Eksklusiv Pixel-funktion er klar til alle

Da Google Pixel-telefonerne kom på markedet, havde de en eksklusiv feature. Nu kommer ”magisk viskelæder” ud til alle.

"Magic Eraser"-funktionen ses her på billede (Foto: Google)
"Magic Eraser"-funktionen ses her på billede (Foto: Google)

Google introducerede i 2021 funktionen ”magisk viskelæder”, da de lancerede Pixel 6 og Pixel 6 Pro. Efterfølgende blev funktionen også tilgængelig på Pixel 6a, Pixel 7 og Pixel 7 Pro.

Funktionen har også været et salgsargument for Pixel-telefonerne, men nu er det slut, der er dog et ”men”. Det kommer vi til senere.

Funktionen er rullet bred ud og derfor kan alle med Google Fotos nu benytte magisk viskelæder. Det skriver Google på deres officielle blog.

Med ”magisk viskelæder” kan du fjerne fremmede personer i baggrunden. Så har du taget et billede af familien, men en ukendt person ses i baggrunden, så kan du fjerne personen. Google Fotos kan med kunstig intelligens beregne, hvad tomrummet skal udfyldes med.

Kræver abonnement

Alle Pixel-ejere (uanset model) har nu gratis adgang til funktionen. Har du en anden Android-telefon (end Pixel) eller en iPhone, så kræver det, at du har abonnement til Google One for at få adgang.

Google One giver mere ”hukommelsesplads” i skyen. Derudover får man adgang til Google VPN og gratis fragt, hvis der bestilles fotobøger.

Foruden det magiske viskelæder får man også HDR-forbedring på billeder og videoer, portrætlys, tilføjelse af sløret baggrund og filtrer rettet mod skyer og farvepop.

Google One abonnementet koster fra 25 kroner om måneden for 200 GB og op til 399 kroner om måneden, hvis man har behov for 10 TB. Alle abonnementerne kan tegnes på månedsbasis eller for et år ad gangen, så der er lidt penge at spare. Google anbefaler abonnementet med 2 TB data og 79 kroner om måneden. Det koster 799 kroner om året.

Se Googles fotofunktioner

Mere til historien

Google lever af annoncer, men mange kan ikke gennemskue hvilke søgeresultater, som er annoncørbetalte. Læs historien om Google-søgningerne.

Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Kan Microsoft give Google en mavepuster?

KOMMENTAR: 100 millioner brugere om dagen. Microsoft har teknologien til at ryste Google. Det bliver et helt nyt internet og ”SEO” er snart fortid.

(mere…)
Googles foldbare mobil er spottet igen

RYGTE: Google Pixel Fold er spottet igen, hvilket kunne indikere at en lancering er tæt på.

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Hader du disse reklamer på YouTube?

Godt nyt hvis du er træt af forstyrrende reklamer på YouTube.

(mere…)
Datoen for Google I/O 2023 er klar

KORT NYT: Google har offentliggjort datoen for dette års udviklerkonference Google I/O.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram