Nothing Ear (2) headset – lanceringsdato afsløret

KORT NYT: Så er det bekræftet, at Nothing Ear (2) lanceres senere denne måned.

Nothing Ear (2) lanceres den 22. marts 2023
Nothing Ear (2) lanceres den 22. marts 2023

Selskabet Nothing, som Carl Pei (tidligere grundlægger af OnePlus), står bag, er på vej med en efterfølger til headsettet Nothing Ear (1). Og navngivningen er simpel – den er nemlig Nothing Ear (2).

Nothing har selv bekræftet, at Nothing Ear (2) vil blive afsløret den 22. marts 2023 til en live-event, som vil blive livestreamet for dem, som har interesse.

OnePlus Buds Pro og Nothing Ear 1 – konkurrencen er i gang

Der er ingen detaljer eller oplysninger omkring headsettet i det opslag, som Nothing har lavet på Twitter. Her hedder det sig ”When (1) becomes (2)”.

TEST: Nothing Phone 1 | Ikke noget særligt

Det er også uvist, hvad prisen bliver på det nye headset.

Ligesom det er uvist, om vi bliver klogere på anden generation af Nothings telefon. Mon ikke navnet på den bliver Nothing Phone 2.

Mere til historien

Carl Pei har tidligere udtalt, at USA prioriteres, når Nothing er klar med Nothing Phone 2. Første generation af Nothing Phone kom ikke på det amerikanske marked, da telefonen ikke understøttede alle de frekvensbånd, som benyttes af de amerikanske teleselskaber.

Nothing Phone 2a er en realitet

Nothing har annonceret deres nyeste Nothing Phone 2a. Læs om den her.

(mere…)
Nothing Phone 2 er en realitet – se specifikationerne

Nothing er klar med anden generation af deres smartphone. Navnet er som ventet Nothing Phone 2. Se specifikationer og pris her.

(mere…)
Nothing Phone 2 bliver dyrere end forventet

Om få uger offentliggøres Nothing Phone 2, der nok bliver noget dyrere end forventet.

(mere…)
Nothing Phone 2 – lanceringen bekræftet

Lanceringen af efterfølgeren til Nothing Phone 1 er snart på vej. Datoen for lanceringen af Nothing Phone 2 er bekræftet.

(mere…)
Nothing Phone 2 – flere specifikationer bekræftet

Sidste år kom Nothing Phone 1. I år lander efterfølgeren, der ventes at få navnet Nothing Phone 2. Flere specifikationer er afsløret. Se dem her.

(mere…)
Nothing har lanceret Nothing Ear 2

Nothing har lanceret deres nyeste headset, som hedder Nothing Ear 2. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram