Jeg har købt en falsk 'Game Boy'

VIDEO: En "Game Boy" med 500 retrospil for 200 kroner. Holder det? Nu fyrer jeg den af med Mario og Street Fighter.

En tur på Ørbæk Marked blev alt for fristende, da jeg gik forbi en sælger af "mobilskrald". En flot blå "Game Boy" bragte tankerne tilbage til slutningen af 80'erne, 90'erne og de gamle 8-bit retrospil.

For 200 kroner fik jeg 500 retrospil pakket ind i et Game Boy-lignende design.

Jeg blev ret overrasket. Kvaliteten er egentlig okay (til prisen). Knapperne er lidt bløde og skærmen på 3 tommer er da heller ikke det mest prangende, men enheden gør, hvad den skal - du kan spille!

De rigtige spil

Selvom denne Game Boy kopi er billig, så er spillene ikke fake. Det er de rigtige spil - altså ikke en kopi af Super Mario, Street Fighter, Tetris, Pac-Man og Donkey Kong.

Jeg kender intet til rettighederne omkring de gamle spil, men jeg er da lidt forbløffet over, at der ikke er en eller anden kopimyndighed, som prikker sælgerne på skulderen. Det skal siges, at det ikke kun er på kræmmermarkeder, at disse kopiprodukter sælges. De er lette at finde på f.eks. Amazon.

Tjek ovenstående video og se, hvor godt den fungerer.

Mere til historien

Sonys salg af PlayStation 5 går ret godt. De har nu rundet 40 millioner solgte konsoller. Der kommer måske også en PlayStation 5 Slim.

Counter-Strike 2 er klar til download
(mere…)
iPhone 15 Pro kan spille PC og konsol spil

Apple overraskede ved iPhone 15-eventen. iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max kan spille PC- og konsoludgaver af fx Resident Evil Village.

(mere…)
Roblox kommer til PlayStation

I oktober kommer den populære spilplatform, Roblox, til PlayStation.

(mere…)
PlayStation Plus-abonnement stiger i pris

KORT NYT: Sony har meldt ud, at de har en prisstigning på vej til abonnementstjenesten PlayStation Plus.

(mere…)
PlayStation Portal er navnet på Sonys håndholdte enhed

Sony PlayStation rygtes, at være på vej med en håndholdt enhed. Nu forlyder det, at navnet på denne bliver PlayStation Portal.

(mere…)
PlayStation 5 Slim er dukket op i video

En video af det, som angiveligt skulle være den kommende PlayStation 5 Slim, er lækket.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram