OnePlus 12 er lækket på CAD-baserede billeder

Billeder er lækket af det, som ventes at være OnePlus 12. Det afslører, at den kommer med periskop-kamera.

CAD-baserede billeder af OnePlus 12 (
CAD-baserede billeder af OnePlus 12 (Kilde: OnLeaks / SmartPrix)

Skal man tro nogle netop lækkede CAD-baserede billeder af OnePlus 12, så kommer den næste topmodel fra OnePlus med et periskop-zoom-kamera. Dette har været rygtet en del gange tidligere.

Designet på kameramodulet minder meget om det på OnePlus 11, dog er der de ændringer, som kræves i forhold til periskop-kameraet.

Hovedsensor og ultravidvinkel sensor er “øverst” på kameraøen – ved siden af hinanden, mens periskopet er placeret nederst. Logoet med Hasselblad, som vidner om deres samarbejde, er også tilstede på OnePlus 12. Det skriver GSMArena.

LÆS TESTEN: OnePlus Nord 3 - lækker telefon på budget

Skal man tro de mange rygter, så vil hovedkamera og ultravidvinkelsensoren begge være på 50 megapixels. Mens periskopkameraet er en 64 megapixels OmniVision sensor. Frontkameraet er på 32 megapixels. 

Skærmen er lidt buet og ventes at være på 6,7 tommer. Det er en QHD+ OLED skærm med 120 Hz opdateringshastighed. Processoren ventes at være Snapdragon 8 Gen 3 fra Qualcomm, som måske bliver afsløret i oktober. Derfor skal vi ikke forvente en lancering af OnePlus 12 før efter det. 

LÆS OGSÅ: OnePlus oplever massiv vækst i Danmark

Batteriet rygtes at være på 5.000 mAh og understøtte enten 100 eller 150 watts opladning via kabel. 

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er noget nyt om den kommende topmodel fra OnePlus.


KAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet 'Kaffepause med tech' ☕️ Tilmeld dig gratis her - frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

OnePlus er senere på sommeren klar med deres første bud på en foldbar smartphone. Navnet har været rygtet til at være OnePlus Fold, men i den senere tid er dette ændret til OnePlus Open. Vi må væbne os med tålmodighed, det varer trods alt ikke så længe før det afsløres. 

OnePlus’ foldbare smartphone fremvist på video

Telefonen er endnu ikke officiel, men nu har YouTube-kanalen Unbox Therapy fremvist en tidlig version af OnePlus Open. Se den her.

(mere…)
OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

(mere…)
MacBooks med M3-chip nærmer sig lancering

Det ser ud til, at Apple har MacBooks med M3-chip på vej inden længe.

(mere…)
Sådan bliver iPhone 15

OVERBLIK: Traditionen tro tager rygterne fart op til iPhone-lanceringen. Vi har samlet de mest sandsynlige forudsigelser på iPhone 15-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram