CBB vinder atter prisen for Danmarks mest tilfredse mobilkunder

For tredje gang i træk har CBB Mobil vundet prisen for mobilbranchens mest tilfredse og loyale kunder.

CBB vinder Loyalty Award 2022
CBB vinder Loyalty Award 2022 (Foto: CBB)

Analysefirmaet Loyalty Group er endnu engang klar med resultatet af deres rundspørge af tusindvis af danskere, som fortæller om deres loyalitet og tilfredshed med selskaber i forskellige brancher.

I mobilbranchen er det endnu engang CBB, som vinder prisen for branchens mest tilfredse og loyale kunder. Det er tredje år i træk og fjerde gang på fem år, at CBB vinder denne pris.

CBB’s direktør mener, at selskabets grundværdier: ærlig, kærlig og uden bøvl er årsagen til succesen.

-”Der findes mange priser derude, men de allervigtigste er dem, der uddeles af kunderne. Derfor er jeg og resten af CBB vanvittigt stolte over, at verdens bedste kunder igen-igen har valgt at give os så flotte vurderinger, at årets Loyalty Award nu for femte gang er landet hos os. Så tak til alle vores kunder for anerkendelsen – vi lover ikke at hvile på laurbærrene,” siger Nikolaj Boserup, der er direktør i CBB.

Selvom CBB altså vinder prisen for tredje år i træk har de tænkt sig at fortsætte de gode takter, som blandt andet bunder i frihed til kundeservice.

- ”Vi har truffet et valg om at give kollegaerne i kundeservice stor frihed til selv at vælge, hvordan de vil håndtere henvendelser fra kunderne. For mange regler kan indimellem komplicere tingene, så instruktionen er simpel: Giv kunderne den bedst mulige oplevelse. Vær ærlig og sig tingene, som de er. Vær kærlig – sig det med glimt i øjet, og mød kunderne med medmenneskelighed. Og ikke mindst uden bøvl: Lad så vidt muligt være med at sende kunderne videre. Løs deres problemer for dem. Vi lover ikke mere, end vi kan holde. Til gengæld gør vi os umage. Det kan kunderne mærke, og det kvitterer de for,” lyder det fra Nikolaj Boserup.

Telekunder får sjældent medhold i klager over teleselskaber

Det er dog ikke kun i kundeservice, at der er fokus på den gode kundeoplevelse. CBB arbejder i hele organisationen under mantraet ”kunderejsen er produktet”.

Mere til historien

CBB har tidligere vundet Loyalty Awarden for mobilbranchens mest tilfredse og loyale kunder i 2014, 2017, 2020 og 2021.

Teleselskabet 3 har tiltrukket over 5.000 nye kunder

KORT NYT: Årets tredje kvartal har været godt for teleselskabet 3, som har haft succes med at tiltrække mere end 5.000 nye kunder.

(mere…)
CBB Mobil giver 3 måneders gratis Mofibo

Elsker du lyd- eller e-bøger, har CBB Mobil måske det rette for dig. Netop nu kan du få 3 måneders gratis adgang til Mofibo.

(mere…)
Nyt mobilselskab kåret til ”bedst i test”

En ny spiller kom på mobilmarkedet for syv måneder siden og trods den korte tid på markedet er de netop kåret til ”bedst i test".

(mere…)
CBB Mobil har vundet to kundeservice-priser

KORT NYT: Det tyder på, at CBB Mobil i øjeblikket er det mobilselskab, der yder den bedste kundeservice. De høster priser endnu engang.

(mere…)
Call Me klar med nyt reklameunivers

Call Me er klar med en ny reklamekampagne, der skal forsøge at styrke deres position på lavprismarkedet.

(mere…)
De billige mobilselskaber slår de dyre

Når det kommer til kundeservice og dækning, så klarer de små mobilselskaber sig langt bedre end de store. Det viser en ny undersøgelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram