aLOOMI er den hyggelige havehøjttaler

HAVETECH: Hyggemusik ved havebordet og stemningen af candlelight. Det er lampehøjttaleren aLOOMI.

Kreafunk aLoomi
En hyggelig højttaler med fin lyd i forhold til størrelsen. aLOOMI er både en hyggelampe og Bluetooth-højttaler (Foto: MereMobil.dk)

Den danske sommer virker endeløs her i 2023, hvilket giver mange timer på terrassen eller altanen. I de tilfælde hvor du skal sidde og hyggesnakke over en flaske rosé, når ungerne er puttet, så er udendørshøjttaleren aLOOMI fra det danske firma Kreafunk hyggeligt selskab.

Dette er en højttaler-lampe, der giver illusionen af ”candlelight” på havebordet. Skal det være mere festligt findes en tilstand, hvor lyset skifter i flere farver. Du kan også vælge én bestemt farve, der lyder konstant.

I bunden gemmer sig en 360-graders højttaler, som gør det ret fornuftigt i forhold til størrelsen af enheden. Selvom Kreafunk kalder det ”360-graders lyd”, så må jeg lige gøre opmærksom på, at der kommer mest lyd fra fronten.

Hvis du har to aLOOMI højttalere, så kan du lave stereopar.

Passer til vejret

Højttaleren har en IP4-certificering, som gør, at en regnbyge ikke ødelægger den. I et fugtigt rum som badeværelset, kan aLOOMI også være et godt valg.

Når det kommer til lysfunktionerne, så kræver det lige lidt øvelse at aktivere de forskellige tilstande. Det sker ved at ”dobbelttrykke” på lys-knappen.

Det er i øvrigt muligt at justere lydstyrken på selve enheden eller fra telefonen. Lydstreaming sker via Bluetooth – som er enestående hurtig om at forbinde, når højttaleren tændes.

Passer ind mange steder

Denne lampe-højttaler er designet ret fint, så den passer ind i de fleste hjem og miljøer. Den er i hvert fald ikke grim at have stående fremme.

Du kan finde aLOOMI i fem farver: Wheat, Cozy Green, Deep Blue, Easy Orange og Black. Tekstilet er fra det danske firma Gabriel. Materialet kommer fra næsten 100 procent genbrugspolyester – bl.a. fra vandflasker.

En fin detalje er i øvrigt, at trådløs opladning er understøttet. Du behøver ikke købe wiCHARGE 2 fra Kreafunk, selvom det designmæssigt er det bedste bud, hvor op til 15 watt understøttes. Du kan sagtens bruge en flad oplader som Apple MagSafe – eller blot anvende et kabel.

Den vejledende pris er 999 kroner, men hold øje med eventuelle tilbud. Mens jeg skrev denne artikel, var der ”sale” hos Magasin til 699 kroner.

Du kan også tjekke aLOOMI ud på den officielle webshop.

Mere til historien

Et alternativ til aLOOMI er aMajor 2, som har noget mere møf i lyden, men så får du heller ikke candlelight-stemning. Mangler du en smarthøjttaler, som faktisk er smart, så læs min test af HomePod Mini.

Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Sonys nye hjemmehøjttalere og soundbars – 2024 lineup

Her er de nye Sony Bravia soundbars til din hjemmebiograf.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Kabelfri robotplæneklipper har fået en prisvenlig lillebror

Segway udvider sortimentet af kabelfrie robotplæneklippere med en prisvenlig model.

(mere…)
Robotplæneklipper går nu helt til kanten uden kabler

Husqvarna har sluppet to kabelfrie robotplæneklippere løs. De kan begge spare dig for endnu mere havearbejde.

(mere…)
Samsung teaser for Galaxy Ring

Der har længe været rygter om, at Samsung ville lancere en smart-ring. Nu teasede de selv for Galaxy Ring ved Unpacked-eventen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram