Google Pixel Tablet detaljerne er afsløret

Google afholder senere på ugen Google I/O-event. Her vil Google Pixel Tablet blive afsløret, men alle detaljer er lækket.

Google Pixel Fold (Screenshot fra Google's teaservideo for Google Pixel Fold)
Google Pixel Fold (Screenshot fra Google's teaservideo for Google Pixel Fold)

Amazon Japan kom ved en fejl til at bekræfte flere af nøglefunktionerne på den kommende Google Pixel Tablet, som Google afslører senere på ugen ved Google I/O.

Google Pixel 7a lanceres snart

Dermed er det altså ikke længere hemmeligt, hvad skærmstørrelse, processor, RAM og andet, som Google Pixel Tablet kommer med. Ligesom også pris og salgsstart var oplyst.

Ifølge Android Authority vil Google Pixel Tablet komme med en 10,95 tommer LCD-skærm med 2.560 x 1.600 pixels. Skærmformatet er 16:10 og den har 276 PPI. Processoren er en Google Tensor G2 med M2 co-processor. Den har 8 GB RAM, 128 GB / 256 GB intern hukommelse. Den understøtter også WiFi 6E, Bluetooth 5.2 og UWB.

Pixel Tablet kommer med fire-højttalere og tre mikrofoner.

Foruden Google Pixel Tablet, så ventes det også, at Google vil afsløre deres to smartphone-modeller Google Pixel 7a og den første foldbare Google Pixel Fold. Derudover kommer den med USB-C 3.2 Gen 1 og har et batteri på 27 Wh.

Køb Google Pixel 7 Pro og Pixel 6a til en skarp pris

Kameraet på Google Pixel Tablet forventes at være 8 megapixels sensor på front og bag med f/2.0 aperture. Generelt køber man ikke en tablet på grund af kameraet.

I Japan starter priserne på Google Pixel Tablet på 79,800 japanske Yen. Tidligere har Android Authority også skrevet, at prisen i Europa formegentlig blev omkring 600 til 650 Euros. Den har salgsstart den 20. juni 2023.

Google Pixel Fold lækket på video

Google har desuden også selv afsløret lidt om Google Pixel Fold i nedenstående teaservideo.

Mere til historien

Det er uvist om Google Pixel Tablet kommer på det danske marked. Vi fik i oktober 2022 for første gang endelig Google Pixel-telefonerne officielt på det danske marked.

Samsung klar med det første Unpacked-event i Seoul

Rygterne har svirret, men nu er det officielt. Samsung afholder Unpacked-event for første gang nogensinde i Seoul. Det finder sted i juli.

(mere…)
Motorola Razr er måske den vildeste klaptelefon lige nu

Motorola Razr 40 Ultra bringer klaptelefonerne til ’next level’. Frontskærmen er enestående og telefonen imponerer.

(mere…)
Google dropper support på Chromecast i stilhed

Den første Chromecast fra Google vil ikke længere modtage software- eller sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Motorola Razr 40 Ultra reklame er nu på billboards i Europa

Motorola afslører først deres nye foldbare smartphones i morgen, men topmodellen ses allerede nu på billboardreklamer i Europa.

(mere…)
Se lækket promotionvideo med Motorola Razr Ultra

Den kommende foldbare smartphone fra Motorola er nu lækket helt i en ny promotionvideo. Se den her.

(mere…)
OnePlus Fold er måske en rebranded Oppo

Det kunne ligne, at den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er en rebranding af Oppo’s foldbare.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram