Eksklusiv Pixel-funktion er klar til alle

Da Google Pixel-telefonerne kom på markedet, havde de en eksklusiv feature. Nu kommer ”magisk viskelæder” ud til alle.

"Magic Eraser"-funktionen ses her på billede (Foto: Google)
“Magic Eraser”-funktionen ses her på billede (Foto: Google)

Google introducerede i 2021 funktionen ”magisk viskelæder”, da de lancerede Pixel 6 og Pixel 6 Pro. Efterfølgende blev funktionen også tilgængelig på Pixel 6a, Pixel 7 og Pixel 7 Pro.

Funktionen har også været et salgsargument for Pixel-telefonerne, men nu er det slut, der er dog et ”men”. Det kommer vi til senere.

Funktionen er rullet bred ud og derfor kan alle med Google Fotos nu benytte magisk viskelæder. Det skriver Google på deres officielle blog.

Med ”magisk viskelæder” kan du fjerne fremmede personer i baggrunden. Så har du taget et billede af familien, men en ukendt person ses i baggrunden, så kan du fjerne personen. Google Fotos kan med kunstig intelligens beregne, hvad tomrummet skal udfyldes med.

Kræver abonnement

Alle Pixel-ejere (uanset model) har nu gratis adgang til funktionen. Har du en anden Android-telefon (end Pixel) eller en iPhone, så kræver det, at du har abonnement til Google One for at få adgang.

Google One giver mere ”hukommelsesplads” i skyen. Derudover får man adgang til Google VPN og gratis fragt, hvis der bestilles fotobøger.

Foruden det magiske viskelæder får man også HDR-forbedring på billeder og videoer, portrætlys, tilføjelse af sløret baggrund og filtrer rettet mod skyer og farvepop.

Google One abonnementet koster fra 25 kroner om måneden for 200 GB og op til 399 kroner om måneden, hvis man har behov for 10 TB. Alle abonnementerne kan tegnes på månedsbasis eller for et år ad gangen, så der er lidt penge at spare. Google anbefaler abonnementet med 2 TB data og 79 kroner om måneden. Det koster 799 kroner om året.

Se Googles fotofunktioner

Mere til historien

Google lever af annoncer, men mange kan ikke gennemskue hvilke søgeresultater, som er annoncørbetalte. Læs historien om Google-søgningerne.

Google Maps får nyt design på Android

Google har ændret designet på Google Maps til Android. Her er ændringerne.

(mere…)
Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Søg i Google Fotos med AI

Google Fotos får en rigtig stor og praktisk opgradering med AI-søgning, som giver nye muligheder.

(mere…)
Google går all-in på AI

Google annoncerede forbindelse med Google I/O 2024 deres store satsning på kunstig intelligens. Få overblikket her.

(mere…)
Google I/O – sådan ser du med

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference, som du kan følge med i live. Se her hvordan.

(mere…)
Google I/O – disse nyheder forventer vi

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference. Du kan her blive klogere på, hvilke nyheder vi forventer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram