Køb Google Pixel 7 Pro og Pixel 6a til en skarp pris

Google Pixel 7 Pro blev "Årets Mobil 2022". Du kan nu købe den eller Google Pixel 6a til en yderst skarp pris.

Pixel 7 Pro kamera
Du kan nu købe en Pixel telefon til nedsat pris (Grafik: MereMobil.dk)

Det er ikke længe siden, at Telenor og CBB fik Google Pixel-telefonerne på hylderne. Det forhindrer dem ikke i, at have nogle yderst attraktive priser på to af modellerne.

Google Pixel 6a og Google Pixel 7 Pro kan netop nu købes til en skarp pris hos CBB, har vi i denne uge opdaget.

Om det er fordi, at der skal sælges ud af Google Pixel 6a’erne inden dette års model, Google Pixel 7a, ventes at blive lanceret senere på måneden, er uvist.

LÆS OGSÅ: Google Pixel 7a lanceres snart

Sikkert er det dog, at der virkelig er penge at spare på de to modeller, mens prisen på Google Pixel 7 er uændret. Det kræver dog, at du opretter et abonnement eller er kunde i forvejen.

Det er lige nu muligt at købe Google Pixel 6a til 1.799 kroner mod normalt 3.299 kroner. Mens Google Pixel 7 Pro, som i øvrigt blev ”Årets Mobil 2022” på MereMobil.dk, kan fås for 5.299 kroner. Normalprisen på er 6.499 kroner.

Google Pixel 6a og Google Pixel 7 Pro kan netop nu fås til yderst skarp pris hos CBB (Sceenshot fra CBB)
Google Pixel 6a og Google Pixel 7 Pro kan netop nu købes til en yderst skarp pris hos CBB. (Screenshot fra CBB's webshop)

LÆS TESTEN: Google Pixel 7 Pro | Jeg er blæst bagover

Tjekker du de dagsaktuelle priser på Pricerunner.dk, så kan du her finde gode tilbud på Google Pixel-telefonerne, men det bedste tilbud er p.t. hos CBB. Priserne ændrer sig sikkert løbende, så tjek selv dagsprisen.

Finder du lommeregneren frem, så er der endda penge at spare, selvom du ikke bruger abonnementet fra CBB, men blot opsiger det igen efter seks måneder. Det billigste abonnement koster 29 kroner i de to første måneder og derefter 119 kroner.

CBB's betingelser er, at man kan købe to telefoner kontant og én på afdrag inden for seks måneder.

Hvilken Pixel 7 skal du købe?


KAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet 'Kaffepause med tech' ☕️ Tilmeld dig gratis her - frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Google Pixel 7 Pro havde en pris på 6.999 kroner, da den kom på markedet.

Pixel 7a er en solid budgettelefon få forbedringer

VIDEO: Pixel 7a er en budgetvenlig smartphone med svagheder. Se anmeldelsen her og find ud af, om Pixel 7a er pengene værd.

(mere…)
Google dropper support på Chromecast i stilhed

Den første Chromecast fra Google vil ikke længere modtage software- eller sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Din gamle Gmail-konto bliver slettet

Bruger du Gmail, eller har du brugt Gmail, vil denne nyhed interessere dig.

(mere…)
Her er Googles 2023-nyheder

OVERBLIK: Vi har her samlet nyhederne fra Google I/O 2023. Få overblikket over, hvilke nye produkter og services der er på vej.

(mere…)
Google Pixel 7a test | Minimale nyheder

TEST: Min Pixel 7a test konkluderer, at nyhederne er minimale, men at produktkvaliteten er god. Læs min Pixel 7a test her.

(mere…)
Her er Pixel 7a og Pixel Tablet

Google har lanceret den prisvenlige Pixel 7a og den første tablet i nyere tid, Pixel Tablet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram