Reklamebaseret Disney+ er på vej til danskerne

Mange har ventet på, at det reklamebaserede Disney+ kom til Danmark. Og nu er det her snart.

Disney+ streaming
KORT VERSION: Disney+’s nye abonnementsstruktur inkluderer et reklame-baseret abonnement til 49 kroner om måneden, som kommer til Danmark den 1. november 2023. (Foto: MereMobil.dk)

Disney har netop oplyst, at de senere i år – helt præcist 1. november 2023 – hæver prisen. I samme ombæring kommer det reklamebaserede abonnement også til Danmark.

Disney åbner nemlig for det reklamebaserede abonnement i Danmark. Det har været tilgængeligt i blandt andet USA i et år.

Og måske der er brug for det? Sikkert er det i hvert fald, at Disney+ har mistet flere end 10 millioner abonnenter i løbet af det seneste kvartal.

Med det reklamebaserede abonnement kan du streame på to enheder samtidig, men billedekvaliteten er kun Full HD. Derudover skal du “leve med” reklamer. Prisen er til gengæld kun 49 kroner om måneden.

Vil du undgå reklamer findes der to alternativer. Nemlig standardabonnementet til 79 kroner om måneden. Her er billedekvaliteten også Full HD og muligheden for to enheder kan streame samtidig. 

Det store abonnement hos Disney+ kommer til at koste 109 kroner om måneden eller 1.090 kroner om, hvis du tegner et års abonnement. På det store premiumabonnement får du 4K-streaming med Dolby Vision og Dolby Atmos understøttelse. Det er dette abonnement, som tidligere har kostet 79 kroner om måneden.

Er du til reklame-baserede streamingtjenester? Eller vil du hellere betale fuld pris og undgå reklamer? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

LÆS OGSÅ: Så lille er besparelsen hvis du vælger reklamer på Disney+

Mere til historien

Den nye abonnementsstruktur for Disney+ er også klar i Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Schweiz, Italien, Spanien, Norge og Sverige foruden Danmark.

Viaplay er klar med reklame-abonnement

Nu er Viaplay hoppet med på vognen om et billigere abonnement med reklamer.

(mere…)
Snart vil Netflix se helt anderledes ud

Netflix er i fuld sving med et redesign, som skal gøre det nemmere for brugerne at tage det rigtige valg.

(mere…)
Netflix dropper understøttelse af ældre Apple TV

Har du et Apple TV af ældre dato, så skal du læse med her.

(mere…)
Er streaming-tv i opbrud med nye samarbejder på tværs?

Disney og Warner Bros. Discovery har indledt samarbejde om at tilbyde tre tjenester i én pakke.

(mere…)
Prisstigningen rammer nu eksisterende TV 2 Play-abonnenter

I maj blev TV 2 Play dyrere for nye abonnenter. Nu har prisstigningen ramt eksisterende kunder.

(mere…)
Her er de 10 mest sete serier på Netflix

Netflix er klar med opgørelsen over de mest sete serier i anden halvdel af 2023. Se listerne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram