Gak Gak-udvikling på Twitter fortsætter

Twitter er nu X. Elon Musk fortsætter sit gakkede togt mod sin investering på 44 mia. dollars.

Twitter X logo
Twitter rebrandes til X (Grafik: MereMobil.dk)

Elon Musk fortsætter sit togt mod Twitter, som han købte i oktober sidste år for 44 milliarder dollars.

Udover at smide en masse vigtige medarbejdere på porten – og bagefter jagtet deres nye arbejdsgiver, så har han også lavet betaling for profilcertificering. Nu kan alle i princippet få det lille ”blue mark”, der indikerer, at man har en godkendt profil.

Det seneste nye er, at Twitter-fuglen bliver aflivet og dens pip skal forstumme. Det nye navn for Twitter bliver nemlig ”X” og med navneskiftet følger også et nyt logo.

Elon Musk har selv udgivet en stribe tweets, hvor han blandt andet skriver ”snart skal vi sige farvel til twitter-mærket og efterhånden alle fuglene”.

Oplysningerne bekræftes af den nye direktør for Twitter Linda Yaccario, som mandag morgen dansk tid offentliggjorde det nye logo.

Som altid med Elon Musk så er intet permanent. Twitter hedder X – i hvert fald ind til Musk beslutter sig for noget andet.

Twitter-konkurrent har succes

Alt imens at den utilregnelige Elon Musk er ved at skræmme alle de loyale brugere væk fra Twitter / X-platformen, så har Meta set lyset.

Ejeren bag blandt andet Facebook og Instagram har søsat mikroblogging-appen Threads, som efter blot 10 dage fik over 112 millioner profiloprettelser – angiveligt er Threads den hurtigst voksende app i historien.

Det skal dog siges, at antallet af daglige brugere på blot en uge i juli faldt fra 49 til 23,6 millioner, ifølge SimilarWeb.

Threads-appen er ikke tilgængelig i EU, da den indsamler store mængder data på brugerne. Den henter blandt andet data om kontakter, lokation, sundhedsoplysninger og webside-log.

ADVARSEL MOD SVINDEL: Pas på de falske Threads apps

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Jeg undrer mig over, at Tesla stadig har så godt fat i bilkøberne – set i lyset af både de svingende Tesla-priser, men også Elon Musks utilregnelighed. Hvad tænker du?

Tinder klar med ny ”Del”-funktion

En ny funktion lander snart i din Tinder-app.

(mere…)
Ny lov kan gøre TikTok ulovlig i USA

Det amerikanske senat har vedtaget lov, som pålægger ByteDance, at frasælger sin amerikanske afdeling.

(mere…)
Opråb til Meta: Stop svindlen

Meta mener det er vanskeligt, at stoppe svindleres annoncer. Kunstig intelligens er sat på opgaven, men fejler.

(mere…)
TikTok er på vej med Instagram-konkurrent

Det ventes, at TikTok snart er på vej med deres bud på en billeddelings-app. Navnet er afsløret.

(mere…)
Lader Meta bevidst skadeligt indhold ligge for at tjene penge?

Den danske psykolog Lotte Rubæk vender Metas ekspertgruppe ryggen. Hun frygter ekspertgruppen har givet en legitimitet til Meta.

(mere…)
Snapchat klar med stor ændring: Gem for altid

En stor ændring er på vej. Brugerne vil inden længe få mulighed for, at gemme samtaler for altid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram