Datoen for lanceringen af OnePlus Open er lækket

Den kommende foldbare fra OnePlus var kendt som OnePlus Fold, men nu ventes navnet at blive OnePlus Open. Lanceringsdatoen er lækket. 

OnePlus teasede for en foldbar enhed til deres Cloud 11-event (Kilde: Gizbot.com)
OnePlus teasede for en foldbar enhed til deres Cloud 11-event (Kilde: Gizbot.com)

Samsung afholder deres Unpacked-event for de kommende foldbare smartphones i slutningen af juli. Og du skal væbne dig med tålmodighed en måned længere inden OnePlus er klar med deres første bud på en foldbar. Det forlyder nemlig, at OnePlus Open vil blive lanceret den 29. august 2023.

LÆS OGSÅ: OnePlus Fold bliver måske til OnePlus Open

OnePlus har i skrivende stund ikke hverken be- eller afkræftet datoen, men den stammer fra SmartPrix via tipsteren Arvind. Det skriver Android Central.

Tidligere har OnePlus dog selv meldt ud, at det blev i tredje kvartal.

Den kommende foldbare har været kendt som OnePlus Fold, men fornyelig skiftede navnet til OnePlus Open. Enheden ventes at komme med en 6,5 tommer skærm på fronten, mens den foldbare skærm ventes at blive 8 tommer. 

Den 6,5 tommer store skærm er Full HD+ opløsning med 120 Hz opdateringshastighed, mens den store 8 tommer skærm er i QHD+ opløsning – stadig med 120 Hz opdateringshastighed, hvis vi skal tro rygterne.

Processoren er Snapdragon 8 Gen 2 fra Qualcomm, mens batteriet har en kapacitet på 4.800 mAh. Batteriet understøtter 80 watts hurtigopladning via kabel.

LÆS OGSÅ: OnePlus oplever massiv vækst i Danmark

Kameraet rygtes at komme med en 50 megapixels hovedsensor, 48 megapixels ultravidvinkel sensor og 64 megapixels 3x periscope sensor.

Vi er spændt på, hvordan den foldbare fra OnePlus helt præcis bliver. Vi holder dig selvfølgelig opdateret, når der er noget nyt og officielt fra OnePlus af. 

Mere til historien

OnePlus har tidligere denne sommer præsenteret OnePlus Nord 3, som netop er landet i handlen.

OnePlus Open 2 vil få kæmpe batteri med ny teknologi

RYGTE: Den næste OnePlus Open vil få et noget større batteri, grundet bedre teknologi.

(mere…)
Her er Xiaomis nye Galaxy Z Flip6 konkurrent

Nu er Xiaomi også hoppet med på vognen og har lanceret en klaptelefon. Den skal konkurrere med Samsung og Motorola.

(mere…)
iPhone SE 4 vil bruge samme bagside som iPhone 16

RYGTE: Den kommende iPhone SE 4 vil bruge samme bagside som den kommende iPhone 16.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
OnePlus Nord CE 4 Lite er lidt for “lite” | Test

MINE INDTRYK: Inden sommerferien ramte præsenterede OnePlus den nye lavprismodel Nord CE 4 Lite. Er den værd at købe?

(mere…)
Her er alle sommernyhederne fra OnePlus

OVERBLIK: OnePlus har vanen tro holdt deres sommerevent. I år med lancering af både smartphone, tablet, et smartwatch og et sæt øretelefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram