måned en vinder af en powerbank fra GreyLime. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst. Læs mere om konkurrencen her.


Mere til historien

Jeg undrer mig over, at Tesla stadig har så godt fat i bilkøberne – set i lyset af både de svingende Tesla-priser, men også Elon Musks utilregnelighed. Hvad tænker du?

Nye funktioner på Snapchat skal beskytte teenagere

Nye funktioner på Snapchat, skal forsøge at beskytte teenagere.

(mere…)
TikTok er klar med Instagram-lignende app

En ny app fra TikTok er i al stilhed blevet lanceret - og den minder en del om Instagram.

(mere…)
Arto er tilbage – det første danske sociale medie

Der var mange skriverier om Arto med alt fra krænkelser af børn, mobning og trusler på livet. Nu er Arto tilbage!

(mere…)
Skal Meta bruge DINE data til træning?

Hvis du ikke ønsker, at Meta skal bruge dine data til træning af kunstig intelligens, så er denne artikel værd at læse.

(mere…)
Falske annoncer med tv-værter overdrages til EU

Dansk tilsyn vurderer, at EU-reglerne overtrædes af Meta på Facebook og Instagram.

(mere…)
Flertal ønsker aldersgrænsen hævet for sociale medier

Frankrig ønsker at forbyde sociale medier for børn og unge under 18 år. En meningsmåling i Norge peger i samme retning.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram