aLOOMI er den hyggelige havehøjttaler

HAVETECH: Hyggemusik ved havebordet og stemningen af candlelight. Det er lampehøjttaleren aLOOMI.

Kreafunk aLoomi
En hyggelig højttaler med fin lyd i forhold til størrelsen. aLOOMI er både en hyggelampe og Bluetooth-højttaler (Foto: MereMobil.dk)

Den danske sommer virker endeløs her i 2023, hvilket giver mange timer på terrassen eller altanen. I de tilfælde hvor du skal sidde og hyggesnakke over en flaske rosé, når ungerne er puttet, så er udendørshøjttaleren aLOOMI fra det danske firma Kreafunk hyggeligt selskab.

Dette er en højttaler-lampe, der giver illusionen af ”candlelight” på havebordet. Skal det være mere festligt findes en tilstand, hvor lyset skifter i flere farver. Du kan også vælge én bestemt farve, der lyder konstant.

I bunden gemmer sig en 360-graders højttaler, som gør det ret fornuftigt i forhold til størrelsen af enheden. Selvom Kreafunk kalder det ”360-graders lyd”, så må jeg lige gøre opmærksom på, at der kommer mest lyd fra fronten.

Hvis du har to aLOOMI højttalere, så kan du lave stereopar.

Passer til vejret

Højttaleren har en IP4-certificering, som gør, at en regnbyge ikke ødelægger den. I et fugtigt rum som badeværelset, kan aLOOMI også være et godt valg.

Når det kommer til lysfunktionerne, så kræver det lige lidt øvelse at aktivere de forskellige tilstande. Det sker ved at ”dobbelttrykke” på lys-knappen.

Det er i øvrigt muligt at justere lydstyrken på selve enheden eller fra telefonen. Lydstreaming sker via Bluetooth – som er enestående hurtig om at forbinde, når højttaleren tændes.

Passer ind mange steder

Denne lampe-højttaler er designet ret fint, så den passer ind i de fleste hjem og miljøer. Den er i hvert fald ikke grim at have stående fremme.

Du kan finde aLOOMI i fem farver: Wheat, Cozy Green, Deep Blue, Easy Orange og Black. Tekstilet er fra det danske firma Gabriel. Materialet kommer fra næsten 100 procent genbrugspolyester – bl.a. fra vandflasker.

En fin detalje er i øvrigt, at trådløs opladning er understøttet. Du behøver ikke købe wiCHARGE 2 fra Kreafunk, selvom det designmæssigt er det bedste bud, hvor op til 15 watt understøttes. Du kan sagtens bruge en flad oplader som Apple MagSafe – eller blot anvende et kabel.

Den vejledende pris er 999 kroner, men hold øje med eventuelle tilbud. Mens jeg skrev denne artikel, var der ”sale” hos Magasin til 699 kroner.

Du kan også tjekke aLOOMI ud på den officielle webshop.

Mere til historien

Et alternativ til aLOOMI er aMajor 2, som har noget mere møf i lyden, men så får du heller ikke candlelight-stemning. Mangler du en smarthøjttaler, som faktisk er smart, så læs min test af HomePod Mini.

Stiga A1500 test | sådan er den trådfrie robotplæneklipper

TEST: Ingen kanttråd - men effektiv GPS-kortlægning! Din græsplæne bliver mega flot med Stiga A1500 robotplæneklipperen. Men..!

(mere…)
Ny kraftig batterihøjttaler fra Sonos – Move 2

Sonos Move 2 har kraftigere lyd, længere batteritid, trådløs opladning og holder til vand.

(mere…)
Sony klar med billig og kompakt trådløs højttaler

En ny kompakt trådløs højttaler fra Sony til en pris, hvor alle kan være med, har set dagens lys. Se pris og design her.

(mere…)
Philips Hue satser på sikkerhed og overvågning

Kameraer, dør- og vindueskontakter er en del af den nye sikkerhedsplatform i Philips Hue. Desværre kræves der et abonnement

(mere…)
HomePod Mini test | Jeg har aldrig hørt noget så småt spille så godt

TEST: HomePod Mini lyder næsten som Sonos, selvom den er meget mindre. Jeg er imponeret!

(mere…)
AI og Samsung går støvsugervejen … blandt andet

Samsung har præsenteret visionen Bespoke Life 2023. Visionen er at forbedre brugernes liv gennem energieffektivitet, forbindelsesmuligheder og design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram