Nu bliver OK Mobil til CBB Mobil

Telenor har købt mobilselskabet OK Mobil, der nu bliver en del af CBB Mobil. Kunderne får mere i pakken.

OK Mobil bliver til CBB Mobil (Foto: CBB Mobil)
OK Mobil bliver til CBB Mobil (Foto: CBB Mobil)

Telenor har købt mobilselskabet OK Mobil af energiselskabet OK. Indtil nu har OK lejet sig ind på Telenors netværk og serviceret deres kunder via CBB’s platform.

CBB Mobil ejes af Telenor.

LÆS OGSÅ: CBB Mobil lader dig mixe mobil og streaming

Og med opkøbet fortsætter dette nu, da OK Mobil bliver en del af CBB Mobil.

Så ændringerne bliver ikke så store for kunderne. Det er nemlig samme kundeservice, SIM-kort og pris, som de tidligere OK Mobil kunder fortsætter med. Eneste forskel er, at de får mere indhold inkluderet i deres abonnement.

-”Vi har gennem mange år været virkeligt glade for samarbejdet med Telenor. På baggrund af et stærkt mobilnetværk og en god it-platform har vi kunnet levere gode fordele til vores kunder i form af billig mobiltelefoni og tilhørende god kundeservice. Men i kraft af vores nye strategi har vi behov for at fokusere vores ressourcer på at blive et grønt energiselskab, og derfor giver det mening for os at skille os af med mobilforretningen nu. At det sker til CBB/Telenor er for os den helt rigtige løsning, da det sikrer den bedst mulige overgang for vores kunder,” siger Michael Lamberth, CCO i OK i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: CBB vinder atter prisen for Danmarks mest tilfredse mobilkunder

Flytningen sker automatisk for OK Mobil-kunderne. Hvis du er OK-kunde, skal du ikke foretage dig noget. Du kan læse mere hos OK Mobil.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Mobiltelefonien har været en del af OK’s sponsorkoncept, hvor man giver penge til en af de mere end 2.500 foreninger, når man har haft abonnement hos OK Mobil. Præcis som man også gør, når man tanker brændstof hos en OK tank. OK forventer at lancere en erstatning for denne støttemulighed inden længe.

CBB har åbnet CBB Mix for alle

CBB åbnede i januar CBB Mix for eksisterende kunder, men nu kan alle "mix'e" abonnementet med streaming.

(mere…)
CBB Mobil lader dig mixe mobil og streaming

CBB Mix er navnet på et nyt koncept, der lader mobilkunderne, kombinere mobiltelefoni og streamingtjenester.

(mere…)
CBB vinder atter prisen for Danmarks mest tilfredse mobilkunder

For tredje gang i træk har CBB Mobil vundet prisen for mobilbranchens mest tilfredse og loyale kunder.

(mere…)
CBB Mobil giver 3 måneders gratis Mofibo

Elsker du lyd- eller e-bøger, har CBB Mobil måske det rette for dig. Netop nu kan du få 3 måneders gratis adgang til Mofibo.

(mere…)
CBB Mobil har vundet to kundeservice-priser

KORT NYT: Det tyder på, at CBB Mobil i øjeblikket er det mobilselskab, der yder den bedste kundeservice. De høster priser endnu engang.

(mere…)
De billige mobilselskaber slår de dyre

Når det kommer til kundeservice og dækning, så klarer de små mobilselskaber sig langt bedre end de store. Det viser en ny undersøgelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram