Gak Gak-udvikling på Twitter fortsætter

Twitter er nu X. Elon Musk fortsætter sit gakkede togt mod sin investering på 44 mia. dollars.

Twitter X logo
Twitter rebrandes til X (Grafik: MereMobil.dk)

Elon Musk fortsætter sit togt mod Twitter, som han købte i oktober sidste år for 44 milliarder dollars.

Udover at smide en masse vigtige medarbejdere på porten – og bagefter jagtet deres nye arbejdsgiver, så har han også lavet betaling for profilcertificering. Nu kan alle i princippet få det lille ”blue mark”, der indikerer, at man har en godkendt profil.

Det seneste nye er, at Twitter-fuglen bliver aflivet og dens pip skal forstumme. Det nye navn for Twitter bliver nemlig ”X” og med navneskiftet følger også et nyt logo.

Elon Musk har selv udgivet en stribe tweets, hvor han blandt andet skriver ”snart skal vi sige farvel til twitter-mærket og efterhånden alle fuglene”.

Oplysningerne bekræftes af den nye direktør for Twitter Linda Yaccario, som mandag morgen dansk tid offentliggjorde det nye logo.

Som altid med Elon Musk så er intet permanent. Twitter hedder X – i hvert fald ind til Musk beslutter sig for noget andet.

Twitter-konkurrent har succes

Alt imens at den utilregnelige Elon Musk er ved at skræmme alle de loyale brugere væk fra Twitter / X-platformen, så har Meta set lyset.

Ejeren bag blandt andet Facebook og Instagram har søsat mikroblogging-appen Threads, som efter blot 10 dage fik over 112 millioner profiloprettelser – angiveligt er Threads den hurtigst voksende app i historien.

Det skal dog siges, at antallet af daglige brugere på blot en uge i juli faldt fra 49 til 23,6 millioner, ifølge SimilarWeb.

Threads-appen er ikke tilgængelig i EU, da den indsamler store mængder data på brugerne. Den henter blandt andet data om kontakter, lokation, sundhedsoplysninger og webside-log.

ADVARSEL MOD SVINDEL: Pas på de falske Threads apps

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Jeg undrer mig over, at Tesla stadig har så godt fat i bilkøberne – set i lyset af både de svingende Tesla-priser, men også Elon Musks utilregnelighed. Hvad tænker du?

Sådan gør du din Facebook-konto mere sikker

GUIDE: Læs her hvordan du aktiverer totrinsbekræftelse på Facebook, så din Facebook-konto bliver mere sikker.

(mere…)
Apple og Disney stopper reklamer på X efter nye vanvidsudtalelser

Elon Musk har påstået kontroversielle ting om jøder. Det har fået flere prominente annoncører til at stoppe annonceringen.

(mere…)
Så dyrt er Facebook uden reklamer

Facebook er klar et abonnement, hvor du kan bruge platformen uden målrettede reklamer. Men det koster...

(mere…)
Nu kan du slette Threads uden Instagram ryger med

Der er nu mulighed for at Threads-brugere kan slette deres konto, uden Instagram også bliver slettet.

(mere…)
Nu skal du STOPPE med at dele denne tekst på Facebook

Et falsk kædebrev er i omløb i Facebook. Du skal IKKE dele teksten. Læs her hvorfor.

(mere…)
Står hackere bag Wrapped for Instagram?

PAS PÅ! En ny app, Wrapped for Instagram, er måske farlig. Brugere har oplevet, at miste kontrollen med deres konto, efter de har brugt appen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram