Nothing Phone 2 lanceres i USA i år

Grundlæggeren af Nothing Phone (2), Carl Pei, udtaler at de prioriterer det amerikanske marked, når det kommer til anden generation.

Nothing Phone 1
Nothing Phone 1 (Foto: MereMobil.dk)

Da Nothing Phone lancerede første generation af deres smartphone, så blev det ikke til en lancering på det amerikanske marked.

Grunden til, at første generation af Nothing Phone ikke blev tilgængelig i USA var, at den ikke understøtter alle de frekvensbånd, som benyttes af de amerikanske teleselskaber. Og Nothing havde ikke de ressourcer, som det krævede.

Her er Nothing Phone 1 – specifikationer og detaljer

Skal først godkendes

For at lancere en telefon på det amerikanske marked, så kræver de amerikanske teleselskaber at en telefon gennemgår en certificeringsproces og efterfølgende får givet ”mandat” til, hvilke funktioner der skal inkluderes i softwaren.

Men med anden generation af Nothing Phone vil det amerikanske marked blive prioriteret. Det skriver GSMArena.

-”We decided to make the U.S. our No. 1 priority in terms of markets,” lyder det fra Carl Pei, CEO I Nothing Phone, i et interview med mediet Inverse.

Anden generation af Nothing Phone ventes at komme i slutningen af 2023 og altså med særligt det amerikanske marked som fokusområde.

Nothing sælger allerede deres trådløse høretelefoner på det amerikanske marked. Og her går salget godt. De amerikanske forbrugere står for en tredjedel af alt salget, hvilket måske også er grunden til, at Nothing Phone (2) har det amerikanske marked, som første prioritet.

ANMELDELSE: Nothing Phone 1 er Ikke noget særligt

Anden generation vil også være en mere premium model end den første var.

Mere til historien

Carl Pei fortæller også i interviewet med Inverse, at der i starten kun var fem ingeniører på teamet. Dette er nu blevet udvidet, så der nu er 100 personer, som arbejder på softwaren. Android 13 beta er udviklet ”in house”, hvor de tidligere måtte outsource software arbejdet. Samlet set er der over 400 ansatte i Nothing i dag.

Nothing Phone 2a er en realitet

Nothing har annonceret deres nyeste Nothing Phone 2a. Læs om den her.

(mere…)
Nothing Phone 2 er en realitet – se specifikationerne

Nothing er klar med anden generation af deres smartphone. Navnet er som ventet Nothing Phone 2. Se specifikationer og pris her.

(mere…)
Nothing Phone 2 bliver dyrere end forventet

Om få uger offentliggøres Nothing Phone 2, der nok bliver noget dyrere end forventet.

(mere…)
Nothing Phone 2 – lanceringen bekræftet

Lanceringen af efterfølgeren til Nothing Phone 1 er snart på vej. Datoen for lanceringen af Nothing Phone 2 er bekræftet.

(mere…)
Nothing Phone 2 – flere specifikationer bekræftet

Sidste år kom Nothing Phone 1. I år lander efterfølgeren, der ventes at få navnet Nothing Phone 2. Flere specifikationer er afsløret. Se dem her.

(mere…)
Nothing har lanceret Nothing Ear 2

Nothing har lanceret deres nyeste headset, som hedder Nothing Ear 2. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram