Nu bliver OK Mobil til CBB Mobil

Telenor har købt mobilselskabet OK Mobil, der nu bliver en del af CBB Mobil. Kunderne får mere i pakken.

OK Mobil bliver til CBB Mobil (Foto: CBB Mobil)
OK Mobil bliver til CBB Mobil (Foto: CBB Mobil)

Telenor har købt mobilselskabet OK Mobil af energiselskabet OK. Indtil nu har OK lejet sig ind på Telenors netværk og serviceret deres kunder via CBB’s platform.

CBB Mobil ejes af Telenor.

LÆS OGSÅ: CBB Mobil lader dig mixe mobil og streaming

Og med opkøbet fortsætter dette nu, da OK Mobil bliver en del af CBB Mobil.

Så ændringerne bliver ikke så store for kunderne. Det er nemlig samme kundeservice, SIM-kort og pris, som de tidligere OK Mobil kunder fortsætter med. Eneste forskel er, at de får mere indhold inkluderet i deres abonnement.

-”Vi har gennem mange år været virkeligt glade for samarbejdet med Telenor. På baggrund af et stærkt mobilnetværk og en god it-platform har vi kunnet levere gode fordele til vores kunder i form af billig mobiltelefoni og tilhørende god kundeservice. Men i kraft af vores nye strategi har vi behov for at fokusere vores ressourcer på at blive et grønt energiselskab, og derfor giver det mening for os at skille os af med mobilforretningen nu. At det sker til CBB/Telenor er for os den helt rigtige løsning, da det sikrer den bedst mulige overgang for vores kunder,” siger Michael Lamberth, CCO i OK i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: CBB vinder atter prisen for Danmarks mest tilfredse mobilkunder

Flytningen sker automatisk for OK Mobil-kunderne. Hvis du er OK-kunde, skal du ikke foretage dig noget. Du kan læse mere hos OK Mobil.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Mobiltelefonien har været en del af OK’s sponsorkoncept, hvor man giver penge til en af de mere end 2.500 foreninger, når man har haft abonnement hos OK Mobil. Præcis som man også gør, når man tanker brændstof hos en OK tank. OK forventer at lancere en erstatning for denne støttemulighed inden længe.

CBB Mobil har fortsat de mest tilfredse kunder

Hvor tilfreds er du med dit teleselskab? Se listen her.

(mere…)
Nordisk Film+ er nu en del af CBB Mix

Streamingtjenesten Nordisk Film+ er blevet tilføjet til CBB Mix.

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Spar penge på TV 2 Play og 5 andre tjenester

CBB har netop lanceret abonnementer med op til 6 kendte streamingtjenester, og der er penge at spare.

(mere…)
Telia taber mobilkunder – Telenor køber dem

To af de store teleselskaber i Danmark har fremlagt regnskaber.

(mere…)
CBB inkluderer Mofibo og Podimo i CBB Mix

Er du til podcasts, e-bøger eller lydbøger? Så kan du nu med CBB Mix også få adgang til Mofibo og/eller Podimo.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram