Forza Motorsport til Xbox får nye funktioner

Elsker du Xbox motorsport-spillet Forza Motorsport, så er der godt nyt. Nye funktioner er klar.

Forza Motorsport (Kilde: Screenshot fra YouTube Xbox Forza Motorsport)
Forza Motorsport (Kilde: Screenshot fra YouTube Xbox Forza Motorsport)

Xbox Games Studio udvikleren Turn 10 er klar med en række nye funktioner til motorsportsspillet Forza Motorsport. De nye funktioner gør spillet tilgængeligt for endnu flere personer.

Microsoft på vej med ”Xbox-butik” til mobilen

Nogle af de nye funktioner er:

  • Blind Driving Assists: Blinde og svagt synede spillere kan gøre brug af informativt lydindhold, der kan hjælpe dem med at navigere på banerne, forbedre deres tider og fuldføre løbene. 
  • One Touch Driving: Spillere har mulighed for at vælge deres egen kombination af bremse-, styrings- og gasassistenter, som reducerer antallet af nødvendige input, der er påkrævet på samme tid. Disse køreassistenter vil give spillerne mulighed for at tilpasse deres køreoplevelse, og de kan spille med det antal assistenter, som de ønsker.
  • Screen Narrator: Spillere kan aktivere en fortæller for at få information, der formidles gennem brugergrænsefladen, og som hjælper med at navigere i menuerne. Derudover kan spillere tilpasse fortællersystemet og vælge, hvilken information der formidles.

Forza Motorsport official trailer

Derudover er der også dynamisk lydbeskrivelse, tilstande for farveblindhed i brugergrænsefladen, genindstilling af controller, justering af tekststørrelse og meget andet.

Du kan finde en liste over alle funktionerne på Xbox Wire.

Forza Motorsport – Blind Driving Assists

Forza Motorsport kommer til Xbox Game Pass, Xbox Series X-/S-konsoller, Windows PC og Steam, samt til Cloud Gaming (Beta) i år.

Mere til historien

Det er også spændende, om det gør noget ved salget af det populære EA Sports fodboldspil, som tidligere har heddet FIFA, at det i år vil hedde EA Sports FC.

Minecraft er officielt klar til Chromebooks

Chromebooks-ejere kan glæde sig over, at Minecraft nu officielt er lanceret til ChromeOS.

(mere…)
Sony PlayStation arbejder på en håndholdt enhed

BEKRÆFTET: Sony arbejder på, at producere en håndholdt gamingenhed, der forhåbentlig bliver lanceret til julehandlen.

(mere…)
Sådan undgår du at mobilspil stjæler og misbruger dine børns data

GUIDE: Uskyldige mobilspil lænser data om vores børn og familie. Sådan stopper du dataindsamlingen fra telefonen.

(mere…)
Rystende TV 2 dokumentar: Børns mobilspil stjæler alt

VIGTIGT: TV 2 viser i aften det første ud af to programmer om, hvordan dine oplysninger deles via mobilspil. Du SKAL se med!

(mere…)
Microsofts køb af Activision Blizzard er godkendt i EU

Konkurrencemyndighederne i EU har godkendt den historiske store handel af Activision Blizzard, som Microsoft foretog i starten af 2022.

(mere…)
EA-chef: Microsofts opkøb af Activision Blizzard betyder ikke noget

Microsofts opkøb af Activision Blizzard er ikke uden problemer. Konkurrenten EA er dog ikke bekymret, lyder det fra topchefen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram