aLOOMI er den hyggelige havehøjttaler

HAVETECH: Hyggemusik ved havebordet og stemningen af candlelight. Det er lampehøjttaleren aLOOMI.

Kreafunk aLoomi
En hyggelig højttaler med fin lyd i forhold til størrelsen. aLOOMI er både en hyggelampe og Bluetooth-højttaler (Foto: MereMobil.dk)

Den danske sommer virker endeløs her i 2023, hvilket giver mange timer på terrassen eller altanen. I de tilfælde hvor du skal sidde og hyggesnakke over en flaske rosé, når ungerne er puttet, så er udendørshøjttaleren aLOOMI fra det danske firma Kreafunk hyggeligt selskab.

Dette er en højttaler-lampe, der giver illusionen af ”candlelight” på havebordet. Skal det være mere festligt findes en tilstand, hvor lyset skifter i flere farver. Du kan også vælge én bestemt farve, der lyder konstant.

I bunden gemmer sig en 360-graders højttaler, som gør det ret fornuftigt i forhold til størrelsen af enheden. Selvom Kreafunk kalder det ”360-graders lyd”, så må jeg lige gøre opmærksom på, at der kommer mest lyd fra fronten.

Hvis du har to aLOOMI højttalere, så kan du lave stereopar.

Passer til vejret

Højttaleren har en IP4-certificering, som gør, at en regnbyge ikke ødelægger den. I et fugtigt rum som badeværelset, kan aLOOMI også være et godt valg.

Når det kommer til lysfunktionerne, så kræver det lige lidt øvelse at aktivere de forskellige tilstande. Det sker ved at ”dobbelttrykke” på lys-knappen.

Det er i øvrigt muligt at justere lydstyrken på selve enheden eller fra telefonen. Lydstreaming sker via Bluetooth – som er enestående hurtig om at forbinde, når højttaleren tændes.

Passer ind mange steder

Denne lampe-højttaler er designet ret fint, så den passer ind i de fleste hjem og miljøer. Den er i hvert fald ikke grim at have stående fremme.

Du kan finde aLOOMI i fem farver: Wheat, Cozy Green, Deep Blue, Easy Orange og Black. Tekstilet er fra det danske firma Gabriel. Materialet kommer fra næsten 100 procent genbrugspolyester – bl.a. fra vandflasker.

En fin detalje er i øvrigt, at trådløs opladning er understøttet. Du behøver ikke købe wiCHARGE 2 fra Kreafunk, selvom det designmæssigt er det bedste bud, hvor op til 15 watt understøttes. Du kan sagtens bruge en flad oplader som Apple MagSafe – eller blot anvende et kabel.

Den vejledende pris er 999 kroner, men hold øje med eventuelle tilbud. Mens jeg skrev denne artikel, var der ”sale” hos Magasin til 699 kroner.

Du kan også tjekke aLOOMI ud på den officielle webshop.

Mere til historien

Et alternativ til aLOOMI er aMajor 2, som har noget mere møf i lyden, men så får du heller ikke candlelight-stemning. Mangler du en smarthøjttaler, som faktisk er smart, så læs min test af HomePod Mini.

Hvad sker der med Homey smarthome?

Homey-systemet er blevet opkøbt af LG. Hvad nu?

(mere…)
Robust højttaler er klar fra Ultimate Ears

Everboom er en ny robust højttaler som tåler fald og vand.

(mere…)
Gør din pool digital: Mål temperatur og værdierne med en app

TIP: Den danske sommer betyder swimmingpool eller spa i haven. Her er 4 enheder, der letter vedligeholdelsen af kemiværdierne.

(mere…)
Husqvarna 410XE NERA test | trådfri robotplæneklipper med kantklipning

TEST: Dobbelte knivsæt og ingen kantråd. Men fungerer kantklipningen og hvordan er satellit- og appstyringen på Husqvarna 410XE Nera.

(mere…)
Sonos Roam 2 er relanceret med en ekstra knap

En ekstra knap. Det er den store nyhed i den transportable højttaler Sonos Roam 2.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram