Disse produkter ventes Google at præsentere

Google afholder denne uge udviklerkonferencen Google I/O med et smugkig på fremtidige produkter. Se hvad Google har i ærmet.

Google Pixel 7a lanceres i Indien den 11. maj 2023. (Kilde: Twitter Google India)
Google Pixel 7a lanceres i Indien den 11. maj 2023. (Kilde: Twitter Google India)

Onsdag den 10. maj 2023 afholder Google deres årlige udviklerkonference Google I/O. Det ventes, at Google i år har flere produkter i ærmet, hvor nogle vil blive lanceret og andre får vi blot et smugkig på.

LÆS OGSÅ: Køb Google Pixel 7 Pro og Pixel 6a til en skarp pris

Du kan herunder se, hvad vi forventer, at Google vil afsløre.

Google Pixel Fold

Et af de mange rygter, som har floreret længe, er den foldbare smartphone Google Pixel Fold. Dette er ikke blot et rygte. Google har nemlig (selv) afsløret en video, som viser Pixel Fold.

Det er begrænset, hvad der har været af rygter om specifikationerne. Det ventes, at den udvendige skærm bliver på omkring 5,8 tommer, mens den vil være på 7,6 tommer, når den er foldet ud.

På rygtebørsen har der været gætterier omkring en pris på 1.700 dollars. Men vi må vente at se. Ligesom vi også må se om Pixel Fold kommer på det danske marked.

Google Pixel 7a

Dette er nok den mest forventede lancering.

Google Pixel 7a lanceres snart

Det er en billigere variant af Google Pixel 7, hvorfor der også er nedgraderet til 8 GB RAM i stedet for 12 GB RAM. Mens også processoren er en ”billigere” variant. Sådan lyder det på rygtebørsen.

Der florerer rygter om, at Pixel 7a kommer med trådløs opladning samt kamera med hovedsensor på 64 megapixels. Opdateringshastigheden på skærmen skulle angiveligt være på 90 Hz.

Det er uvist, hvad prisen på Google Pixel 7a bliver. Men da Pixel 6a kom på markedet havde den en startpris på 3.699 kroner, så vi forventer, at det bliver nogenlunde i det prisleje +/ et par hundrede kroner.

Google Pixel Tablet

Google har flere gange givet os en lille ”smagsprøve” på en kommende tablet. Sidst skete det ved lanceringen af Pixel 7 – og siden har rygterne floreret endnu mere. Derfor ventes det også, at det er en af de lanceringer, som er sikker ved dette års Google I/O.

Nu har Amazon Japan afsløret Pixel Tablet før lanceringen, hvilket taler endnu mere for, at den bliver afsløret for offentligheden i denne uge.

Amazon Japan fik nemlig afsløret alt fra salgsstart, specifikationer på enheden og meget andet.

LÆS OGSÅ: Google Pixel Tablet detaljerne er afsløret

Google Pixel Tablet vil komme med en 10,95 tommer LCD-skærm med 2.560 x 1.600 pixels. Skærmformatet er 16:10 og den har 276 PPI. Processoren er en Google Tensor G2 med M2 co-processor.

Der er 8 GB RAM, 128 GB / 256 GB intern hukommelse. Den understøtter også WiFi 6E, Bluetooth 5.2 og UWB. Derudover kommer den med USB-C 3.2 Gen 1 og har et batteri på 27 Wh.

Android 14

Det er ikke kun hardware, som vi forventer at se på Google I/O 2023. Forventningen er nemlig også, at Google vil give et smugkig på næste store Android-opdatering, der hedder Android 14.

I skrivende stund har Android 14 allerede været tilgængelig i nogle måneder i testversion. Derfor er den jo ikke ”hemmelig”.

Det er ikke fordi, at der har været en masse nyheder fremme. Tidligere har det heddet sig, at Android 14 kommer med understøttelse af satellittelefoni.

Men ellers er der i Android 14 meget fokus på sikkerheden.

LÆS OGSÅ: Android 14 vil blokere ældre apps 

Pixel 8, Pixel 8 Pro og Pixel Watch 2?

Noget af det, som er mere uvist, det er, om vi får et lille sneak-peak på Pixel 8 og Pixel 8 Pro. Under Google I/O 2022 gav Google et smugkig på Google Pixel 7, så vi kan jo håbe.

Du kan følge med i morgen (onsdag den 10. maj 2023) klokken 19.00 dansk tid, hvis du vil følge Googles livestream.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Måske Google også er klar med en ny processor, så vi kommer til at høre lidt om Google Tensor G3?

Læs også:
Google løser irriterende lydproblem i Android

Gemini er landet på dansk jord

Google erkender at Gemini kan fejle. Gemini kan tilgås både som app til Android og via en browser.

(mere…)
Skal du købe Pixel 8a? …måske!

VIDEO: Se med her hvis du vil vide, om Google Pixel 8a er værd at købe.

(mere…)
Google Maps får nyt design på Android

Google har ændret designet på Google Maps til Android. Her er ændringerne.

(mere…)
Søg i Google Fotos med AI

Google Fotos får en rigtig stor og praktisk opgradering med AI-søgning, som giver nye muligheder.

(mere…)
Google går all-in på AI

Google annoncerede forbindelse med Google I/O 2024 deres store satsning på kunstig intelligens. Få overblikket her.

(mere…)
Google I/O – sådan ser du med

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference, som du kan følge med i live. Se her hvordan.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram