Googles Pixel-telefoner får nye features

Tiden er kommet til en ny Pixel Feature Drop, der giver en række nye funktioner til Google Pixel-telefonerne.

Pixel 7 Pro
Pixel 7 Pro er en af de telefoner, som modtager Pixel Feature Drop-opdateringen (Foto: Google)

Google udsender med jævne mellemrum ”Feature Drops”, som er en opdatering, hvor der tilføjes nye funktioner og features på Pixel-telefonerne. Det oplyser Google i et blogindlæg.

LÆS OGSÅ: Eksklusiv Pixel-funktion er klar til alle

Nogle af de største nyheder er, at du med hjælp fra Google Assistant kan få din Pixel-enhed til, at starte nøddeling med nødkontakter eller konfigurere et sikkerhedstjek, hvis du føler dig usikker. Hvis du ikke besvarer sikkerhedstjekket, vil dit Pixel-produkt automatisk advare dine nødkontakter og dele din placering i realtid.

Derudover er der kommet en opdateret udgave af Car Crash Detection, som kan registrere og dele din placering, hvis du har været involveret i en bilulykke. Nu deles disse informationer ikke kun med nødtjenester men også med kontakter.

Googles AI gør det muligt for Pixel-enheder at forvandle 2D-baggrundsbilleder til dynamiske 3D-scener. Ligeledes kommer Emoji-baggrunde, som giver mulighed for at vælge ud fra 4.000 emojis, der kan tilpasses i størrelser, farver og mønstre så man får det “look man ønsker”.

Det er desuden blevet nemmere at få det bedste billede med selvudløseren. Håndfri fotografering og selfies er nemlig opdateret. Du kan nu blot række hånden op og så tager din Pixel-enhed billedet for dig.

LÆS OGSÅ: Ingen foldbar i Danmark: Pixel Fold kommer ikke

Opdateringen gør også styring af smarthome nemmere, da det nu er muligt at styre og indstille enheder i Google Home-appen direkte fra låseskærmen eller kontrolcenteret.

En af de andre nyheder, som Google fremhæver, er Adaptive Charging. Her gør Google brug af AI til at forudsige længden på en opladesession, som er baseret på tidligere opladningsvaner. Det betyder, at det oplades langsomt til 100 procent en time før, at det forventes opladningen afsluttes.

Udrulningen af opdateringen er startet, men kun til Googles egen serie kaldet Pixel. Se her vores video med anmeldelsen af Pixel 7a.

Your Feature Drop Fix Has Arrived | June ’23 Pixel Feature Drop

Mere til historien

Google Pixel 7 Pro blev “Årets Mobil 2022” på MereMobil.dk – du kan læse vores fyldestgørende anmeldelse af telefonen her.

Google Pixel 8a får 7 års opdateringer

Lanceringen af Pixel 8a nærmer sig. Rygterne svirrer om, at den får AI-funktioner og 7 års opdateringer.

(mere…)
Ny Chromecast 4K med Google TV på vej

Inden længe forventes Google at være på vej med en opdateret hardwarenyhed.

(mere…)
Chromebook-sagen: Digitale redskaber i undervisningen er i fare

Den langstrakte sag om brugen af Chromebooks og Google Workspace i folkeskolen trækker endnu en gang ud.

(mere…)
iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Google Magic Editor på vej til alle – også iPhone og iPad

Googles AI-fotoværktøj, Magic Editor, er på vej til Android-telefoner, samt iPhone og iPad i løbet af maj.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram