Nothing Ear (2) headset – lanceringsdato afsløret

KORT NYT: Så er det bekræftet, at Nothing Ear (2) lanceres senere denne måned.

Nothing Ear (2) lanceres den 22. marts 2023
Nothing Ear (2) lanceres den 22. marts 2023

Selskabet Nothing, som Carl Pei (tidligere grundlægger af OnePlus), står bag, er på vej med en efterfølger til headsettet Nothing Ear (1). Og navngivningen er simpel – den er nemlig Nothing Ear (2).

Nothing har selv bekræftet, at Nothing Ear (2) vil blive afsløret den 22. marts 2023 til en live-event, som vil blive livestreamet for dem, som har interesse.

OnePlus Buds Pro og Nothing Ear 1 – konkurrencen er i gang

Der er ingen detaljer eller oplysninger omkring headsettet i det opslag, som Nothing har lavet på Twitter. Her hedder det sig ”When (1) becomes (2)”.

TEST: Nothing Phone 1 | Ikke noget særligt

Det er også uvist, hvad prisen bliver på det nye headset.

Ligesom det er uvist, om vi bliver klogere på anden generation af Nothings telefon. Mon ikke navnet på den bliver Nothing Phone 2.

Mere til historien

Carl Pei har tidligere udtalt, at USA prioriteres, når Nothing er klar med Nothing Phone 2. Første generation af Nothing Phone kom ikke på det amerikanske marked, da telefonen ikke understøttede alle de frekvensbånd, som benyttes af de amerikanske teleselskaber.

Nothing Phone 2 lanceres i USA i år

Grundlæggeren af Nothing Phone (2), Carl Pei, udtaler at de prioriterer det amerikanske marked, når det kommer til anden generation.

(mere…)
Nothing Phone 1 test | Ikke noget særligt

TEST: Nothing Phone 1 har desværre en del børnesygdomme og er ikke afgørende anderledes end sine konkurrenter.

(mere…)
Det koster Nothing Phone 1

PRIS: Nu er prisen frigivet på Nothing Phone 1, der skal konkurrere mod blandt andet OnePlus Nord 2T og Motorola Edge 30.

(mere…)
Her er Nothing Phone 1 – specifikationer og detaljer

Nothing Phone 1 er en spændende mellemklassemobil med trådløs opladning og fancy-lysshow på bagsiden. Derudover minder den om OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Pressefotos af Nothing Phone 1 er lækket

GALLERI: Se billederne der er lækket af den kommende Nothing Phone 1.

(mere…)
Nothing Phone 1 kommer til Danmark

Snart kan du købe Nothing Phone 1 i Danmark – den hypede telefon som kun få kender til.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram